Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 21.6.26, 22:48

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 40 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další
 Fabia RS vs. Fabia 1.9 TDI 
Autor Zpráva

Příspěvek Fabia RS vs. Fabia 1.9 TDI
Zdravim, dneska se s vámi musím podělit o můj zážitek. Brách mi půjčil svojí Fábii, když jí loni kupoval, byla to sériová 1.9TDI PD 74kW. Letos na podzim mi na Feldě okukoval, co že je to to CIMBU. Tak sem mu to řekl, jemu se to líbilo a nechal si od firmi CIMBU Autosport udělat totéž, ale nárůst výkonu a krouťáku byl fakt bomba, oproti benzínovému motoru. A teď dnes jsem s jeho Fábkou měl možnost se svést. Situace byla taková, že sem ve městě stál na semaforu a za mnou Fábia RS, skočila zelená, rozjíždíme se, nikde nikdo, silnice prázdná, začíná stoupání, já zůstávám v levém pruhu, koukám RSa jde do prava na předjetí, a tak si řikám, že si s nim pohraju, tak se sešlápl plyn na zem a prostě sem mu odjel. Pak jsem nahoře stavil pro naftu a jen sem zastavil u stojanu, tak koukám RSa jede taky k pumpě, a tak si řikám, to sem asi neměl, teď z toho budou akorát nepříjemnosti, že sem mu zrychlil při předjíždění a ujel. Opravdu šel ke mě, tak sem si myslel, že se budu omlouvat a z něj vypadlo, "já se du kouknout, no vy máte fakt obyč 1.9TDíčko, já sem si myslel, že na tom semaforu sem se asi překouk, tak sem mu řek, že se mu omlovám atd. a on"né to né, to je ok, ale já jen že mi ta moje RSa nějak netáhne mrcha jedna Nastal výtlem, on nechápal, já mu to popsal a on že abych ho s tim seznámil, jestli nemam čas, tak sme si dali v pumpě kafe z automatu a dopadlo to tak, že teda asi pojede chip s to svojí RSou.

Závěr: nekupovat RSu, stačí načipovaná klasická 1.9ka a vyjde to levnějc, i když já vlastně nevim, co teď škodovka vůbec nabízí

29.12.07, 22:12
Příspěvek Reklama

Příspěvek 
Mazec :lol:

29.12.07, 22:21
Profil ICQ
Hliník navždy.

Příspěvek 
No ja bych nekupoval fobiji nybrz focus ST.

V kerym kopci? Tady nekde? Znam? :)

Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.

29.12.07, 22:24
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
Matthes píše:

Nevim, Ústí n/Labem.

29.12.07, 22:25
Hliník navždy.

Příspěvek 
Aha, to nic, ja myslel tady nekde ... :)

29.12.07, 22:28

Příspěvek 
Matthes píše:

Jinak ten kopec, když se jede směr od nás k vám, tak v tomhle kopci, tam taky často vznikaj srandovní situace, možná spíš smutný...

29.12.07, 22:28

Příspěvek 
tohle se stalo mě a tátovi, když sme jeli pro něco do HK, valíme a za náma najedou červená octa, předjel nás, všechno RS (křídlo, nárazník, obrovský samolepky RS, znaky všude, kde maj bejt atd...) no tak řikám fotřikovi, zkus to, jakej je rozdíl mezi 1,8 bez turba (to byla naše) no a našláplmy eresem....tak jo, za 4, za 3, 6500rpm-120 km/h, 4-160 km/h a co nevidim, najednou se začalo z tý červený potvory kouřit a začal zrychlovat, tak sme srovnali rychlost s ním (asi 130) no a...von nás brzdil, prostě už mu to nějak nejelo :D...tak hned zase 4, plnej céres a už sme ho měli (mimochodem, za volantem seděl asi 20 letej klučina s hodně černejma brejlema, hodně těžim řetězem kolem krku a sedadlo tak vzadu, že nebyl skoro vidět)....tak si řikáme, že to zas takovej rozdíl není :D (měli sme ji asi půl roku)...pak u obchoďáku vidim tu oktávku, a jak sme šli kolem, viděl sem malinkej nápis 1,9 SDI....:D:D:D:D:D:D:D:D začal sem se tlemit a hned mi bylo jasný, proč to tak nefrčí a hrozně to hulí :D:D:D:D....hlavně že měl všude zelený Včka....fírek jeden :D

