Autor |
Zpráva |
Radic
|
CO TO JE ????
toto na mě vybaflo pod karbem
Kdo mě řekne k čemu to je má u mě pivo
_________________ Škoda 135 Rapid Ford S-max TDCi Volvo S60 AWDoff 2.4T Škoda 742 Forever Team Škoda TW Coupe Club
Naposledy upravil Radic dne 6.1.08, 18:50, celkově upraveno 1
|
6.1.08, 18:38 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
fatal
rejpal
|
Tipuju zlepšení promíchání směsi a tím snížení spotřeby.
Kam je to napojeno, je do té podložky nějaký přívod vzduchu?
|
6.1.08, 18:43 |
|
|
Rybajda
|
Kde to je focený?
|
6.1.08, 18:44 |
|
|
fatal
rejpal
|
Je to na první komoře, nebo se pletu?
NOS tam asi namontovaný nemáš, že?
|
6.1.08, 18:45 |
|
|
Radic
|
no asi takto...na hadici co jde z víka ventilů do filtrboxu je jedna tenká hadička co jde do podložky pod karbem ale je tam jen dírka do sání...pak je na té hadici z víka ventilů do filtrboxu ještě jedna rozdvojka a je tam nejaká železný bazmek který sem nikdy neviděl. Z bazmeku jsou 2 hadice na to co je vidět na fotce...bazmek je patrně ovládán podtlakem z hadičky k rozdělovači na které je taky rozdvojka. Nevím jestli si to dokáže někdo představit ale prostě to tak v autě mám.
_________________ Škoda 135 Rapid Ford S-max TDCi Volvo S60 AWDoff 2.4T Škoda 742 Forever Team Škoda TW Coupe Club
|
6.1.08, 18:49 |
|
|
Radic
|
to je taky radost jezdit vývozním autem...
|
6.1.08, 18:51 |
|
|
fatal
rejpal
|
Radic píše: no asi takto...na hadici co jde z víka ventilů do filtrboxu je jedna tenká hadička co jde do podložky pod karbem ale je tam jen dírka do sání...pak je na té hadici z víka ventilů do filtrboxu ještě jedna rozdvojka a je tam nejaká železný bazmek který sem nikdy neviděl. Z bazmeku jsou 2 hadice na to co je vidět na fotce...bazmek je patrně ovládán podtlakem z hadičky k rozdělovači na které je taky rozdvojka. Nevím jestli si to dokáže někdo představit ale prostě to tak v autě mám.
Nenapadá mě jiný účel než zlepšení promíchání směsi a tím snížení spotřeby a emisí.
|
6.1.08, 18:55 |
|
|
Radic
|
no že by to žralo zrovna málo a emise?
obsah CO [%]
800ot. - předepsáno 0,5 až 1,5 - já mám 1,23
3000ot. - předepsáno 0,5 až 2,5 - já mám 1,73
|
6.1.08, 19:01 |
|
|
fatal
rejpal
|
Radic píše: no že by to žralo zrovna málo a emise? obsah CO [%] 800ot. - předepsáno 0,5 až 1,5 - já mám 1,23 3000ot. - předepsáno 0,5 až 2,5 - já mám 1,73
To máš změřeno na neutrálu, že? Nejspíše se to projeví od nějakého zatížení, až když jedeš ustálenou rychlostí, to bude řídit asi ten podtlakový bazmek. Na volnoběhu nemůžeš jen tak někde fučet do sání vzduch, to bys asi volnoběh nenastavil.
Ale jsou to jen mé domněnky, na vlastní oči jsem tohle ještě neviděl.
|
6.1.08, 19:05 |
|
|
Radic
|
no kdo má zájem se na to podívat na trase zlín ostrava tak se v únoru můžu stavit a doufám že mě aspoň řekne co a jak jinak sem zvědav na sraz...tam se ukáže
|
6.1.08, 19:11 |
|
|
Kristensen
|
Re: CO TO JE ????
Radic píše: toto na mě vybaflo pod karbem Kdo mě řekne k čemu to je má u mě pivo
Tak já ti to řeknu: Je to uuuuuuuuuuuuuuuuuuplně na ho**o.
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
6.1.08, 19:52 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Re: CO TO JE ????
Kristensen píše: Radic píše: toto na mě vybaflo pod karbem Kdo mě řekne k čemu to je má u mě pivo Tak já ti to řeknu: Je to uuuuuuuuuuuuuuuuuuplně na ho**o.
přesně, kupovalo se to na trhu a fungovalo to jak acilpirin když to nepomohlo tak to neublížilo miloš
|
6.1.08, 20:07 |
|
|
Kristensen
|
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
6.1.08, 20:41 |
|
|
Radic
|
no fajn...vyhazovat to nebudu dokud to jede až přijde čas nebo mě někdo přesvědčí že je to na škodu tak to poletí do kamen
|
6.1.08, 21:19 |
|
|
Drak
|
To bude nejspíš nějakej nesmysl na strhávání olejových par mimo karbec, aby se nezasíral, něco podobnýho je na Ačkové řadě Daewoo Avia, v tom neřádu olejová pára kondenzuje, olej stýká zpět do motoru a zbytek par pod karbec, jestli to je to co myslím.
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
6.1.08, 21:42 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|