|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
Autor |
Zpráva |
Vít
Hluchoň
|
takhle seřízený ventily, to musí být hotový orchestr
|
2.1.08, 10:45 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Ondras83
|
Vít Široký píše: takhle seřízený ventily, to musí být hotový orchestr
taky si myslim....to bych mu radši nechal ty měrky, co sem našel u dědy v traktoru.....
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
2.1.08, 13:06 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Ondras83 píše: Vít Široký píše: takhle seřízený ventily, to musí být hotový orchestr taky si myslim....to bych mu radši nechal ty měrky, co sem našel u dědy v traktoru.....
Aaaaaale dyk 0,3 je prece ta tjuningova hodnota ne? O ktery se pise v knize ... ale nici se pak vahadla.
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
2.1.08, 13:22 |
|
|
cmelak
|
stare motory
taky jsem bral takovy motor,sel podivne lehce,tak jsem to risknul (byl za sliovicovou menu),jiz prvni nastartovani me prekvapilo a utvrdilo v tom ze sliovice nebyla skoda.Motor jezdil az do smrti kastle.Ten motor byl ve vraku ,ktery 2 roky nejezdil.Pred prvnim startem jsem vse vycistil zkontroloval ventily a predstih a dal novy olej.To kvuli tomu aby se neco nepo.... kvuli pulhodine prace,kdyz uz mi cely den zabrala demontaz a montaz
|
5.1.08, 17:45 |
|
|
|