Autor |
Zpráva |
gyros74
|
Favo jede a zdechne
Zdravim vsechny na tomto webu a prosim o radu.Mam favorita strikacku a kdyz rano vyjedu z garaze tak asi po 5 km me to zdechne.Vymenil jsem cidlo otacek,4 mesice stary el.palivove cerpadlo,mel jsem to ted rozdelany a je to vsechno cisty.Kabely a svicky skoro nove a suche,rozdelovac suchy.Do nadrze jsem nalil tu sracku na rozlozeni vody kdyby nahodou a porad to zdecha ale za cca 5 min. to zase nakopnu a jedu ale radsi zpatky do garaze.Nerad tlacim auto z krizovatky .Muzete mi poradit co bych mel jeste zkontrolovat?nebo co aspon zkusit.Nekdo me radil diagnostiku ale na to bohuzel zatim nemam.Diky vsem za kazdy nazor.Pavel
|
28.12.07, 14:47 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
patrik-hp
|
Tak ještě zapalovací cívka....
|
28.12.07, 14:50 |
|
|
patrik-hp
|
A zkontroluj spínací relé čerpadla...
|
28.12.07, 14:54 |
|
|
cyz
|
Re: Favo jede a zdechne
Kdy jsi naposledy měnil palivový filtr? Má se měnit po 60 000km ale přesvědčil jsem se o tom že spousta lidí ani neví že tam je. Sice je k němu přístup jak k penězům ale dá se to zvládnout.
|
28.12.07, 15:10 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Re: Favo jede a zdechne
gyros74 píše: Zdravim vsechny na tomto webu a prosim o radu.Mam favorita strikacku a kdyz rano vyjedu z garaze tak asi po 5 km me to zdechne.Vymenil jsem cidlo otacek,4 mesice stary el.palivove cerpadlo,mel jsem to ted rozdelany a je to vsechno cisty.Kabely a svicky skoro nove a suche,rozdelovac suchy.Do nadrze jsem nalil tu sracku na rozlozeni vody kdyby nahodou a porad to zdecha ale za cca 5 min. to zase nakopnu a jedu ale radsi zpatky do garaze.Nerad tlacim auto z krizovatky .Muzete mi poradit co bych mel jeste zkontrolovat?nebo co aspon zkusit.Nekdo me radil diagnostiku ale na to bohuzel zatim nemam.Diky vsem za kazdy nazor.Pavel
a zdechne jak když utne nebo poskakuje, nebo cuká a konec a za jak dlouho pak nastartuješ miloš
|
28.12.07, 16:38 |
|
|
gyros74
|
Favo jede a zdechne
On zdechne jako kdyz mu nejde palivo,ani neposkoci.Proste jedu a najednou to zdechne a az po vyslapnuti spojky se roznou kontrolky.
|
28.12.07, 20:19 |
|
|
gyros74
|
Nastartovat jde tak cca po 4-5 minutach.
|
28.12.07, 20:21 |
|
|
Ráďa
|
[quote="gyros74"]Nastartovat jde tak cca po 4-5 minutach.[/quote]Musíš vyčistit nádrž,i když to vypadá,že tam nic není.Teď jsem řešil úplně to samý vyměnil jsem postupně pali filtr,čerpadlo a až po vyčištění nádrže je to zas dobrý.V nádrži byl jenom min.bordel,nikdy bych neřekl že je to tak háklivý .
_________________ Ráďa
|
29.12.07, 15:29 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Ráďa píše: gyros74 píše: Nastartovat jde tak cca po 4-5 minutach. Musíš vyčistit nádrž,i když to vypadá,že tam nic není.Teď jsem řešil úplně to samý vyměnil jsem postupně pali filtr,čerpadlo a až po vyčištění nádrže je to zas dobrý.V nádrži byl jenom min.bordel,nikdy bych neřekl že je to tak háklivý .
hlavně to sítko naspodu čerpadla to se musí dobře vyčistit vyfoukat miloš
|
29.12.07, 15:58 |
|
|
Kristensen
|
no hele kdyby jsi se nudil a chtěl zůstat stát někde v křižovatce tak to nastartuj a jeď do té doby než to zdechne, pak běž dozadu, koukni pod auto jestli není vcucnutá nádrž a i kdyby nebyla tak běž oddělej víčko od nádrže a zkus nastartovat, no pokud nebude chumelit tak ho nech oddělaný a ještě se projeď
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
29.12.07, 16:04 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
gyros74 píše: Nastartovat jde tak cca po 4-5 minutach.
kdyby to bylo palivem tak to asi neutne, to by ti poskakovalo malý výkon a konec, VN napětí to by škubalo, nebo by se motor mlel, bez diagnostiky je to těžko, ale myslím že to může dělat dělat snímač otáček pokud nedá signál o poloze klikového hřídele nejde níc nestříká nejiskří, se na něj mrkni někdy je to koule černého humusu, pak řídící jednotka KO a co kostry kolem řídící jednotky prověř to tam , ale něco mi říká že je to ten snímač otáček na převodovce miloš
|
29.12.07, 16:10 |
|
|
Kristensen
|
právě že třeba stříkačka když se zastaví čerpadlo tak klidně zdechne bez jakýhokoliv varování a pak třeba za 5 minut jede v poho, no ještě jsme taky celý čerpadlo rozebrali vyfoukali a jezdí do dnes.
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
29.12.07, 19:27 |
|
|
gyros74
|
Favo jede a zdechne
Vsem dekuju za rady ale uz jsme to zjistily.Dela to civka.Kdyz se trochu zahrala tak prestala davat.Hned jak to zdechlo tak jsme to promerovali a nedavala jiskru,meli jsme ale zapujcenou civku a s tou to naskocilo hned.To cidlo otacek tam je asi tyden uplne novy a kdyz se to promeřovalo tak impuls davalo.Mej te se a hodně štěsti v novem roce a ať nam to jezdi.
|
30.12.07, 09:03 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
dej tu druhou řj a ještě jsem si vzpoměl na ten karbec BMM, je to půl roku dal jsem asi třetí a ani jeden nejel a všechny byly z funkčích aut dal jsem z druhého auta karbec BMM a jelo to tak jsem ty moje zkoušel na to dalším autu a skutečně ani jeden karbec nestříkal, prostě čerpadlo ti jede, lambáda auto nezastaví, čidlo teploty taky ne, zapalovací modul máš druhý, snímač otáček taky tak asi po pěti km spaličatí řídící jednotka miloš
|
4.1.08, 21:34 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|