Díly zn Van Wezel jsou opravdu odpad. Asi nejhorší co jsem kdy používal. Už kdysi jsem něco od nich měl a hnus. Teď opravuji Felicii Combi co jsem se tady na ni ptal. Prodali mi zadní lemy právě od VanWezel a opět hnus. Ten oblouk za dveřmi úplně jiný rádius než mají dveře. Ohyby taky jinde než mají být. No hnus
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
9.11.24, 11:32
Reklama
Reklama
gokralik
Já bych řekl, že budou hodně přebalovat. Jednou jsem kupoval couvací světlo na Focuse a z krabice Van Wezel na mě vykouklo DEPO.
O té značce jsem neslyšel, gůglování nepomohlo... Nejsou to tihle?
11.11.24, 11:23
varok
Re: Van Wezel
fatal: Myslíš to VanWezel nebo DEPO o ktwrém píše Gokralík? Ono v poslední době přibylo tolik značek že člověk už je v těch dílech ztracený. Většinou jde ale asi o čínské kopie, dalo by se říci i levné.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
11.11.24, 19:36
varok
Gokralík: Nevím jestli to je přímo výrobce nebo jen přebalovač jako třeba Starline apod. Z karosařiny je vídávám v e-schopech často, snažím se téhle značce vyhýbat, no teď mě to spadlo do klína a zrovna díly které na přesnost docela musí být. No nějak to budu muset pořešit. A nebo se na to vykakat a u 30 let staré shnilé filety to nebudu řešit.
11.11.24, 19:40
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27228 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
Bud rád že na tu 30let starou felicii vůbec něco vyrábí, jsou auta kde ty díly nejsou
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
12.11.24, 11:53
varok
To je pravda. Nebo na některé auta jen celé díly a v originále, třeba nejde sehnat jen lem zadního blatníku, jen celý blatník. A cena potom třeba 12000 za kus.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 10 návštevníků