Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 24.11.24, 10:42

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 24 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
 Palubka z FElicie do fáva 
Autor Zpráva

Příspěvek 
toto je mi fakt divné.ten odpor k tomu palivoměru jsem dal na vodič ktery vede k plovaku-paralerne-druhy konec-kostra.budik nic.kdyz jsem odpor dal az k budiku tak to fakčilo.nevíte čím to je?nejakym zpusobem ten budik prestal fungovat a nevim jestli se da koupit zvlast

14.12.07, 22:04
Profil ICQ
Pspvek Reklama

Příspěvek 
Muzete mi nekdo pomoct?potrebuju vedet oznaceni jednoho tranzistoru, který mi shořel.Když si dáte tento odkaz,
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=1039&postdays=0&postorder=asc&start=0
tak si najdete palubovku-a ten tranzistor je tam na levé straně, když si najdete kontrolku paliva tak ten spodni vodič od žarovky vede právě k tomu tranzistoru, ktery mi shořel a ja nevim jeho označení.nevšiml jsem si toho ale pak mi začal praskat obvod kolem tej žarovky...asi to je tím...PROSIM POMOC

14.12.07, 23:01
Profil ICQ

Příspěvek 
Míro,všeho zanechej a dones celou desku někomu,kdo se vyzná v elekrtonice.Celá deska má cca 7tranzistorů,nějaký šváb, stabilák a plno diod.Ve schématu /jak jsi dával odkaz/,máš jen znázorněn polovodičový blok.Nikde nemáš jistotu v tom,že pokud vyměníš součástku /tranzistor/ co je kaput,bude vše fungovat a můžeš nadělat víc škody,než užitku.čus Pavel

17.12.07, 03:44

Příspěvek 
označení je BC639 to je na tom tranzistoru napsany snat ti to pomůže.
C650

17.12.07, 13:48

Příspěvek 
dík moc.Bylo toho tam špatneho víc.vymenil jsem 2 tranzistory.už fakčí ten palivomer ktery mi nesel.ale je tam spatne jeste neco, to, co rozsvicuje kontrolku-sviti porad ale mozna na to prijdu-kostru palivomeru jsem spojil napřímo z kostrou na konektoru protože kvui te vadne soucastce to neni ukostrene.ale kontrolku neresim.to je jedno.jinak funguje vse.
jeste ale musim nejak zapojit vypinac mlhovek-na favu spina dva obvody naraz a na feline jen jeden....

18.12.07, 14:10
Profil ICQ

Příspěvek 
Já ti to říkal :cry: čus

18.12.07, 17:03

Příspěvek 
ohledně těch mlhovek buď dej dvě relátka paralérně k sobě připojená nebo jedno relátko co bude mít dva spínací kontakty a bude po problémech.

Naposledy upravil Milan Koukal dne 20.12.07, 22:06, celkově upraveno 1

18.12.07, 22:48

Příspěvek 
nojo.já pro jistotu vyměnim všechny součástky které patří k tomu palivoměru.jenže ještě zjistit ktere to jsou. :D .jo z tema relatkama to asi udelam dik.

19.12.07, 13:32
Profil ICQ

Příspěvek 
Nazdar chlapci. ja som cital vsetko ohladom vimeni pristrojovky z felicie do favorita a chcel by som odvas kontretny popis zapojenia ukazovatela paliva ako to vlastne zapojit diky...

9.3.08, 22:34
Profil ICQ
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 24 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2