Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 14.11.24, 18:10

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 53 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4  Další
 Elektroventil 
Autor Zpráva

Příspěvek Elektroventil
Forman chcípá a mám zato že je to ten elektroventil , slyšel jsem že to vytahuje jakýsi váleček (při zapnutí klíčku) kvůli samozážehu ... bylo mi řečeno že se ten váleček který zajíždí do trysky , můžr prachobyčejně vyhodit a zaslepit či co .... je to možný nebo mám někde pořídit nový ? Kolik stojí ?

5.12.07, 20:10
Pspvek Reklama

Příspěvek 
Prvně zkus, jestli je to opravdu kvůli němu, když zapneš klíček budeš od něj odpojovat a připojovat drát, tak musí cvakat. Pokud ne, tak sežeň jiný. Špunt tam jde dát taky, ale je to takový řešení slušně řečeno nic moc.

5.12.07, 20:13
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
Řešení nic moc , ale myslim že lepší než dojíždět na křižovatku - brzda , plyn , brzda , plyn . . . jen jsem chtěl vědět jestli to můžu takhle řešit ...

5.12.07, 20:17

Příspěvek 
Řešit se to tak dá samozřejmě, jen počítej s tím, že se můžou ( a zřejmě se objeví ) samozápaly

5.12.07, 20:19
Mistr mechanik

Příspěvek 
Slavrs píše:
Řešení nic moc , ale myslim že lepší než dojíždět na křižovatku - brzda , plyn , brzda , plyn . . . jen jsem chtěl vědět jestli to můžu takhle řešit ...

to bude asi velmi špatné řešení, snad volnoběh jde zvednout, třeba předstihem, a co skrtící klapka a štoub bohatosti směsi, no a pokud budeš šroubovat se šroubem bohatosti směsi a nic tak máš prasklou membránu obohacovače, ta pokud je prasklá tak se s volnoběhem nedomluví nikdo, ale nejprve zkus co ti říká martin jestli ti ten ventil cvaká miloš

5.12.07, 20:43

Příspěvek 
Řeknu situaci .... jednu chvilku to šlo , pak to začalo blbnout , občas v poho pak zase ne , takže štelovat otáčky nemá smysl a jako do bohatosti se nějak nechci hrabat , to bych rozjebal a co jako :o))))))))) Kde seženu ten elektroventil ? Koukal jsem na netu a nějak to nemůžu najít , chtěl bych vědět kolik stojí novej .... nebo á se nějak repasovat ?

5.12.07, 20:50
Voditelj brodice

Příspěvek 
ak ti to takto blbne tak to vidim aj ja na elektroventil (ventil obohacovaca zmesi)
najdes ho ked sa postavis pred auto tak napravo zboku na karburatore, je to taky kosodlznik a v strede je to vydute von, hore jeden srob, dole jeden srob, to najdes
stoji to par stovak, po vymene ti pravdepodobne klesne spotreba, a budes mat rovnomernejsi volnobeh (ak nemas volu v rozdelovaci atd.)

5.12.07, 21:00
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
Sice nepises, jestli mas karburator, nebo motor rizeny elektronikou (vstřikování). Ale pokud to je karbec, tak prvni co udelej je ze zvedni kapotu a pokud nevis kde ten elektroventil je, tak nekomu rekni at si sedne za volant a zapina/vypina zapalovani. Pokud uslysis cvakani, tak vlastne zjistis, kde ventil je, a ze by mel byt vporadku. Ovsem pokud mas vstrikovani tak je vsechno jinak

5.12.07, 21:13

Příspěvek 
Mám karbec , cvakne akorát relátko , ale v motoru nic . . . dík moc za rady , jsem ztoho nějak nešťastnej , ptz mi blbne ještě startér : Je možný že v určitý poloze nenastartuju , jen zaskočí pastorek , ale motor neroztočí ... pak třeba za hodinu to zase nastartuje ... tak musim udělat i startér .... že ?

5.12.07, 21:25

Příspěvek 
Slavrs píše:
Mám karbec , cvakne akorát relátko , ale v motoru nic . . . dík moc za rady , jsem ztoho nějak nešťastnej , ptz mi blbne ještě startér : Je možný že v určitý poloze nenastartuju , jen zaskočí pastorek , ale motor neroztočí ... pak třeba za hodinu to zase nastartuje ... tak musim udělat i startér .... že ?

Pokud ti v motrou nic necvaka, tak budes mit ten ventil nejspis spatny, nebo jen vypadl z neho konktor. Kazdopadne to bude chctit zjistit, jestli jde do ventilu nejaka elektrika a pokd ano, tak sehnat druhy ventil. Je zezadu krburatoru a vede k nemu jedne dratek. Tech dratku tam neni moc, tak by ses nemel splest. A s tim starterem - no nejspis by chtel rozdelat a vycistit. Treba jen jsou zasekle uhliky, nebo jsou uz kratke, nebo to jen vycistis, slozis a bude fungovat ...

5.12.07, 21:45

Příspěvek 
Dík mistři , líbí se mi jak to tu funguje . . .

5.12.07, 21:50

Příspěvek 
A co kostra motoru?Mrkni,když ti blbne jehla i startování....

5.12.07, 21:50

Příspěvek 
kostru jsem ještě dodělával . . .

5.12.07, 21:53

Příspěvek 
ale nezapomeň že ten karburátor má takovou svoji malou kostru, myslím že většinou hnědej drátek někde pod šroubem, přemosťuje to tu gumovou podložku pod karbcem.

Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div :-D

5.12.07, 22:19

Příspěvek 
Kristensen:
Aha , tak to se mrknu , to opravdu nevim jestli je to i tam dobře ukostřený ...

6.12.07, 11:50
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 53 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4  Další