Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 25.11.24, 17:52

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 91 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další
 Pořád startér 
Autor Zpráva

Příspěvek 
No původně jsem myslel že je to taky baterkou , dal jsem jinou(strou) a zase , tak jsem myslel že nedobíjí alternátor , dal jsem novej alternátor , zase to dělalo , udělal jsem novou kostru , nic ... koupil jsem novou baterku , nic :lol: , dneska dám jinej startér a jestli zase nic , tak už se picnu ... kontaky jsou v pořádku , prostříkané kontaktolem a hezky dotažené.Dneska se prostě uvidí , už jinde to nemůže být ... kdyby to byl věnec , tak přeci ve stejný poloze nenastartuj si myslim ... no uvidíme :?

17.12.07, 09:09
Pspvek Reklama

Příspěvek 
Slavrsi,určitě jsi to udělal,ale jen pro připomenutí-veškeré spoje je potřeba povolit,očistit.Pouhé dotažení a postříkání není účelné.To samé platí o kabel. okách.Pořádně proletovat cínem.Věnec můžeš zkontrolovat,když bude dole startér.čus Pavel

17.12.07, 15:55

Příspěvek 
Tak jsem si zase dneska udělal chvilku času ... zajel jsem ke kamarádovi , který má na zahradě vrak Formana,říkal že je vněm akorát dobrej startér,půl roku starej hehe , tak jsem ho vykopnul,dal k sobě do auta a ZATIM v poho , žádná známka že by se mi nechtělo,ani jedno cvaknutí ... ale uvidí se , je takovej napohled zhuntovanej , ale je z felicie , já měl krásně čistej , taky cca půl roku starej .... no uvidí se časem ... jinak jako postupně začínám poznávat různá zákoutí motoru a různé závady o kterých jsem ani moc nevěděl , vždycky jsem měl na auto štěstí a bylo v pohodě , jo hold jednou to muselo přijít.

17.12.07, 16:05

Příspěvek 
Přeji hodně štěstí a ,,snad,, bude po závadě. :D :lol: čus Pavel

17.12.07, 17:04

Příspěvek 
To bych byl šťastnej ty brďo .... díkes hoši a jestli by to bylo tim , tak bych chtěl vědět čim to bylo . . .

17.12.07, 17:10

Příspěvek 
Můžeš nad tím laborovat a pátrat po příčinách co už tu bylo řečeno./sil.kontakty,uhlíky,stator,mech.část a pod/.Jen vydrž nějaký čas,ať máš 100% jistotu,že byla závada ve startéru. :roll: čus Pavel

17.12.07, 17:24

Příspěvek 
No tak ani další startér neuspěl , automechanik mi říkal že existuje víc druhů věnců , je to pravda ? Když jsem mu řekl že mám r.v. 91 , tak mi odpověděl že z felicie tam nemá co dělat , e mi nezdá , co myslíte ... ? Prý že to má jinej úhel zubů či co ... kde hledat závadu jinde ? Už fakt nevim ...

19.12.07, 15:18
Moderátor

Příspěvek 
hele, fakt to nechci cist cely od zacatku,ale jedna znama mela divnej styl startovani a pomohla ji vymena vence setrvacniku a novej pastorek na strarteru.. jinak je mozny ze favo do 93 bude mit jinej modul zubu nez favo po 93,ale kdo vi?

http://kachnis.techsajt.cz

19.12.07, 15:27
Profil ICQ YIM Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
Výměna věnce je myslim celkem složitá operace ... :?

19.12.07, 15:32
Moderátor

Příspěvek 
to jo, ale ody ty doby mela pokoj..mela totiz na par mistech odrbany zuby a tak se ji stavalo podobny jako tobe

http://kachnis.techsajt.cz

19.12.07, 15:36
Profil ICQ YIM Zobrazit autorovy stránky
Voditelj brodice

Příspěvek 
ja mam starter z feldy a ide to v poho, keby to ozubenie nepasovalo tak to snad nejde nie?

19.12.07, 15:44
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
Taky si myslim ... kdyby byl odrbanej věnec , tak to nastartuje po chvílce zkoušení nebo ne ? Vždycky nastartuju , ale někdy za půl hodiny , někdy hned .... :?

19.12.07, 15:45

Příspěvek 
vence aj zuby sú na Favach a Feldách rovnaké, akurát bol problém s kvalitou materálu, staršie Fava po nejakej dobe mali vence vybrúsené takže sa mohlo zdať že majú iný tvar zubov.

19.12.07, 16:34

Příspěvek 
A co ovládání od spín. skříňky.Spíná ti cívka na startéru,i když nejde nastartovat? čus

19.12.07, 17:15

Příspěvek 
Otočim klíčkem , slyšim jak zalítne pastorek a nic ... tak to dělám pořád dokola dokaď no nezačne oi , pokud stojim z kopce dolů , tak se radši rozjedu a přes rychlost nastartuju ... může to tedy být věnec v háji nebo se dá ještě hledat někde jinde ? Může třeba (můj názor) jít někde napětí do kostry ? A tim pádem to nemá potřebný volty ? Je tam totiž alarm kterej nějak nefunguje či co , prostě se mi nezdá ... ale je zapojený akorát se nedá použít...nevim proč.

19.12.07, 19:46
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 91 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další