Docela hustý zakončení dne...
| Autor |
Zpráva |
|
patrik-hp
Registrován: 28.6.06, 20:54 Příspěvky: 3257 Bydliště: Brandýs nad Labem
|
Neex píše: patrik-hp: Napsal jsi to opravdu dobře a hlavně rozumě... je mi sice 25 což není ještě moc ale zase ani tak málo ale už teď mám strach z toho co bude až za nedlouho bude rodina a pustím manželku s dítětem samotnou autem ...budu trnout strachem aby se jim něco nestalo.
Jjj.......
|
| 28.12.07, 01:11 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
patrik-hp
|
Ale vlastně tvůj strach o druhé je dobře....Je to přirozené v lidech dobrých...jen povrchní jedinec a sobec je v tomto flegmatik.Je to člověku od přírody přirozeně dáno.A každý kdo má obavy,toho nesmyslná smrt i ostatních lidí rozhodí např. jako tato havárie o svátcích...A to je nezná a nikdy neviděl....Jj...je to lidskost cítit s druhými...takoví lidé zachraňují nebo se alespoň snaží...ty co odjíždí od nehody jsou ti druzí....A vlastně nemusí jít o nehodu...Stačí jít po ulici a pomoct důchodci,popř.slepému přes přechod.... 
|
| 28.12.07, 01:20 |
|
 |
|
fatal
rejpal
|
Trochu si odporuješ ne? Pokud je to jen osud, tak netřeba ronit slzy. Kdyby se nevybourali, zemřeli by o pár minut později třeba na infarkt.
To je prostě blbost, lidská blbost, žádný osud. Co nutilo dotyčné řidiče jet tak rychle? Sám osud? Nechci nějak zlehčovat tuto ani jinou havárii, ale nemám rád, když někdo zřejmou příčinu maskuje nějakým osudem.
Lidi jsou blbí a vůbec si neuvědomují, jaké následky mohou mít jejich rozhodnutí a činy. Když se něco podělá, hned je to osud, nešťastná náhoda, tragédie. Ostatní se podívají na reportáž a druhý den jedou jako by se nic nestalo, byl to přece osud, jim se nemůže nic stát...
|
| 28.12.07, 01:28 |
|
 |
|
Martin91
Registrován: 18.1.07, 15:16 Příspěvky: 4588 Bydliště: Citov Ol.Kraj
|
Jo ale jak říkáš někdo si veme ponaučení ja jsem třeba otočil auto na střechu vzal jsem si z toho ponučení že musím trochu víc přibrzdit a tokový jenže většina mladých si neuvědomuje že si zahrává s vlastním životem a nedej bože i s životy ostatních.  (a to je mi 16)

_________________ Š 100L http://martin91.rajce.idnes.cz/S100_-_Stovecka Š 110R http://martin91.rajce.idnes.cz/Skoda_110R_,,eRko Š 136GL http://martin91.rajce.idnes.cz/Smoula/ Š Favorit, VW Caddy, Octavia III.
|
| 28.12.07, 01:42 |
|
 |
|
patrik-hp
|
fatal píše: Trochu si odporuješ ne? Pokud je to jen osud, tak netřeba ronit slzy. Kdyby se nevybourali, zemřeli by o pár minut později třeba na infarkt. To je prostě blbost, lidská blbost, žádný osud. Co nutilo dotyčné řidiče jet tak rychle? Sám osud? Nechci nějak zlehčovat tuto ani jinou havárii, ale nemám rád, když někdo zřejmou příčinu maskuje nějakým osudem. Lidi jsou blbí a vůbec si neuvědomují, jaké následky mohou mít jejich rozhodnutí a činy. Když se něco podělá, hned je to osud, nešťastná náhoda, tragédie. Ostatní se podívají na reportáž a druhý den jedou jako by se nic nestalo, byl to přece osud, jim se nemůže nic stát...
Já si neodporuji...jsem člověk a né kripl kterýmu jsou ukradený životy nevinejch lidí....Ano pokud je to psáno někde,tak se stalo...Ale já sem zas jen člověk a mrzí mne smrt jakákoliv...To se mi zdá přirozený ty zelenej barete,žoldáku.Dyť se učíš ve škole abys chyby nedělal,život je škola po celou dobu,seš jen chybující jako každej...Stačilo zakročit....Nejsem věštec...nevím co je osud...Ty ano??Chytrej nekompromisní bez chyby....Byls na vojně,víš co je pomoct ve svrabu,vytáhnout někoho z průseru,pomoci někomu????Seš tak hoden někoho soudit,že je vůl co provedl...A co ty?Ty seš svatej,že se ti nic nestane,nic ti nehrozí?....Svůj osud neznáš proto něm ani nemluv....nikdo ho neznáme.... 
