|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|
Autor |
Zpráva |
aski
|
Tlumiče felicia
Zdarvíčko
chtěl jsem se zeptat, když bych chtěl snížit auto o cca max 4cm jestli by bylo vhodné mít i tlumiče na to nebo stačí jen pružiny na origo tlumičích...byl jsem nedávno na jarní prohlídce a tlumení př. náp. je L:77%, P:71% a u zadní L:69% a P:68% (hmotnosti LP:323kg, PP:300kg, LZ: 218kg a PZ:210kg)...no dotaz spočívá v tom, že ty přední si myslím, že jsou ještě dost ucházející a moc by to nemělo vadit, ale u těch zadní si nejsem jist...kámoš má o 2roky starší felicii a má to snížené o 4cm vpředu i vzadu na origo tlumičích a zatím žádný problém nemá.
Děkuji za odpověď/i
_________________ Škoda Superb 2.8 V6 142kw modrá metla
|
10.5.10, 20:58 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Ondras83
|
nahovno
koupíš péra se snížením 35mm a za půl roku to máš shozený o 6cm, protože se ty péra vytahávaj, nehledě na to, že tlumič nepracuje v poloze, pro kterou je stavěnej, takže tlumí jinak, než se seriovejma perama...
jel sem na tomhle tuning podvozku a je to měkký jako kráva...mám teda lepší
kup HPčka a nebudeš mit tyhle problémy...jak si to nastavíš, tak nízko to budeš mit, zlepšej se jízdní vlastnosti (dost) a bude to udělaný pořádně, ne prasencky...
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
10.5.10, 22:58 |
|
|
varok
|
Kolik prosím asi vydrží tlumiče Favo- Felda? A nevíte nějaké tvrdší tlumiče? Mám tam teď komplet Ateso, ale jeden zadní už po roce a půl teče a přední už budou asi taky v p...li. Mám tam přední asi 50 000km a Atesa se mi zdají moc měké.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
11.6.10, 17:04 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27230 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
HP Sporting
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
11.6.10, 20:33 |
|
|
varok
|
Já myslel nějaké seriové ale tvrdší. HPčka jsou můj sen, ale jsou moc drahé. 10 000kč na auto jen za tlumiče dávat nechci.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
11.6.10, 20:55 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|