Autor |
Zpráva |
CROWACK
|
Kristensen píše: No tak já kdybych si měl vybrat motorku tak jedině Honda CB 1300 ročník 98-00, sice to není žádná rychlá motorka protože maximálku má jen nějakejch 182km/h ale zase na tej maximálce je za nějakejch 11,3 vteřiny je to nádhernej naháč s dvouma laufama a moc jich u nás nebude páč se sem nedovážela, ale v D jich pár je.
jo, motorka je to krásná, důstojnej stroj pro pohřební rozptyl...
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
5.1.08, 18:30 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Kristensen
|
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
5.1.08, 18:49 |
|
|
ondra120
Metal (urg)
|
CROWACK píše: dubaduba píše: CROWACK píše: cyz píše: Ježiš, to jsem zase měl co zmínit.....a topic je v pr.... Jinak u mě je u té motorky limitujícím faktorem hlavně cena navíc pokukuju spíš po nějakém enduru, líbí se mi Africa Twin No odolávám pokušení do těch motokydů nějak vstoupit, už proto že sem fanatickej jawař a začal bych vás všecky přesvědčovat, že třipade je nejlepší stroj na světě ... jawa? nejlepsi? mozna pred tim nez jsem se narodil Jde o to podle čeho stroj posuzuješ, rejže neni nic pro mě.
Jojo přesně tak...jawka je prostě...těžko se to vysvětluje:) Ale ač je to srdcovka...tak sem chtěl něco novějšího...
2 dubaduba...jojo na to GSX-R to byl takový ten typický rovinář...Ale nemyslim si že by bandit jel až tak špatně...u takové mašine de p něco jiného než zatáhnout za plyn a a ve 200 hledat nejbližší sloup kolem kterého se omotám...
_________________ Škoda Fabia 1.9 SDI - přesunovadlo Jawa 350 OHC ´19 - pro jizdy s čistýma rukama ČZ 175/477 ´72 - veterán
Škoda 742 Forever Team
|
5.1.08, 20:55 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27231 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
kolik tak jede ta 350 ?
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
5.1.08, 21:09 |
|
|
CROWACK
|
Sadra17 píše: kolik tak jede ta 350 ?
přijde na to...občas se vybičuje i k vyšším výkonům, ale cestovní rychlost pro rychlej přesun může mít tak +-120...kdo říká že na tom jel víc než 140 tak buď kecá on nebo tachometr...
|
5.1.08, 21:15 |
|
|
madmax
|
CROWACK píše: Sadra17 píše: kolik tak jede ta 350 ? přijde na to...občas se vybičuje i k vyšším výkonům, ale cestovní rychlost pro rychlej přesun může mít tak +-120...kdo říká že na tom jel víc než 140 tak buď kecá on nebo tachometr...
Ja sem na tom vytah neco pres kilco ve dvou a kupodivu sem tu autoskolu i dodelal
5.1.08, 21:18 |
|
|
Jarda S.
|
nic moc já z mojí mr*ky ždímu 110 ideální cestovní je kolem 90-100
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
5.1.08, 21:30 |
|
|
dubaduba
|
ondra120 píše: CROWACK píše: dubaduba píše: CROWACK píše: cyz píše: Ježiš, to jsem zase měl co zmínit.....a topic je v pr.... Jinak u mě je u té motorky limitujícím faktorem hlavně cena navíc pokukuju spíš po nějakém enduru, líbí se mi Africa Twin No odolávám pokušení do těch motokydů nějak vstoupit, už proto že sem fanatickej jawař a začal bych vás všecky přesvědčovat, že třipade je nejlepší stroj na světě ... jawa? nejlepsi? mozna pred tim nez jsem se narodil Jde o to podle čeho stroj posuzuješ, rejže neni nic pro mě. Jojo přesně tak...jawka je prostě...těžko se to vysvětluje:) Ale ač je to srdcovka...tak sem chtěl něco novějšího... 2 dubaduba...jojo na to GSX-R to byl takový ten typický rovinář...Ale nemyslim si že by bandit jel až tak špatně...u takové mašine de p něco jiného než zatáhnout za plyn a a ve 200 hledat nejbližší sloup kolem kterého se omotám...
