Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 22.6.26, 00:15

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 57 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4  Další
 Překáží na silnici 

Copak Vám nejvíce překáží na silnicích
Avie 3%  3%  [ 1 ]
HaŤaPky 8%  8%  [ 3 ]
Liazky 3%  3%  [ 1 ]
742.něco :) 3%  3%  [ 1 ]
Dědci s kloboukem, bez ohledu na auto 42%  42%  [ 16 ]
Autobusy 5%  5%  [ 2 ]
Obecně náklaďáky 21%  21%  [ 8 ]
Auta s vlekem 0%  0%  [ 0 ]
50ccm motocykly 0%  0%  [ 0 ]
Šlapálisti v růžovoučkém těsném oblečku 16%  16%  [ 6 ]
Celkem hlasů : 38

Překáží na silnici 
Autor Zpráva
Hluchoň

Příspěvek Překáží na silnici
Tak mě napadlo udělat takovou malou statistiku, půjde-li to tak nazvat... je to sice k ničemu, ale jestli se nudíte,klikněte jaký auta Vám nejvíc překáží... a nehádejme se u toho :) do hlasování jsem napsal to, co obvykle překáží mně, Feldu a Favo uvádím v jednom bodě, stejně to jedno je akorát zakulacený to druhý jo, teď mi brácha říká, že by v tom seznamu měla být uvedena svodidla :)

Naposledy upravil Vít dne 6.1.08, 01:05, celkově upraveno 1

6.1.08, 00:48
Profil ICQ
Příspěvek Reklama

Příspěvek Re: Přakáží na silnici
mne všeobecne prekážajú predo mnou autá pred ktoré nevidím, a to aj osobáky ktoré majú tak tmavé sklá že nie je pred ne vidieť.
ale nedalo by sa vyslovene povedať že mi prekážajú... ak sa nevlečú do 80% MPR, tak je to ok, ja ako aj väčšina ľudí jazdím 100-120% MPR (MPR - maximálna povolená rýchlosť)

inak keď idem za radou 742.xxx tak v 70% prípadoch cítim spalovaný olej, až tak mi to neprekáža, ale vždy vtedy si spomeniem na Techweb "čiže na nás tu"
ale najväčšiu nostalgickú náladu mi navodí vôňa M2T.... keď predo mnou ide Trabant, alebo iný 2takt.... :oops:

6.1.08, 01:00
Hliník navždy.

Příspěvek 
No nejhorsi je dedek v klobouku kterej jede ve vsi 30. Pri sjezdu z dalnice ostre brzdi ze svych 70 na 40. Nejhorsi je cepicar co si koupi novyho potkana. Pak taky nektery pipiny, to je taky neco :? Tim nechci rict ze sem supr ridic to urcite ne ... ale co nekteri predvadi :roll:

Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.

6.1.08, 01:13
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Dezertér

Příspěvek 
Mě nakládáky...hlavně ty střední dvounápravový co říděj mladý blázni ( ráno vyleze z dvojkový Golfa pičo woe a jede štreku s Ivecem stejným stylem jako do práce Golfem )...podle mě patřej tuny materiálu a zboží na koleje a ne, aby dělaly koleje na silnici...po městě at si to z nádraží rozvezou... Tečka

Paní ( afektovaná blondýna ) ve VW Touareg V10 TDi ráno spěchající s dětmi do školy je taky na ránu :twisted:

HaŤaPek se držim no problemo ( 136 POWER )...ale nepředjíždím je ( jenom někdy, nebo když už mě nasere ve 120 km/h teda když se tam doškrábe)...nad nepřitelem musíte mít dohled !!! :twisted:

Důchodce ignoruju a vyhýbám se jim...vždy si vzpomenu jak sem dojel bílé Fávo se staršími manžely a na pátých dveřích měl nápis: " Veškeré to kvaltování pro mladá hovada dobré jest !!! " Od té doby se jim vyhýbám... :roll:

Avie předjíždim...LIAZky předjíždim...50ccm předjíždim...autobusy předjíždim...742. něco okukuju a většinou jim dělám bodyguarda nebo jedu dál... :twisted: :twisted: :twisted: ale Simir třeba slabší šáde nepředjíždí, páč říká že to není tak dlouho co jsme ty slabší byli my že ano...

Auta s vlekem předjíždim když se vlečou...cyklisty předjíždím, ale opravdu bezpečně !!! klidně si zpomalim a udělám si kolonu..aspoň jim po projetí protijedoucích vozidel předvedu 136 POWER v plné síle na vyprázdněné vozovce přede mnou
:twisted: :twisted: :twisted: děsně mě baví když my auta mizej v zrcátku páč nečekaj, že tak vyrazim... jůůů :P

Škoda 743 Forever Team
Člen klubu ostrých motorů TW

Naposledy upravil Martin 007 dne 6.1.08, 01:38, celkově upraveno 1

6.1.08, 01:14

Příspěvek 
Nejhorší je potkat se s blbcem. Je jedno co řídí...

