Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 14.11.24, 18:33

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 18 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
 Těsnění pod hlavou - kde je problém? 
Autor Zpráva

Příspěvek 
Gemini: Tak já ty příčiny technického charakteru znám....šlo mi spíš o to zjistit jestli se to dá nějak zlikvidovat stylem jízdy ale tím jakým mám já podle vyjádření odborníků z tohoto fóra asi ne. Zkoušel jsem o tom trochu uvažovat, tak asi jde opět o to že mám smůlu na konkrétní závady...v podstatě jsem nikdy neměl na autě jinou závadu než propálené těsnění pod hlavou (v elektrice nikdy, max. nějaké běžné opotřebení) a vždycky se ta příčina našla a bylo to něco z toho co píšeš, dokonce i ty velké tlaky (na motoru 120, ale jel královsky, 150-160 nebyl problém, bohužel to dlouho nevydržel :( ). U toho fáva to bude problém jinde....mám podezření na křivé příruby domku termostatu, srovnám je, přetěsní se to a uvidí se, vidím to na tenhle problém, začalo to po výměně termostatu a dělá to problémy jenom na studeném motoru.....s prasklým těsněním pod hlavou bych nenajel 400km skoro na plný výkon bez jediného problému.

16.1.08, 00:14
Profil ICQ
Pspvek Reklama

Příspěvek 
To by ses divil, ale najel, na tom ivecu s prasklýma vložkama jezdil týden vnitro, akorát mu to netopilo, ale to si zas přitápěl bufikem. Jízdou to ovlivnit určitě de, sice nevím jak, ale můžu ti dát kontakt na jednoho umělce, ten do čeho sedne, tak je auto do půl roku po smrti, možná ti řekne, jak to dělá.

16.1.08, 18:42
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
S těsněním ne.....s hlavou ano, to jsem měl na 130ce a jezdil jsem s tím asi 2 měsíce, ale tam byly problémy - lítala teplota a nechtělo to startovat. Tady naprosto bez problémů, všechno v normě. Teď se to vůbec jaksi srovnalo - zjistil jsem že jsem mírně přeplnil expanzku tak jsem odsál nějakou kapalinu a srovnalo se to.

16.1.08, 21:41
Profil ICQ
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 18 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2