|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
Blbá otázka,navíc se tu už řešila, ale k ničemu se nedospělo
Autor |
Zpráva |
Bukaj
|
JohnDeere píše: Bukaj píše: Ale ten kroužek se na druhé straně opírá o nálitek poloosy, takže se posunout nemůže Nie som odborník ale myslím že nemáš pravdu.. potom by sa písalo že sa má krúžok dolisovať až na doraz ale to nie je pravda.. on sa lisuje na nejakú vzialenosť od osadenia na malom priemere kužeľa.
Aha, tak to máš pravdu asi Ty
_________________ Å 130 L 86 - cestovní limuzína Levandulka 1000 MBG De Luxe 67 - v renovaci Felda Combi GLXi - 1,3 MPi 97 - k užitku tátovi 130LPG 130L 86 - denní vůz 1000MB MB 69, 1.8.68 Ať mi nikdo neříká, že něco nejde... Škoda 742 Forever Team
|
28.11.06, 21:47 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
zokot
|
JohnDeere píše: Bukaj píše: Ale ten kroužek se na druhé straně opírá o nálitek poloosy, takže se posunout nemůže Nie som odborník ale myslím že nemáš pravdu.. potom by sa písalo že sa má krúžok dolisovať až na doraz ale to nie je pravda.. on sa lisuje na nejakú vzialenosť od osadenia na malom priemere kužeľa.
Přesně tak. Kroužek musí být v určité vzdálenosti. Časem se však posune a je ho třeba vyměnit (nalisovat) za nový. I když jsem ten kroužek bodnul svářečkou a taky to drží.
_________________ Škoda Felicia 1.3 MPi Fiat GP 1.9 JTD Škoda Roomster 1,2 TSI
|
29.11.06, 07:22 |
|
|
Peter50kw
|
Vola moze vzniknut po vymene bubna. Preto ta 0,3mm podlozka. Kazdy bubon totiz inak dosadne. Lozisko je zovrete medzi bubnom a nakruzkom. Preto sa to ani nema dotahovat "na krev", ale stanovenym momentom. Pravda je, ze stanoveny moment je pre priemerne zdatneho jedinca skoro "na krev". kUZEL MUSI BYT CISTY A JEMNE NAOLEJOVANY. Ja som nato pouzival prstencovy kluc asi 35 cm dlhy a postavil sa na koniec. Potom som dostal moment 0,35m*80*kg*9,81*m*s-2, cize zlahka cez 250 Nm. Pohupovanim sa dosiahla najblizsia zavlackova diera. Je jasne, ze v takom usporiadani "na krev" moze byt aj viac nez dvojnasobok.
|
29.11.06, 09:25 |
|
|
Šemik
|
Ok, díky moc za vysvětlení Takže pokud jsem správně pochopil, upadává to proto, když je špatně nasazený klínek a nebo nedotažená matice bubnu... pochopil jsem správně
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
3.12.06, 09:17 |
|
|
|