29.12.07, 22:32
Profil ICQ
Dezertér

Příspěvek 
...pak u obchoďáku vidim tu oktávku, a jak sme šli kolem, viděl sem malinkej nápis 1,9 SDI....:D:D:D:D:D:D:D:D začal sem se tlemit a hned mi bylo jasný, proč to tak nefrčí a hrozně to hulí :D:D:D:D....hlavně že měl všude zelený Včka....fírek jeden :D

Hele těch je... :lol: :lol: :lol:

Škoda 743 Forever Team
Člen klubu ostrých motorů TW

29.12.07, 22:39
Dřevák na focení, neumí ostřit

Příspěvek 
i obyč 1.9 TDI jede suprově :wink:

29.12.07, 23:02
Profil ICQ
Hliník navždy.

Příspěvek 
Sadra17 píše:

Nafta patri do kamen Obrázek

29.12.07, 23:05

Příspěvek 
Sadra17 píše:

a když má chip od cimbu, tak má krouťák i výkon vyšší a to vše i v nižích otáčkách

29.12.07, 23:06

Příspěvek 
fux.dggn píše:
Sadra17 píše:

a když má chip od cimbu, tak má krouťák i výkon vyšší a to vše i v nižích otáčkách

na fabia clubu je jeden nejmenovaný manik a ten tvrdí že po chipu od Cimbu má místo 130k prý 204k... :D
jo má fábii RS

29.12.07, 23:16

Příspěvek 
Když už jste u tej ropy tak po minulej jízdě do Pardubic jsem si ověřil jednu tady semnou a někým diskutovanou věc: Moje bestie vs Nějaká ropa, borec s Octávou TDi předjížděl jak šílenej, když minul mě tak jsem na to začal šlapat a po cca 500m jsem byl u něj na prdeli, no chvilku ještě stál na plynu pak koukal do zrcátka a pak se asi leknul toho že jede 180 a má za prdelí rencka tak se uhnul a už ho to závodění najednou nebavilo a na cestě domu už potmě mě zkoušel s Fordem Focus TDCi nebo jak to označení je, no chudák to asi nervově neunesl, protože po nějakejch 10ti kilometrech jeho snahy mě dohnat se mu nějak nedařilo tak pak jel i po vesnicích a městech co to dalo aby mě předjel, no ale jen jsme zase vyjeli za město tak měl opět oči pro pláč páč už jsem byl zase před ním. No ale jinak tomu fordu klobouk dolu páč to celkem vydržel někde z Týniště až do Třebový :lol: ale asi z toho možná nespal.

Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div :-D

29.12.07, 23:34

Příspěvek 
Matthes píše:
Sadra17 píše:

Nafta patri do kamen Obrázek

Jak jako nafta do kamen?!?! A co si jako přestavuješ, že budu lejt do tahače??? Myslíš, že s benzíňákem by to něco utahlo a mělo to rozumnou spotřebu? To samí dodávky teréňáky a pod, to by spálilo bezínu, že bys pak neměl na co jezdit. Tak važ slova, aby ti taky nějakej diesel nenatrh pr**l na silnici :D :D :D

30.12.07, 00:03
Hliník navždy.

Příspěvek 
fux.dggn píše:
Jak jako nafta do kamen?!?! A co si jako přestavuješ, že budu lejt do tahače??? Myslíš, že s benzíňákem by to něco utahlo a mělo to rozumnou spotřebu? To samí dodávky teréňáky a pod, to by spálilo bezínu, že bys pak neměl na co jezdit. Tak važ slova, aby ti taky nějakej diesel nenatrh pr**l na silnici :D :D :D

No jo tak nakladaky ... ale osobaky v dieselu ... ikdyz takovy focus 1,8TDCi 85kW by stacilo :) Ale treba felda 1,9D (promin Milosi) to je utrpeni :) Ikdyz on si ji urcite poladil 8)

30.12.07, 00:07
Příspěvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 40 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další