Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 24.11.24, 09:00

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 19 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
 Blbá otázka,navíc se tu už řešila, ale k ničemu se nedospělo 
Autor Zpráva

Příspěvek 
JohnDeere píše:
Bukaj píše:

Ale ten kroužek se na druhé straně opírá o nálitek poloosy, takže se posunout nemůže :roll:

Nie som odborník ale myslím že nemáš pravdu.. potom by sa písalo že sa má krúžok dolisovať až na doraz ale to nie je pravda.. on sa lisuje na nejakú vzialenosť od osadenia na malom priemere kužeľa.

Aha, tak to máš pravdu asi Ty :wink:

130LPG 130L 86 - denní vůz
1000MB MB 69, 1.8.68
Ať mi nikdo neříká, že něco nejde... ;)
Škoda 742 Forever Team

28.11.06, 21:47
Profil ICQ
Pspvek Reklama

Příspěvek 
JohnDeere píše:
Bukaj píše:

Ale ten kroužek se na druhé straně opírá o nálitek poloosy, takže se posunout nemůže :roll:

Nie som odborník ale myslím že nemáš pravdu.. potom by sa písalo že sa má krúžok dolisovať až na doraz ale to nie je pravda.. on sa lisuje na nejakú vzialenosť od osadenia na malom priemere kužeľa.

Přesně tak. Kroužek musí být v určité vzdálenosti. Časem se však posune a je ho třeba vyměnit (nalisovat) za nový. I když jsem ten kroužek bodnul svářečkou a taky to drží.

29.11.06, 07:22

Příspěvek 
Vola moze vzniknut po vymene bubna. Preto ta 0,3mm podlozka. Kazdy bubon totiz inak dosadne. Lozisko je zovrete medzi bubnom a nakruzkom. Preto sa to ani nema dotahovat "na krev", ale stanovenym momentom. Pravda je, ze stanoveny moment je pre priemerne zdatneho jedinca skoro "na krev". kUZEL MUSI BYT CISTY A JEMNE NAOLEJOVANY. Ja som nato pouzival prstencovy kluc asi 35 cm dlhy a postavil sa na koniec. Potom som dostal moment 0,35m*80*kg*9,81*m*s-2, cize zlahka cez 250 Nm. Pohupovanim sa dosiahla najblizsia zavlackova diera. Je jasne, ze v takom usporiadani "na krev" moze byt aj viac nez dvojnasobok.

29.11.06, 09:25

Příspěvek 
Ok, díky moc za vysvětlení :wink: Takže pokud jsem správně pochopil, upadává to proto, když je špatně nasazený klínek a nebo nedotažená matice bubnu... pochopil jsem správně :?:

3.12.06, 09:17
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 19 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2