|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 9 ] |
|
Vyměna ramínka rozdělovače a kabelů na Feldě 1.6
Autor |
Zpráva |
prodotto
|
Vyměna ramínka rozdělovače a kabelů na Feldě 1.6
Zítra se chystám vyměnit zapalovací kabely, ramínko(palec) a víko rozdělovače na Feldě 1.6MPI. Vzhledem k tomu, že jsem to nikdy nedělal, tak ač si ríkám, že na tom přeci nemůže být nic těžkého, tak se raději předem, než něco pokazím, zeptám:
Jak metodicky postupovat, na co si dát pozor, jak co nastavit, atd.? Předem díky za postřehy a rady...
|
5.1.08, 17:22 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Kristensen
|
Re: Vyměna ramínka rozdělovače a kabelů na Feldě 1.6
prodotto píše: Zítra se chystám vyměnit zapalovací kabely, ramínko(palec) a víko rozdělovače na Feldě 1.6MPI. Vzhledem k tomu, že jsem to nikdy nedělal, tak ač si ríkám, že na tom přeci nemůže být nic těžkého, tak se raději předem, než něco pokazím, zeptám:
Jak metodicky postupovat, na co si dát pozor, jak co nastavit, atd.? Předem díky za postřehy a rady...
tak hlavně si zapamatuj jak jsou kabely, potom hodně často se stfává že když chceš nacvaknout ten přidržovací plíšek toho víčka, tak se to víčko uštípne, tak na to taky bacha, no a palec jde občas hoooooodně těžko dolu ale pootočit s ním nejde, uvnitř má takovej kolík, takže jde nasadit dokonce jen v jedné poloze. Jo a víčko má taky jeden takovej nálitek takže jde taky správně nasadit jen do jedné polohy.
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
5.1.08, 18:04 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Re: Vyměna ramínka rozdělovače a kabelů na Feldě 1.6
prodotto píše: Zítra se chystám vyměnit zapalovací kabely, ramínko(palec) a víko rozdělovače na Feldě 1.6MPI. Vzhledem k tomu, že jsem to nikdy nedělal, tak ač si ríkám, že na tom přeci nemůže být nic těžkého, tak se raději předem, než něco pokazím, zeptám:
palec dobře zatlač a víčko se hůř nachytává na ty háčky a měn to postupně po jednom jinak to popleteš miloš
|
5.1.08, 18:05 |
|
|
prodotto
|
Takže výměna proběhla v pořádku (již minulý týden), díky za rady. Ale potkal mě úsměvná věc a to tak, že jsem po sestavení chtěl vyzkoušet nastartovat, startér sice jel, ale jinak nic. Tak jsem docela ztuhnul, protože jsem se lekl, že jsem zpřeházel kabely nebo něco. No, nakonec jsem zjistil, že jsem zapomněl připojit tu svorkovnici, co je u rozdělovače....
|
19.1.08, 11:37 |
|
|
FerdikF
|
Existují na fáva různý palce rozdělovače? Já si loni kupoval novej, ale po nasazení do rozdělovače, tam byl dost volně. Tak jsem tam nechal svůj starej, ten tam jde těžko a ani se nehne. Prodavač říkal, že mají jenom jeden typ.
_________________ Forman Glxi r.v.93 karbec 43Kw lpg
Ford Fiesta r.v.91 37kw
|
19.1.08, 13:13 |
|
|
patrik-hp
|
|
19.1.08, 13:44 |
|
|
michalkatka
|
dva typy, kde je styčná plocha palca široká a úzka, tie široké sú na BMM a tie úzke sú na karb, ale viem že fungujú aj naopak zamenené...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
19.1.08, 14:31 |
|
|
patrik-hp
|
michalkatka píše: dva typy, kde je styčná plocha palca široká a úzka, tie široké sú na BMM a tie úzke sú na karb, ale viem že fungujú aj naopak zamenené...
Jj
|
19.1.08, 21:32 |
|
|
Vlastik
|
Dobrý den
Chtěl bych se zeptat jen pro úplnost- jaká je cca životnost palce rozdělovače u Fel 1,6 (tj, po kolika tisících km je předepsána jeho výměna) popř. jestli se provádí na sestavě rozdělovač- palec nějaká údržba.
Děkuji za odpověď- Vlastik
|
20.1.08, 09:46 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|