Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 14.11.24, 18:22

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 26 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
 rozvody 
Autor Zpráva
Mistr mechanik

Příspěvek 
Martin 007 píše:
Není hrozná práce...je zajímavá...ale je jí HROZNĚ moc... :D

já už se ani neptám kdysi to chodilo kolik máš práce "na posrání" a bude hůř dneska jsem sdělával na koktávce 1.6 sr s LPG starter začátek 08.10 i za pomocí vzduchové ráčny byl dole v 10.00 hodin najeto asi 333000 km, připadal jsem si jak gynekolog když diktuje sestře do lékařské zprávy samý pohlavní orgán ještě jsem šlápl do vany s olejem no dílo miloš

10.1.08, 22:05
Pspvek Reklama

Příspěvek 
Mate pravdu v tom ze to je pakarna, spinava prace a je to taky casove narocnejsi... Za tu dobu co se daji vymenit rozvody na favoritovi tak az tu dobu stihne kvalitni mechanik udelat dvoje nekdy i troje rozvody OHC (relativne cista prace proti OHV) a to se pak ve finale projevi i vydelku. Samozrejme pokud to jsou nekdy slozitejsi rozvody tak je ta doba delsi (nastaveni predvstiku, 16V motory ...)

10.1.08, 22:13
Dezertér

Příspěvek 
slovacek.milos píše:
Martin 007 píše:
Není hrozná práce...je zajímavá...ale je jí HROZNĚ moc... :D

já už se ani neptám kdysi to chodilo kolik máš práce "na posrání" a bude hůř dneska jsem sdělával na koktávce 1.6 sr s LPG starter začátek 08.10 i za pomocí vzduchové ráčny byl dole v 10.00 hodin najeto asi 333000 km, připadal jsem si jak gynekolog když diktuje sestře do lékařské zprávy samý pohlavní orgán ještě jsem šlápl do vany s olejem no dílo miloš

A tak dobře zase tak moc ji není...motor mě nevadil vůbec...mě sere čelo a hlavně nárazník..se montuje tak debilně :( samozřejmě je spousta horší práce to uznávám :idea:

Škoda 743 Forever Team
Člen klubu ostrých motorů TW

10.1.08, 22:30
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
Martin 007 píše:
samozřejmě je spousta horší práce to uznávám :idea:

Jako treba montaz "kamenu" na polonapravy a pak se s tim trefit do prevodovky :twisted: :evil: To pak pohlavni organy jenom litaji :lol:

10.1.08, 22:35
Dezertér

Příspěvek 
To zrovna neznám...já je tam jenom nacvakával...lup lup a bylo to tam :wink:

Škoda 743 Forever Team
Člen klubu ostrých motorů TW

10.1.08, 22:38
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Mistr mechanik

Příspěvek 
DRYVER píše:
Martin 007 píše:
samozřejmě je spousta horší práce to uznávám :idea:

Jako treba montaz "kamenu" na polonapravy a pak se s tim trefit do prevodovky :twisted: :evil: To pak pohlavni organy jenom litaji :lol:

kus hadru a ty kameny si musíš na tu kulatinu poloosy narazit natvrdo, aby se nehýbaly a pak jak martin lup lup mimo dosahu pohlavních orgánů miloš

10.1.08, 22:57
Moderátor

Příspěvek 
tenhle figl mimosi prosim rozepis...kam s tim hadrem??? ja to delal na vazelinu,ale nic moc..

http://kachnis.techsajt.cz

11.1.08, 10:27
Profil ICQ YIM Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek prace prace prace
horsi prace ? neni nad to koupit favorita a cely mesic delat tyto prace : nove triagly na poloosy , nove čepy řizeni , řepy ramen , vymena motoru , vymena rozdelovace a serizeni . vse jsem to musel delat na to abych zjistil ze v mototru chrasti rozvody a netoči se vodni pumpa . a taky starter nechce chytnout zuby setrvačniku . kdo toto da za 2tydny .....jako mi to musel delat kamarad za 500Kč !!! tak holt u toho nejake nadavky litaly ..a nejednou jsem si bouchl i do kapoty . :) ale uz jsem tak trochu presvetcen ze bez takove prace by to byla nuda ne ? koupit auto a jenom jezdit :P takze at se vam daři škodovaci :p

11.1.08, 18:09
Profil ICQ
Mistr mechanik

Příspěvek 
kachnis píše:
tenhle figl mimosi prosim rozepis...kam s tim hadrem??? ja to delal na vazelinu,ale nic moc..

ten fígl si musíš vyzkoušet není har jak hadr, třeba košile silonka tenký pásek 4 mm prosuneš to dírou kamenu a natlučeš to na čep polosy, pokud je to moc a ustříhneš to dáš méně, něbo je kámen volný přidáš stejně se dá použít koudel a cokoliv jiného jakože zmenšíš nadvrdo vůli mezi kamenem a čepem polosy a ten kamen se ti nehne pak to namíříš na ten unašeč a šup, pokud to děláš jenou za týden je to legrace, dělal jsem trosku škoda 1203 snat po sedmi letech řeknu ti tak na po dvacáté jsem to tam dostal miloš

11.1.08, 20:30

Příspěvek 
radsej 3 x shade ako 1 x favo/felda (vymena rozvodov)

14.1.08, 11:51
Profil Zobrazit autorovy stránky
Mistr mechanik

Příspěvek 
Gemini píše:
radsej 3 x shade ako 1 x favo/felda (vymena rozvodov)

to máš to samé, trochu méně místa a ten trik jak dostat dolu prsa, velké potíže jsou tak 1: 10 miloš

14.1.08, 13:18
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 26 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2