Autor |
Zpráva |
chavier
|
slovacek.milos píše: několikrát se řešilo pískání řemene, tak postup je výměna řemene a kladky, pokud to nepomůže tak i výměna řemenice na klikovce, mám i další metodu po výměně řemene pokud to nepomůže tak je spray na řemeny, ale chytne to jiný zvuk a taky grafitka vazelina a to hodně ona vyschne a jede to OK, žádné pískání, kdo si to zkusí napište miloš
mel jsem novy remen a auto strasne piskalo, mechanik rikal ze to piska protoze na remenicich jsou zbytky stareho remene, tak jsem vzal stetec odmastovac a za chodu motoru jsem remen z obou stran natiral a ted je klid.
Kluci a uz vite 100% jak je to s tou spotrebou, papa to skopce pri zarazenem rychlostnim stupni ve vyssich otackach? ano/ne
|
22.12.07, 19:37 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Ondras83
|
chavier píše: slovacek.milos píše: několikrát se řešilo pískání řemene, tak postup je výměna řemene a kladky, pokud to nepomůže tak i výměna řemenice na klikovce, mám i další metodu po výměně řemene pokud to nepomůže tak je spray na řemeny, ale chytne to jiný zvuk a taky grafitka vazelina a to hodně ona vyschne a jede to OK, žádné pískání, kdo si to zkusí napište miloš mel jsem novy remen a auto strasne piskalo, mechanik rikal ze to piska protoze na remenicich jsou zbytky stareho remene, tak jsem vzal stetec odmastovac a za chodu motoru jsem remen z obou stran natiral a ted je klid. Kluci a uz vite 100% jak je to s tou spotrebou, papa to skopce pri zarazenem rychlostnim stupni ve vyssich otackach? ano/ne
ne....doufám
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
22.12.07, 23:37 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
chavier píše: slovacek.milos píše: několikrát se řešilo pískání řemene, tak postup je výměna řemene a kladky, pokud to nepomůže tak i výměna řemenice na klikovce, mám i další metodu po výměně řemene pokud to nepomůže tak je spray na řemeny, ale chytne to jiný zvuk a taky grafitka vazelina a to hodně ona vyschne a jede to OK, žádné pískání, kdo si to zkusí napište miloš mel jsem novy remen a auto strasne piskalo, mechanik rikal ze to piska protoze na remenicich jsou zbytky stareho remene, tak jsem vzal stetec odmastovac a za chodu motoru jsem remen z obou stran natiral a ted je klid. Kluci a uz vite 100% jak je to s tou spotrebou, papa to skopce pri zarazenem rychlostnim stupni ve vyssich otackach? ano/ne
tak to se tu taky řešilo já jsem řemenice prohlédl a jak sklo a pískalo to po startu pak to přestalo no to odmastění někdy zkusím a čím jsi to odmastoval miloš
|
23.12.07, 11:53 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Re: 1,9 D dojmy a zkušenosti
chavier píše: ahoj, chci se zeptat u Feliny 1,9D jak je resena uspora paliva, zajima me, kdyz z kopce sundam nohu z plynu, nebo podrazuji, jestli to papa jak skodovka na karbec, nebo jestli to nepapa nic jak moderni TDi. Taky mate motor mrtvy tak 700ot pred cervenym polem? Ten port na pripojeni PC ja asi jen atrapa ne? Mam tohle auto kratce, tak odpustte me dotazy dekuji
a co spotřeba? mladý si těžuje dálky 6.5 a po ostravě 10, má krátkou, přidavač paliva na volnoběh mu jede, filtr vzduch měl jak botu tak šel do popelnice, no kdo ví co bere za naftu se mi zdá že nějak divně smrdí, prej i starty nic moc a smrad, no právě mi říká že to chytlo ráno super že by ucpaný vzduch filtr? poslední díl výfuku má z 1.3, ale to už mám zjištěno že to nevadí miloš
|
24.12.07, 11:01 |
|
|
chavier
|
slovacek.milos píše: chavier píše: ahoj, chci se zeptat u Feliny 1,9D jak je resena uspora paliva, zajima me, kdyz z kopce sundam nohu z plynu, nebo podrazuji, jestli to papa jak skodovka na karbec, nebo jestli to nepapa nic jak moderni TDi. Taky mate motor mrtvy tak 700ot pred cervenym polem? Ten port na pripojeni PC ja asi jen atrapa ne? Mam tohle auto kratce, tak odpustte me dotazy dekuji a co spotřeba? mladý si těžuje dálky 6.5 a po ostravě 10, má krátkou, přidavač paliva na volnoběh mu jede, filtr vzduch měl jak botu tak šel do popelnice, no kdo ví co bere za naftu se mi zdá že nějak divně smrdí, prej i starty nic moc a smrad, no právě mi říká že to chytlo ráno super že by ucpaný vzduch filtr? poslední díl výfuku má z 1.3, ale to už mám zjištěno že to nevadí miloš
ja mam nove filtry, jezdim na naftu od Shellu, nejvice jezdim po meste tak po 4km, cili auto jede furt studene, spotreba 7l/100km, mimo mesto 5/100km. nestezuji si
Jinak strasne to dymi, bily kour, co to znaci?