jj bandit neni o tom se honit s GSXRem presne ... pohodovka 140 staci ... je to srdcovka asi jako ty jawy ale to ja nechapu asi jsem moc mlady
|
5.1.08, 21:37 |
|
|
cyz
|
dubaduba: Tak já tu Africu chci právě protože se mi líbí ale tak každému se líbí něco jiného.....a výkon 37kW mi příjde až až, já zas nejsem na rychlou jízdu, nehledě na to že mám postavu spíš na chopper jednou mi kámoš půjčil nějaké čtyřkilo (už nevím co to bylo, už je to nějaký ten pátek), připadal jsem si na tom jak vosa na bonbónu a při rychlosti nad 140 mě to zfukovalo a mohl jsem se tam krčit jak jsem chtěl
|
5.1.08, 21:43 |
|
|
CROWACK
|
Sadra17 píše: nic moc já z mojí mr*ky ždímu 110 ideální cestovní je kolem 90-100
myslel sem osmičku teda, čtyřka ještě by jela asi taky tak, akorát má víc spodek...
kulatý motory (panelky) v super stavu maximálka tak 130...
|
5.1.08, 21:45 |
|
|
Jarda S.
|
CROWACK píše: Sadra17 píše: nic moc já z mojí mr*ky ždímu 110 ideální cestovní je kolem 90-100 myslel sem osmičku teda, čtyřka ještě by jela asi taky tak, akorát má víc spodek... kulatý motory (panelky) v super stavu maximálka tak 130...
a výkony maj kolik ?
|
5.1.08, 21:47 |
|
|
CROWACK
|
madmax píše: CROWACK píše: Sadra17 píše: kolik tak jede ta 350 ? přijde na to...občas se vybičuje i k vyšším výkonům, ale cestovní rychlost pro rychlej přesun může mít tak +-120...kdo říká že na tom jel víc než 140 tak buď kecá on nebo tachometr... Ja sem na tom vytah neco pres kilco ve dvou a kupodivu sem tu autoskolu i dodelal
Jo tak stroje z autoškoly to je kapitola sama pro sebe, já jezdil na vylítané devítce co se jí kousal kotouč, tak sem brzdil hlavně zadní brzdou ...a startoval sem to já protože ani instruktorovi to nešlo ...z motoru randál jako když se sype hromada šrotu ...holt když to nemá odpovídající zacházení a údržbu...
|
5.1.08, 21:49 |
|
|
CROWACK
|
Sadra17 píše: a výkony maj kolik ?
hledej ťunťo, hledej ...>http://www.jawamania.info/modely/default.aspx
|
5.1.08, 21:50 |
|
|
Jarda S.
|
CROWACK píše: Sadra17 píše: a výkony maj kolik ? hledej ťunťo, hledej ...>http://www.jawamania.info/modely/default.aspx
jak na to tak koukám tak bych některejm i zatopil
|
5.1.08, 21:53 |
|
|
škodař
|
CROWACK píše: Sadra17 píše: kolik tak jede ta 350 ? přijde na to...občas se vybičuje i k vyšším výkonům, ale cestovní rychlost pro rychlej přesun může mít tak +-120...kdo říká že na tom jel víc než 140 tak buď kecá on nebo tachometr... přesně tak něž 350ku tak rači čz 250tu novější jednoválcovku ja javách si ty dva válce v otáčkách moct nerozumněj
_________________ Seat toledo 1.9 TDI 1996 Seat toledo 1.9 TDI 1998 T4 1.9 MTDI 1995 Long spotřebák Včelař
Sháním vyjetý a vyfritovaný olej!
|
5.1.08, 22:13 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|