koda TechWeb   Copyright © 1999-2000, Petr Va & Panda internet studio
Jakkoliv vatek i petisk obsahu serveru koda TechWeb me bt pouit jinde pouze s psemnm svolenm provozovatel serveru, je jsou uvedeni ve.

AAA vs. Reflex (aktuální téma posledních dnů)
Rubrika: Ostatní
Publikovn: 21. ledna 2002

Minulé dny nám daly zajímavou možnost seznámit se se stanovisky dvou táborů. Na jedné straně nespokojení zákazníci a článek v Reflexu, který si můžete přečíst zde.
Na straně druhé vyjádření Automotive Group, konkrétně jejího jednatele pana A.J.D. které si můžete přečíst zde.

Nalézt pravdu asi není možné, ale dal jsem si tu práci a analyzoval "výpovědi" obou stran.

Na straně Automobile Group jsou především tři fakta:


Naopak proti Automobile Group hovoří tři skupiny podezřelých operací:
Zde je důležité vědět, že vycházím z publikovaných vyjádření zákazníků A.G.

Osobní zkušenost s tímto bazarem nemám a proto nemohu soudit. Včera jsem však slyšel příběh jednoho známého, kterého jistě pan A.J.D. považuje za spokojeného zákazníka. V roce  lednu 2001 si pan xy, odborník přes počítače, šel sem koupit vozidlo. Vyhlédl si Škodu Felicii ve slušném stavu, po zkušební jízdě souhlasil, že vozidlo zakoupí. Platil v hotovosti a proto nebyly problémy s leasingem či dalšími službami. Problém nastal však v okamžiku, kdy mu přišly poštou doklady od vozidla. Přišel totiž jenom TP. Po telefonickém dotazu, kde je OTP, mu bylo sděleno, že vozidlo nemá platnou technickou kontrolu a proto, že OTP dostane až po technické kontrole. Tato skutečnost mu nebyla při prodeji sdělena. Osobně bych to viděl jako podvod, protože mu to dočasně znemožnilo užívání vozidla a především hodnota i cena vozidla bez technické prohlídky jsou jiné. Protože však tento člověk potřebuje vozidlo k práci, jezdí denně, tak si všechno zařídil a zaplatil sám a neztrácel čas zbytečným vyřizováním s bazarem. A.G. ho tak klidně může považovat za svého spokojeného zákazníka. Pro přesnost nutno dodat, že vůz neměl platnou technickou ani v den prodeje.

Snažil jsem se nalézt objektivní fakta na obou stranách, ale to jistě není možné, už proto že jsem člověk, proto rozhodnout se musí každý sám. Prosím berte celý článek jako námět k diskuzi a podnět k zveřejnění vašich ať již pozitivních nebo negativních zkušeností.

Autor lnku: Chipmen (Petr Váňa)
E-mail: chipmen@skoda.panda.cz