|
28.12.07, 11:48 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27227 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
chavier píše: Jinak strasne to dymi, bily kour, co to znaci?
ted v zimě nic
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
28.12.07, 15:40 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
chavier píše: slovacek.milos píše: chavier píše: ahoj, chci se zeptat u Feliny 1,9D jak je resena uspora paliva, zajima me, kdyz z kopce sundam nohu z plynu, nebo podrazuji, jestli to papa jak skodovka na karbec, nebo jestli to nepapa nic jak moderni TDi. Taky mate motor mrtvy tak 700ot pred cervenym polem? Ten port na pripojeni PC ja asi jen atrapa ne? Mam tohle auto kratce, tak odpustte me dotazy dekuji a co spotřeba? mladý si těžuje dálky 6.5 a po ostravě 10, má krátkou, přidavač paliva na volnoběh mu jede, filtr vzduch měl jak botu tak šel do popelnice, no kdo ví co bere za naftu se mi zdá že nějak divně smrdí, prej i starty nic moc a smrad, no právě mi říká že to chytlo ráno super že by ucpaný vzduch filtr? poslední díl výfuku má z 1.3, ale to už mám zjištěno že to nevadí miloš ja mam nove filtry, jezdim na naftu od Shellu, nejvice jezdim po meste tak po 4km, cili auto jede furt studene, spotreba 7l/100km, mimo mesto 5/100km. nestezuji si Jinak strasne to dymi, bily kour, co to znaci?
teplý motor by dýmit neměl, zrovna mám před barákem spotřeba jak kráva 7-10, starty katastrofa, tak se na to dívám pod čerpadlem kaluž nafty gufero pod řemenící, z výfuku ani dýmek takže spaluje OK a nafta prostě teče a teče
otázka nevíte někdo kde se dá sehnat? 28.5x38.1x6 miloš
|
28.12.07, 16:33 |
|
|
Šemik
|
slovacek.milos píše: otázka nevíte někdo kde se dá sehnat? 28.5x38.1x6 miloš
Třeba tady mají gufera, jen úplně přesně ten rozměr co uvádíš není
http://www.dimensor.cz/search.php3?male ... +Vyhledat+
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
28.12.07, 16:39 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Šemik píše: slovacek.milos píše: otázka nevíte někdo kde se dá sehnat? 28.5x38.1x6 miloš
Třeba tady mají gufera, jen úplně přesně ten rozměr co uvádíš není
http://www.dimensor.cz/search.php3?male ... D&akce=+to
nemá asi nikdo to bude nějaká tajná zásobovací sít pro servisy čerpadel miloš
|
28.12.07, 16:53 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
někdy od září mi jel můj píkap 1.9 hůře po startu, i za plynem to nebylo ono, tak jsem zkusil čističe palivových soustav, přidavač předstřiku opravil, filr a kde co, dnes mi borec poradil vymazat pamět závad, bylo tam 10 závad a felicie obživla jede jak zamlada miloš
|
29.3.08, 18:38 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|