|
| 28.12.07, 01:45 |
|
 |
|
deekay
Voditelj brodice
Registrován: 12.9.06, 21:33 Příspěvky: 9782 Bydliště: Bratislava / Nové Zámky
|
"Nie su vacsi kokoti ako ludia"  to je vyrok ktory ma dostal 
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
| 28.12.07, 01:52 |
|
 |
|
fatal
rejpal
|
patrik-hp píše: Já si neodporuji...jsem člověk a né kripl kterýmu jsou ukradený životy nevinejch lidí....Ano pokud je to psáno někde,tak se stalo...Ale já sem zas jen člověk a mrzí mne smrt jakákoliv...To se mi zdá přirozený ty zelenej barete,žoldáku.Dyť se učíš ve škole abys chyby nedělal,život je škola po celou dobu,seš jen chybující jako každej...Stačilo zakročit....Nejsem věštec...nevím co je osud...Ty ano??Chytrej nekompromisní bez chyby....Byls na vojně,víš co je pomoct ve svrabu,vytáhnout někoho z průseru,pomoci někomu????Seš tak hoden někoho soudit,že je vůl co provedl...A co ty?Ty seš svatej,že se ti nic nestane,nic ti nehrozí?....Svůj osud neznáš proto něm ani nemluv....nikdo ho neznáme.... 
Nevím, proč sem pleteš vojnu, nejsi trochu mimo? Ještě řekni, že válečné oběti jsou také obětí osudu. Kdybychom se nebavili na tak vážné téma, smál bych se.
Nejsem svatý a hrozí mi mnohá nebezpečí. Neohrožuje mě osud, ale spousta blbých až tupých jedinců.
|
| 28.12.07, 02:02 |
|
 |
|
patrik-hp
|
fatal píše: patrik-hp píše: Já si neodporuji...jsem člověk a né kripl kterýmu jsou ukradený životy nevinejch lidí....Ano pokud je to psáno někde,tak se stalo...Ale já sem zas jen člověk a mrzí mne smrt jakákoliv...To se mi zdá přirozený ty zelenej barete,žoldáku.Dyť se učíš ve škole abys chyby nedělal,život je škola po celou dobu,seš jen chybující jako každej...Stačilo zakročit....Nejsem věštec...nevím co je osud...Ty ano??Chytrej nekompromisní bez chyby....Byls na vojně,víš co je pomoct ve svrabu,vytáhnout někoho z průseru,pomoci někomu????Seš tak hoden někoho soudit,že je vůl co provedl...A co ty?Ty seš svatej,že se ti nic nestane,nic ti nehrozí?....Svůj osud neznáš proto něm ani nemluv....nikdo ho neznáme....  Nevím, proč sem pleteš vojnu, nejsi trochu mimo? Ještě řekni, že válečné oběti jsou také obětí osudu. Kdybychom se nebavili na tak vážné téma, smál bych se. Nejsem svatý a hrozí mi mnohá nebezpečí. Neohrožuje mě osud, ale spousta blbých až tupých jedinců.
Hele nevim  ¨Kdo je tu mimo...Spousta věcí se děje okolo nás...A jedna věc souvisí z druhou atd....Nejsem sudička,rejpale,ale vojna je tak maximálně po slovensky válka  Tak že jsem myslel vojenskou službu,tak že si tam nejspíš nebyl.No a já jo...A tam bys např. poznal,při žraní hlíny při plazení a dušení v plynový masce,co je to pomoct druhýmu,kterej se dusí...např....nebo třeba v tom autě,když si na tý vojně asi nebyl...Tak že jestli chce někdo pořád připomínat slovo OSUD tak jsi to ty...Seš na to slovo vysazený a mě tady něco říkáš o smíchu,směj se leda sobě,někdy to prospívá  Tě něco trápí,někdo ti s tím slovem leze na nerv a já to tu čtu.Člověče nech můj názor být....Já ti taky nerejpu do soukromí.......Klidně si pokecáme...filosofie je super....Ale tady je to o autech a zrovna tady o všem...tak klid pohoda jazz  A jestli chceš posuzovat,klidně posuzuj a odsuzuj,ale pamatuj že všeho do času a karta se obrátí a připomene ti,jak se chováš.....jak ty k lidem oni k tobě....
|
| 28.12.07, 03:34 |
|
 |
|
fatal
rejpal
|
patrik-hp píše: Hele nevim  ¨Kdo je tu mimo...Spousta věcí se děje okolo nás...A jedna věc souvisí z druhou atd....Nejsem sudička,rejpale,ale vojna je tak maximálně po slovensky válka  Tak že jsem myslel vojenskou službu,tak že si tam nejspíš nebyl.No a já jo...A tam bys např. poznal,při žraní hlíny při plazení a dušení v plynový masce,co je to pomoct druhýmu,kterej se dusí...např....nebo třeba v tom autě,když si na tý vojně asi nebyl...Tak že jestli chce někdo pořád připomínat slovo OSUD tak jsi to ty...Seš na to slovo vysazený a mě tady něco říkáš o smíchu,směj se leda sobě,někdy to prospívá  Tě něco trápí,někdo ti s tím slovem leze na nerv a já to tu čtu.Člověče nech můj názor být....Já ti taky nerejpu do soukromí.......Klidně si pokecáme...filosofie je super....Ale tady je to o autech a zrovna tady o všem...tak klid pohoda jazz  A jestli chceš posuzovat,klidně posuzuj a odsuzuj,ale pamatuj že všeho do času a karta se obrátí a připomene ti,jak se chováš.....jak ty k lidem oni k tobě....