6.1.08, 01:36
Junior TW team

Příspěvek 
co je HaŤaPka :?: EEEEEE to som este nepocul taky vyraz .Ja nemusim nakladaky pac sa vlecu a tazko predbiehaju :evil:

4) Škoda 100 - 71" Model 72" Killec

6.1.08, 01:45
Profil ICQ

Příspěvek 
Jonny píše:
co je HaŤaPka :?: EEEEEE to som este nepocul taky vyraz .Ja nemusim nakladaky pac sa vlecu a tazko predbiehaju :evil:

Fóbije HTP (nebo taky zkratka Hov_no to pojede)

6.1.08, 01:48
Junior TW team

Příspěvek 
Fóbije ? EEEEEEEE tak tomu nerozumim :oops: :roll: Hov_no to pojede to mozebyt vela aut :D

6.1.08, 01:53
Profil ICQ
Dezertér

Příspěvek 
Škoda Fábia pane...ale takle honosně sem ji nazval jenom kvůli Tobě !!! :evil:

Škoda 743 Forever Team
Člen klubu ostrých motorů TW

6.1.08, 01:59

Příspěvek 
HTP Fabie docela jede, když řidič chce, ale problém je že řidič se chce většinou vejít se spotřebou do nějakých normálních mezí. Mě nejvíc provokují "nezničitelní" cyklisti a chodci (aspoň teda ti kteří si myslí že jsou nezničitelní a podle toho se chovají), kdo nepoznal provoz na jižní Moravě neví, ale vy co to neznáte tak si představte dvorek u babičky na venkově jako silnici a ty slepice které se tam poflakují sem-tam tak takhle se tady chovají ti chodci a cyklisti :D a co překáží....asi když je v kopci za sebou 5-7 kamionů v 2m rozestupech a jedou tak 60

6.1.08, 02:09
Profil ICQ

Příspěvek 
chlapi, berte PROSÍM ohled na malý motorky :roll: ....většinou na nich jezděj mladý kluci (stejně jako já), který ještě pořádně neznaj provoz, no a když je předjede 742xxx a ten řidič, mladej čurák, kterýmu ještě ani nezaschnul ingoust na řidičáku si hned myslí, že je pánem silnice a toho simáka musí předjet, ikdyž proti němu jede autobus, tak to fakt nesnášim (osobně se mi to stalo 2x a ve městě radši ani nemluvim....předjede, hemstne na brzdu a já jen čekám, kdy se mu podívám na čerstej nákup v kufru.... :cry: ) jednou sem ale na světlech natrch jednomu natuzenýmu fáglovi prdel :D...pak mě předjel a fakoval mě.... :evil: :x

6.1.08, 02:20
Profil ICQ
Junior TW team

Příspěvek 
Martin 007 píše:
Škoda Fábia pane...ale takle honosně sem ji nazval jenom kvůli Tobě !!! :evil:

Aha tak dik som nevedel ci si tam mal preklep ale hned som myslel na fabku ale radsej som sa spytal ... istota je gulomet povedala babka a zrazil ju autobus :D A nesom pane som jonny a mam 19 rokov :D za chvilu
my sme mali fabku a isla celkom obstojne tada viac menej ( skor menej ako viac ) vydrzala asi rok potom sme ju predali pac sme do nej nestihali vrazat prachy za servisy :( Najlepsie auto je skodovka :D :lol:

6.1.08, 02:30
Profil ICQ

Příspěvek 
Nejhorší jsou neosvětlení cyklisti v noci :twisted: To fakt nesnášim, zbytek dopravy je prostě každý individuelně :).. Tedy Potkany před sebe nepouštim pokud to je bezpečné.. Včera bych s nimi nezávodil.

Ale ty cyklisti beze světel.. :twisted: Za tu chvíli co jezdím jsem jich už potkal dost. Pokud jede v protisměru, rozsvítím všecky světla vpředu, já mu dám jezdit beze světel :evil: :!:

6.1.08, 10:57

Příspěvek 
nejhorší účastníci provozu jsou cyklisti a chodci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div :-D

6.1.08, 11:34
Hliník navždy.

Příspěvek 
Martin 007 píše:
Důchodce ignoruju a vyhýbám se jim...vždy si vzpomenu jak sem dojel bílé Fávo se staršími manžely a na pátých dveřích měl nápis: " Veškeré to kvaltování pro mladá hovada dobré jest !!! "

No jo, od nich pak pochazej utahany motory - kdyz jedou 50 do kopce na petku :lol:

Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.

6.1.08, 12:29
Příspěvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 57 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4  Další