Autor |
Zpráva |
Slavrs
|
No původně jsem myslel že je to taky baterkou , dal jsem jinou(strou) a zase , tak jsem myslel že nedobíjí alternátor , dal jsem novej alternátor , zase to dělalo , udělal jsem novou kostru , nic ... koupil jsem novou baterku , nic , dneska dám jinej startér a jestli zase nic , tak už se picnu ... kontaky jsou v pořádku , prostříkané kontaktolem a hezky dotažené.Dneska se prostě uvidí , už jinde to nemůže být ... kdyby to byl věnec , tak přeci ve stejný poloze nenastartuj si myslim ... no uvidíme
|
17.12.07, 09:09 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
vopaje
|
Slavrsi,určitě jsi to udělal,ale jen pro připomenutí-veškeré spoje je potřeba povolit,očistit.Pouhé dotažení a postříkání není účelné.To samé platí o kabel. okách.Pořádně proletovat cínem.Věnec můžeš zkontrolovat,když bude dole startér.čus Pavel
_________________ A máš kostru? - ,,asi jo"
|
17.12.07, 15:55 |
|
|
Slavrs
|
Tak jsem si zase dneska udělal chvilku času ... zajel jsem ke kamarádovi , který má na zahradě vrak Formana,říkal že je vněm akorát dobrej startér,půl roku starej hehe , tak jsem ho vykopnul,dal k sobě do auta a ZATIM v poho , žádná známka že by se mi nechtělo,ani jedno cvaknutí ... ale uvidí se , je takovej napohled zhuntovanej , ale je z felicie , já měl krásně čistej , taky cca půl roku starej .... no uvidí se časem ... jinak jako postupně začínám poznávat různá zákoutí motoru a různé závady o kterých jsem ani moc nevěděl , vždycky jsem měl na auto štěstí a bylo v pohodě , jo hold jednou to muselo přijít.
|
17.12.07, 16:05 |
|
|
vopaje
|
Přeji hodně štěstí a ,,snad,, bude po závadě. čus Pavel
|
17.12.07, 17:04 |
|
|
Slavrs
|
To bych byl šťastnej ty brďo .... díkes hoši a jestli by to bylo tim , tak bych chtěl vědět čim to bylo . . .
|
17.12.07, 17:10 |
|
|
vopaje
|
Můžeš nad tím laborovat a pátrat po příčinách co už tu bylo řečeno./sil.kontakty,uhlíky,stator,mech.část a pod/.Jen vydrž nějaký čas,ať máš 100% jistotu,že byla závada ve startéru. čus Pavel
|
17.12.07, 17:24 |
|
|
Slavrs
|
No tak ani další startér neuspěl , automechanik mi říkal že existuje víc druhů věnců , je to pravda ? Když jsem mu řekl že mám r.v. 91 , tak mi odpověděl že z felicie tam nemá co dělat , e mi nezdá , co myslíte ... ? Prý že to má jinej úhel zubů či co ... kde hledat závadu jinde ? Už fakt nevim ...
|
19.12.07, 15:18 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
hele, fakt to nechci cist cely od zacatku,ale jedna znama mela divnej styl startovani a pomohla ji vymena vence setrvacniku a novej pastorek na strarteru.. jinak je mozny ze favo do 93 bude mit jinej modul zubu nez favo po 93,ale kdo vi?
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
19.12.07, 15:27 |
|
|
Slavrs
|
Výměna věnce je myslim celkem složitá operace ...
|
19.12.07, 15:32 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
to jo, ale ody ty doby mela pokoj..mela totiz na par mistech odrbany zuby a tak se ji stavalo podobny jako tobe
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
19.12.07, 15:36 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
ja mam starter z feldy a ide to v poho, keby to ozubenie nepasovalo tak to snad nejde nie?
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
19.12.07, 15:44 |
|
|
Slavrs
|
Taky si myslim ... kdyby byl odrbanej věnec , tak to nastartuje po chvílce zkoušení nebo ne ? Vždycky nastartuju , ale někdy za půl hodiny , někdy hned ....
|
19.12.07, 15:45 |
|
|
michalkatka
|
vence aj zuby sú na Favach a Feldách rovnaké, akurát bol problém s kvalitou materálu, staršie Fava po nejakej dobe mali vence vybrúsené takže sa mohlo zdať že majú iný tvar zubov.
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
19.12.07, 16:34 |
|
|
vopaje
|
A co ovládání od spín. skříňky.Spíná ti cívka na startéru,i když nejde nastartovat? čus
|
19.12.07, 17:15 |
|
|
Slavrs
|
Otočim klíčkem , slyšim jak zalítne pastorek a nic ... tak to dělám pořád dokola dokaď no nezačne oi , pokud stojim z kopce dolů , tak se radši rozjedu a přes rychlost nastartuju ... může to tedy být věnec v háji nebo se dá ještě hledat někde jinde ? Může třeba (můj názor) jít někde napětí do kostry ? A tim pádem to nemá potřebný volty ? Je tam totiž alarm kterej nějak nefunguje či co , prostě se mi nezdá ... ale je zapojený akorát se nedá použít...nevim proč.
|
19.12.07, 19:46 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|