Autor |
Zpráva |
bosator
|
Re: LPG,znate toto??
Já před 2ma roky nechával dělat tvrzená sedla tu v Časlavi, na Škodu 130, srovnali všechny dosedací plochy, hlavu snížili o 0,4mm, nová tvrzená sedla, která se ani o kousek po 18000km nezaklepaly, včetně nových vodítek a simirenků, zabroušení a kompletace ventilů. Podle mne pěkná práce a za to vše si účtovali 1750Kč. Jezdím na plyn a tahle úprava motoru rozhodně prospěla. Předtím jsem musel štelovat ventily cca každé 3000km.
|
10.1.08, 20:57 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Drak píše: Co do toho strkají nevím, popravdě mě to ani moc nezajímá a nepátrám po tom, ale nikdy s jejich prací nebyl problém, jednou jedinkrát mi blbě nabrousili kliku do avie, ale na to množství, co dělají v docela rekordních časech je to mizivý procento zmetkovosti, ta cena opravdu je taková, možná dnes vyšší, poslední hlava na 120, co sem dělal je asi rok a půl, v pondělí budu mít ale repasovanou hlavu na favorita ze Smržic, tak dám vědět, kolik to stálo.
On to moc ani Pospíšil v Lužicích, ani Vyroubal ve Smržicích nechcou dělat lidem mimo servisy, protože 80% zákazníků sou kokoti a sou s tím jenom problémy, tak proto posílají lidi pryč, že není čas a kdesi cosi a zcela upřímně a bez výmluv jste vy, jako osoby vlastnící auta pro nás nezajímaví zákazníci, když si budu moct vybrat mezi týden dopředu objednaným cizincem a firmou s 5ti autama, co ke mě jezdí pravidelně, tak hádejte, koho pošlu pryč.
a draku není to tak že ty ventily vypadají jak nové? někdo mi napište kdo sem dá fotku co mu pošlu na email jak dělá borec hlavy u nás, jak nové a měnil jen gufera a jeden podpálený ventil miloš
|
10.1.08, 21:03 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
je tam měněný výfukový ventil 3 a přebroušeno je to ze všech stran miloš
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
10.1.08, 21:25 |
|
|
DRYVER
|
Drak píše: On to moc ani Pospíšil v Lužicích, ani Vyroubal ve Smržicích nechcou dělat lidem mimo servisy, protože 80% zákazníků sou kokoti a sou s tím jenom problémy, tak proto posílají lidi pryč, že není čas a kdesi cosi a zcela upřímně a bez výmluv jste vy, jako osoby vlastnící auta pro nás nezajímaví zákazníci, když si budu moct vybrat mezi týden dopředu objednaným cizincem a firmou s 5ti autama, co ke mě jezdí pravidelně, tak hádejte, koho pošlu pryč.
No ja to zkousel i pres autorizovany servis ale taky to nechteli vzit - ono to zrovna bylo pred nejakyma svatkama a asi meli naval, protoze kdyz sem taky byl tak vsude v regalech i na zemi meli takovyho materialu na GO ze vazne nemeli asi cas. A kdysi moooc davno mi tam delali i vybrus na pincka - z prvniho vybrusu hend na 4 (jehlickove lozisko se vysypalo a slo do valece) a pincek jezdi porad dal jak nezmar - takze kvalitni prace
_________________ silver line combi 1,3 - 46 kw
O II kombi Look RS
|
10.1.08, 22:01 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27227 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
ten by jezdil i bez výbrusu
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
11.1.08, 09:39 |
|
|
Drak
|
Tak hlava na modurita všech osum ventilů nových, tvrzený sedla, zabroušení ventil-sedlo, výměna vodítek, guferek, srovnání všech dosedacích ploch a natlakování 2.200,- s DPH
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
15.1.08, 21:38 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Drak píše: Tak hlava na modurita všech osum ventilů nových, tvrzený sedla, zabroušení ventil-sedlo, výměna vodítek, guferek, srovnání všech dosedacích ploch a natlakování 2.200,- s DPH
a co je draku modurit, pokud si dobře pamatuju felda 1.6 jeden ventil v náhradě 500 kč, v tom obchodě mě teda jednou napálili uložení zadní nápravy na polo 3200 ale sám zákazník říkal že je to drahé co zkusit z fáčka, no už to tak dopadlo podvou letech jsem se náhodně díval na auto kelly a 360 korun silembloky zadní nápravy VW polo mají se mě tam navyhlížet v tom obchodě miloš
|
15.1.08, 22:01 |
|
|
Martin
|
Drak píše: Tak hlava na modurita všech osum ventilů nových, tvrzený sedla, zabroušení ventil-sedlo, výměna vodítek, guferek, srovnání všech dosedacích ploch a natlakování 2.200,- s DPH
Tak to je slušná cena, jestli mi ta hlava nevydrží, tak bych pouvažoval.
_________________ ŠKODA 125L LPG, r.v. 1988 béžová
ŠKODA 125L LPG, r.v. 198? červená
|
16.1.08, 08:47 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|