Kolem nás se děje spousta věcí, navzájem se ovlivňují, ale to ještě neznamená, že je všechno předem nalinkované nějakým osudem. Vojna je slovensky válka, no a? Byl jsem odveden, ale povinná vojenská služba mě minula.  Že by osud? Ne, jen využité okolnosti. Kdyby lidi nebyli blbí, žádné vojny ani války by nebylo potřeba. Pokud někdo někomu pomůže při plazení, nemá to s osudem nic společného, pomoc druhému je otázka normální slušnosti.
Máš pravdu, trápí mě všudypřítomná lidská blbost a jsem vysazený na používání slov osud, bůh a podobně. Do soukromí ti nerýpu, pokud tak něco vyznělo, bylo to neúmyslné. Jen rýpu do tvého přijímání osudu...
|
| 28.12.07, 11:02 |
|
 |
|
patrik-hp
|
wink:  Jj ....Chápu tě, možná že tě obtěžují tyto věci,nebo jsou ti moc sympatické,někdo ti je možná znechutil,slyšíš je často........přirozené..Ale já věřím že něco je....přesvědčil jsem se v životě že něco je a nedá se to vůbec technicky ani nijak vysvětlit,podobně jako představa,že je nekonečný vesmír....no jen si to představ...myslím že člověk má moc malý mozek na to,aby si to představil...jak je najednou malý co?nelze si to předsavit,pouze konstatovat...Chce to zdravě věřit,nemusí člověk přeci chodit do kostela?Kdo ho nutí??.Dále to vidíš i v televizi...Věřte nevěřte....Av televizi je možný vše....ale??!! V Americe a ve světě vládne propaganda...např.o nesmrtelnosti M1A2 v Iráku  ,nebo pohled do skutečnosti Fahrenheit 9/11...proto snad jediné malé obavy o věrohodnosti tohoto pořadu... A lidé jsou opravdu někteří tak zlý,že jedině něco je potrestá.Boží mlýny melou pomalu ale jistě...A jak řekl kdysi Einstein,když se ho zeptali jestli věří....On odpověděl...pokud tomu mám dát vědecký poznatek,tak pokud nějaká energie existuje to jest člověk nebo brouk,vše živé,pak to nikdy nezmizí,páč energie z vesmíru nemizí....maximálně se přeměňuje.A zdá se mi,že je i krátkozraké a povrchní nevěřit....vždyť to hezky i pro ateisty a s humorem vysvětlil Bolek Polívka jestli věřit nebo ne....
Chce to pokoru v lidech,každý kdo věří nemůže přeci dělat a páchat zlo,ví,že za to bude potrestán,né jako nějakej arab s výbušninou okolo pasu nebo idiot za volantem co má místo bot cihly a neví kdy se včas trefit do prostředního pedálu.......Zajímavostí také je,že pokud se člověk těžce zraní nebo prodělá těžkou nemoc vše na hranici smrti,začne přehodnocovat svůj dosavadní život a mamon a přehlížení lidí zahodí za hlavu a začne v něco věřit,v podstatu proč tu vlastně je....Tak jako ten,co prožil klinickou smrt a na kterou už dnes není vhodné vysvětlení....Ty kecy o nějakym mozkovym snu už dávno nejsou pravda....Prot ať každý žije podle svého uvážení,podle svého napsaného...osudem  .....okolnosti jsou slovo osud...Život je příliš složitý na to,abychom ho za dobu svého bytí celý pochopili....Proto každý má nalajnováno jen tolik,kolik snese a musí snést....jak se ovšem bude chovat je už jeho počin.....Snad hodně štěstí všem...
|
| 28.12.07, 15:31 |
|
 |
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Registrován: 19.7.06, 20:40 Příspěvky: 27259 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
| 1.1.08, 13:58 |
|
 |
|
Kachnis
Moderátor
Registrován: 8.6.06, 11:31 Příspěvky: 10612 Bydliště: Strupčice-Chomutovsko
|
[quote="Patr.ick"]no v autoškole tě smyky nenaučí, ale je speciální škola smyku tady jsem to viděl u nás je auto cvičiště a v zimě tu velkou plochu zamrazí něco tam natáhnou nevím co to je a mužeš se tam přihlásit a jezdíš z autem po ledě a učíš se jak se v takových situacích chovat ty auta ale co tam maj musí mít dobře pojštění teda
jenomze ucit se smyky v cizim aute taky neni uplne nejlepsi... nejlip je to na vlastnim aute se to naucit, tim jezdis...ja kdyz sem dostal prvniho civilniho smyka (promrzlej mustek),taxem mel kliku, ze za mnou jelo auto v odstupu a ze sme jeli skoro pomalu - 40-60km/h na 4 proudovce... o 2 hodiny po tom tam v sobe skoncilo 11 aut a hafo zranenejch.
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
| 2.1.08, 14:59 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |