Autor |
Zpráva |
Martin 007
Dezertér
|
Tak jo... co je u mě novího je R8 čka...nic jiního ji není podobný...majinko TTčko, ale to je jiná liga...jinak je to dokola no...
_________________ Škoda 130 RAPID 1987 - 743.136 "Kdo nemá Rapida jistě život proklíná." UNDER RECONSTRUCTION BMW E46 330xi Touring 2001 - Objem ničím nenahradíš. Zakládající člen Coupé clubu TW Škoda 743 Forever Team Člen klubu ostrých motorů TW
|
9.1.08, 13:17 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Waclav
|
Asi se tím nikdy nesvezu ale mě se fakt líbí, hlavně ten agresivní předek.
_________________ Škoda Felicia 1.3 LXi LPG, 50KW, 1995
|
9.1.08, 17:56 |
|
|
Drak
|
Na můj vkus to tím usměvavým xichtem z roomsteru pokazili, jinak až na ten předek vypadá zvenku pěkně, uvidíme, co se z toho vyklube.
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
9.1.08, 18:59 |
|
|
cyz
|
Mě se teda nový Superb líbí....na to řešit nějaké podobnosti s něčím kašlu, to nemá smysl. Řeším akorát jestli je to (pro mě) pěkné a tohle určitě je. Uznejte že je to lepší než kdyby, ve snaze o originalitu za každou cenu, z toho vzniknulo něco ohavného jako to umí žabožrouti nebo Fiat. Navíc mi to příjde že poslední dobou se originalita moc nenosí a každý dělá to co je zrovna v módě.
K tomu motoru - neměl bych strach z toho 1,4TSi....Japonci mají motory s podobným obsahem o podobných výkonech snad už 10 let tak proč by se to s tím desetiletým zpožděním nemohla naučit Evropa?:) V jiných modelech VW se prý osvědčily.
|
9.1.08, 19:04 |
|
|
Kristensen
|
No já teda nevim, zezadu Laguna a ze předu BMW křížený s VW
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
9.1.08, 23:28 |
|
|
Novy-superb.cz
|
Nový web o superbu
Zdravím Vás, rád bych Vás pozval na nový web o Nové Škodě Superb, tak se mrkněte. Aktuální informace ze všech médií, fotky i videa. www.novy-superb.cz.
|
15.1.08, 12:58 |
|
|
Radic
|
Re: Nový web o superbu
Novy-superb.cz píše: Zdravím Vás, rád bych Vás pozval na nový web o Nové Škodě Superb, tak se mrkněte. Aktuální informace ze všech médií, fotky i videa. www.novy-superb.cz.
nic moc tam teda neni...ale co mě dostalo hned dvakrát...ten otuněný superb. Vypadá to fakt dobře...na pár detailů bych si ale nezvykl. ALE CO TEN RACHOT? "DÍZL" v takovém autě? tam by se hodil 1.8T nebo 2.8 V6 ...chrochtá to fakt strašně.
_________________ Škoda 135 Rapid Ford S-max TDCi Volvo S60 AWDoff 2.4T Škoda 742 Forever Team Škoda TW Coupe Club
|
15.1.08, 14:58 |
|
|
Novy-superb.cz
|
To Radic: web bude doplňován
Na webu www.novy-superb.cz toho zatím moc není, ale obsah bude doplňován. No a ten otuněný Superb je hustej. Neříkám že se mě to líbí ale ten zvuk vypadá jako kdyby tátovi vyndal z traktoru motor a dal si to tam .. posuďte sami ..
|
15.1.08, 17:30 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
no co, všecky tdi na volnoběk klapou jak zetor a při sebemenším zvýšení otášek to dá pokoj, navíc v kabině není slyšet ani ten volnoběh, tak nevidím problém.. hodně muziky za pár kapek nafty
|
15.1.08, 18:07 |
|
|
patrik-hp
|
Superb II. se konečně povedl.Mám taky dojem,že je z několika aut.Dnes to dělají snad všecky automobilky.Originál asi opravdu nikoho nebere a to je škoda.Tím se ukazuje, jak dnes konzum a zisk převládá nad opravdovostí.Nebo není už co vymýšlet,jak tu je psáno... ...Ten tunning a roztočenej šestihrnec starýho mě ale rozesmál. Je to zase jen tunning ala nárazník až na zem,obrovský okna pod mřížkou chladiče,nevim na co,ale opravdu nevim....No a na to,jak je dlouhej a má velikej rozvor,do šířky moc nevyniká...právě proto ho tunit je trochu zvláštní....Tento jako všechny ostatní mě připadá,jak kolečková brusle 80sátých let bez řemínků,co je sešroubovaná na co největší velikost bot...Ty kola to trošku eliminují...Ale ten předek to všecko pohlcuje a ruší to,co tam jakš takš zdobí toho červenýho jezevčíka.Ale jo.....kdo má prachy ať si tvoří a třeba přetvoří.Je to jeho zrcadlo do duše...
|
16.1.08, 22:53 |
|
|
cyz
|
LOL.....škoda že na tom videu nejsou vidět ty mračna dýmu co šly z výfuku jak to točil :D:D
|
17.1.08, 15:39 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
5 *****
5 hvězd v euro ncap: http://news.auto.cz/bezpecnost/skoda-su ... zdami.html mám to auto rád a tohle mu pomůže
|
28.5.08, 14:08 |
|
|
spartra
|
to se dá udělat, tohle není směrodatný
_________________ š 105 s, 50kw, LPG r.v. 5 - 85
|
29.5.08, 17:20 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
zatial jedina vec co ma prudi je neskutocne skaredy volant
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
29.5.08, 17:37 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|