|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 11 ] |
|
| Autor |
Zpráva |
|
david 136
|
 Palubka favorit
chci se zeptat jak se sundava ta cast palubky s pristrojema, jde mi o opravu tachomeru a vymenu zarovek podsvicujicich budiky
|
| 28.11.07, 19:27 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
michalkatka
Registrován: 11.2.06, 15:19 Příspěvky: 19160 Bydliště: SR Bratislavský kraj - Senec
|
 Re: Palubka favorit
david 136 píše: chci se zeptat jak se sundava ta cast palubky s pristrojema, jde mi o opravu tachomeru a vymenu zarovek podsvicujicich budiky
po stranách máš sve sktrutky na krížový skrutkovač, tie vyberieš, tým uvolníš tlačítka a ofuky, trocha silou ich vytiahneš, poodpájaš konektory s tlačítiek, kryt prístrojového štítu drží dole na troch skrutkách, vyberieš a prístrojový štít vyberieš od spodu hore a z hora je smerom dopredu uchytený západkami, jednoducho to potiahneš k sebe. prístrojovka drží v hornej časti na dvoch skrutkách, dáš ich von a celú prístrojovku potlačíš dohora tak aby sa dole uvolnila, potom ju potiahneš k sebe odpojíš náhon tahometru tri konektory a je vonku...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
| 28.11.07, 19:40 |
|
 |
|
david 136
|
mluvis o celem tom dilu ve kterem jsou budiky a ofuky nebo se da vytahnout jen ten vnitrek s budikama, ten vnitrek sem uz jednou skousel ale neslo mi to
|
| 28.11.07, 19:48 |
|
 |
|
david 136
|
asi je zbytecne kvuli tomu sundavat celou tu vrchni pulku palubky 
|
| 28.11.07, 19:50 |
|
 |
|
Kristensen
Registrován: 24.2.07, 10:02 Příspěvky: 6765 Bydliště: Česká Třebová
|
ne. musíš oddělat celou tu kapličku, odděláš ty šroubky a nahoře u okna je to jen zaháknutý stačí to celý vyklonit nahoru a je to vyndaný, pak už jen dva šroubky na vrchu budíků, povytáhnout kousek odpojit náhon (našroubovaná převlečná matka) zase kousek povytáhnout kam až to pujde, odpojit svorkovnice a je to venku.
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
| 28.11.07, 20:08 |
|
 |
|
michalkatka
Registrován: 11.2.06, 15:19 Příspěvky: 19160 Bydliště: SR Bratislavský kraj - Senec
|
Kristensen píše: ne. musíš oddělat celou tu kapličku, odděláš ty šroubky a nahoře u okna je to jen zaháknutý stačí to celý vyklonit nahoru a je to vyndaný, pak už jen dva šroubky na vrchu budíků, povytáhnout kousek odpojit náhon (našroubovaná převlečná matka) zase kousek povytáhnout kam až to pujde, odpojit svorkovnice a je to venku.
možno to tak ide, ale potom tam musí byť strašne zlý prístup, ja to vždy vyhodím von celé...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
| 28.11.07, 20:15 |
|
 |
|
Kristensen
|
ale já napsal to samé, že ji oddělat musíš. To NE byla odpověď na to jestli je to zbytečný ji oddělávat, zbytečný to není protože to jinak nejde 
|
| 28.11.07, 20:38 |
|
 |
|
david 136
|
Kristensen píše: ne. musíš oddělat celou tu kapličku, odděláš ty šroubky a nahoře u okna je to jen zaháknutý stačí to celý vyklonit nahoru a je to vyndaný, pak už jen dva šroubky na vrchu budíků, povytáhnout kousek odpojit náhon (našroubovaná převlečná matka) zase kousek povytáhnout kam až to pujde, odpojit svorkovnice a je to venku.
ta kaplicka je uchycena jak a na jakych mistech 
|
| 28.11.07, 20:53 |
|
 |
|
Kristensen
|
david 136 píše: Kristensen píše: ne. musíš oddělat celou tu kapličku, odděláš ty šroubky a nahoře u okna je to jen zaháknutý stačí to celý vyklonit nahoru a je to vyndaný, pak už jen dva šroubky na vrchu budíků, povytáhnout kousek odpojit náhon (našroubovaná převlečná matka) zase kousek povytáhnout kam až to pujde, odpojit svorkovnice a je to venku. ta kaplicka je uchycena jak a na jakych mistech 
no jak vytáhneš ven celej ten panel s tlačítkama na světla a na druhý straně celej panel s mřížkama na topení a knoflikama na mlhovku, ohřev okna a varovný blinkry, tak pod nima jsou šroubky, na levej straně jeden a na pravej dva, odděláš a pak už jde kaplička vyklopit nahoru a vyndat, vždyť ti to tam Michalkatka popsal taky.
|
| 28.11.07, 21:07 |
|
 |
|
FerdikF
|
david 136 píše: Kristensen píše: ne. musíš oddělat celou tu kapličku, odděláš ty šroubky a nahoře u okna je to jen zaháknutý stačí to celý vyklonit nahoru a je to vyndaný, pak už jen dva šroubky na vrchu budíků, povytáhnout kousek odpojit náhon (našroubovaná převlečná matka) zase kousek povytáhnout kam až to pujde, odpojit svorkovnice a je to venku. ta kaplicka je uchycena jak a na jakych mistech 
To uvidíš, prostě vem do ruky křižák a povoluj  celkem nic na tom není
_________________ Forman Glxi r.v.93 karbec 43Kw lpg
Ford Fiesta r.v.91 37kw
|
| 28.11.07, 21:25 |
|
 |
|
david 136
|
jasne, nejsem zadnej trouba  neco uz sem na aute udelal, na palubku vlitnu o vikendu tak aspon at vim kde a co  dik za rady
|
| 28.11.07, 21:47 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |