Autor |
Zpráva |
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Martin 007 píše: Není hrozná práce...je zajímavá...ale je jí HROZNĚ moc...
já už se ani neptám kdysi to chodilo kolik máš práce "na posrání" a bude hůř dneska jsem sdělával na koktávce 1.6 sr s LPG starter začátek 08.10 i za pomocí vzduchové ráčny byl dole v 10.00 hodin najeto asi 333000 km, připadal jsem si jak gynekolog když diktuje sestře do lékařské zprávy samý pohlavní orgán ještě jsem šlápl do vany s olejem no dílo miloš
|
10.1.08, 22:05 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
DRYVER
|
Mate pravdu v tom ze to je pakarna, spinava prace a je to taky casove narocnejsi... Za tu dobu co se daji vymenit rozvody na favoritovi tak az tu dobu stihne kvalitni mechanik udelat dvoje nekdy i troje rozvody OHC (relativne cista prace proti OHV) a to se pak ve finale projevi i vydelku. Samozrejme pokud to jsou nekdy slozitejsi rozvody tak je ta doba delsi (nastaveni predvstiku, 16V motory ...)
_________________ silver line combi 1,3 - 46 kw
O II kombi Look RS
|
10.1.08, 22:13 |
|
|
Martin 007
Dezertér
|
slovacek.milos píše: Martin 007 píše: Není hrozná práce...je zajímavá...ale je jí HROZNĚ moc... já už se ani neptám kdysi to chodilo kolik máš práce "na posrání" a bude hůř dneska jsem sdělával na koktávce 1.6 sr s LPG starter začátek 08.10 i za pomocí vzduchové ráčny byl dole v 10.00 hodin najeto asi 333000 km, připadal jsem si jak gynekolog když diktuje sestře do lékařské zprávy samý pohlavní orgán ještě jsem šlápl do vany s olejem no dílo miloš
A tak dobře zase tak moc ji není...motor mě nevadil vůbec...mě sere čelo a hlavně nárazník..se montuje tak debilně samozřejmě je spousta horší práce to uznávám
_________________ Škoda 130 RAPID 1987 - 743.136 "Kdo nemá Rapida jistě život proklíná." UNDER RECONSTRUCTION BMW E46 330xi Touring 2001 - Objem ničím nenahradíš. Zakládající člen Coupé clubu TW Škoda 743 Forever Team Člen klubu ostrých motorů TW
|
10.1.08, 22:30 |
|
|
DRYVER
|
Martin 007 píše: samozřejmě je spousta horší práce to uznávám
Jako treba montaz "kamenu" na polonapravy a pak se s tim trefit do prevodovky To pak pohlavni organy jenom litaji
_________________ silver line combi 1,3 - 46 kw
O II kombi Look RS
|
10.1.08, 22:35 |
|
|
Martin 007
Dezertér
|
To zrovna neznám...já je tam jenom nacvakával...lup lup a bylo to tam
_________________ Škoda 130 RAPID 1987 - 743.136 "Kdo nemá Rapida jistě život proklíná." UNDER RECONSTRUCTION BMW E46 330xi Touring 2001 - Objem ničím nenahradíš. Zakládající člen Coupé clubu TW Škoda 743 Forever Team Člen klubu ostrých motorů TW
|
10.1.08, 22:38 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
DRYVER píše: Martin 007 píše: samozřejmě je spousta horší práce to uznávám Jako treba montaz "kamenu" na polonapravy a pak se s tim trefit do prevodovky To pak pohlavni organy jenom litaji
kus hadru a ty kameny si musíš na tu kulatinu poloosy narazit natvrdo, aby se nehýbaly a pak jak martin lup lup mimo dosahu pohlavních orgánů miloš
|
10.1.08, 22:57 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
tenhle figl mimosi prosim rozepis...kam s tim hadrem??? ja to delal na vazelinu,ale nic moc..
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
11.1.08, 10:27 |
|
|
Butch
|
prace prace prace
horsi prace ? neni nad to koupit favorita a cely mesic delat tyto prace : nove triagly na poloosy , nove čepy řizeni , řepy ramen , vymena motoru , vymena rozdelovace a serizeni . vse jsem to musel delat na to abych zjistil ze v mototru chrasti rozvody a netoči se vodni pumpa . a taky starter nechce chytnout zuby setrvačniku . kdo toto da za 2tydny .....jako mi to musel delat kamarad za 500Kč !!! tak holt u toho nejake nadavky litaly ..a nejednou jsem si bouchl i do kapoty . ale uz jsem tak trochu presvetcen ze bez takove prace by to byla nuda ne ? koupit auto a jenom jezdit takze at se vam daři škodovaci :p
|
11.1.08, 18:09 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
kachnis píše: tenhle figl mimosi prosim rozepis...kam s tim hadrem??? ja to delal na vazelinu,ale nic moc..
ten fígl si musíš vyzkoušet není har jak hadr, třeba košile silonka tenký pásek 4 mm prosuneš to dírou kamenu a natlučeš to na čep polosy, pokud je to moc a ustříhneš to dáš méně, něbo je kámen volný přidáš stejně se dá použít koudel a cokoliv jiného jakože zmenšíš nadvrdo vůli mezi kamenem a čepem polosy a ten kamen se ti nehne pak to namíříš na ten unašeč a šup, pokud to děláš jenou za týden je to legrace, dělal jsem trosku škoda 1203 snat po sedmi letech řeknu ti tak na po dvacáté jsem to tam dostal miloš
|
11.1.08, 20:30 |
|
|
Gemini
|
radsej 3 x shade ako 1 x favo/felda (vymena rozvodov)
_________________ Škoda Rapid 146 - 93 HP , 140 Nm
Škoda 130 Maxi - 105 HP, 140 Nm
Škoda Rapid Turbo - 122 HP, 231 Nm
|
14.1.08, 11:51 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Gemini píše: radsej 3 x shade ako 1 x favo/felda (vymena rozvodov)
to máš to samé, trochu méně místa a ten trik jak dostat dolu prsa, velké potíže jsou tak 1: 10 miloš
|
14.1.08, 13:18 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|