Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 22.11.24, 12:09

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 21 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
 Š120 plave jak...... 
Autor Zpráva

Příspěvek 
Ahoj lidi,tak bych měl problém. Mám 120 L a že by plavala nějak více to se říct, nedá, jen mám problém s tím,že budu mít zadní poloosu a nebo čepy( jako laik se v tom moc nevyznám) u konce životnosti, neboť soudím z toho, že zadní pravá pneumatika se mi sjela za necelý 3 měsíce ( 3 000 km ) jen z vnitřní půlky vzorku. Kolo už i samo o sobě vypadá vzhledově šikmě. Já bych se rád zeptal, jestli by někdo nemohl přesněji vědět, co to bude a jestli se někdo potkal s takovým problémem, tak na kolik korunek vychází oprava zadní poloosy? Mám už sehnaný nový zimní kola a nerad bych je po jedné zimě vyhodil, Díky za odpověď.

30.10.08, 22:31
Pspvek Reklama

Příspěvek 
To není oprava poloosy, to je utahaná celá zadní náprava, bylo by nejlepší provést GO celé nápravy.

30.10.08, 22:33

Příspěvek 
Šemik píše:
To není oprava poloosy, to je utahaná celá zadní náprava, bylo by nejlepší provést GO celé nápravy.

alebo máš po nejakej "jame" ohnuté rameno, alebo nebodaj uhnitý úchyt ramena ku kasni (dosť bežný jav)

30.10.08, 23:12

Příspěvek 
Qeggy píše:
Ahoj lidi,tak bych měl problém. Mám 120 L a že by plavala nějak více to se říct, nedá, jen mám problém s tím,že budu mít zadní poloosu a nebo čepy( jako laik se v tom moc nevyznám) u konce životnosti, neboť soudím z toho, že zadní pravá pneumatika se mi sjela za necelý 3 měsíce ( 3 000 km ) jen z vnitřní půlky vzorku. Kolo už i samo o sobě vypadá vzhledově šikmě. Já bych se rád zeptal, jestli by někdo nemohl přesněji vědět, co to bude a jestli se někdo potkal s takovým problémem, tak na kolik korunek vychází oprava zadní poloosy? Mám už sehnaný nový zimní kola a nerad bych je po jedné zimě vyhodil, Díky za odpověď.

PROBOHA,S POLOOSOU NIC NEDELEJ.

kup nove pruziny a misku pruzinu co je v kastli.

mas nejspis jenom za ty roky unavene zadni pera, bo je tam tezky motor.
podle me mas kyvnou napravu a tam je to dost casty jev.

kup ty pera a misky, mozna aji hned nove tlumice.

VER MI POLOOSOU TO URCITE NENI.

JA sem mel sice ty kola dycky nejhure rovno, ale ted mam new tlumice, pera a jeste 4cm podlozku mezi pero a kastli a je to vysoko, zavek vypada jak nenalozena tatra....kola spis do Vecka.....

tak neblazni hned s ohnutyma ramenama a zlomenyma poloosama...vnimam te jako laika a podle me by tebou rozebrany buben a poloosa nedopadl moc dobre....tam jsou potreba uz nejake zkusenosti....

1.11.08, 02:42
Profil ICQ

Příspěvek 
michalkatka píše:
Šemik píše:

alebo máš po nejakej "jame" ohnuté rameno, alebo nebodaj uhnitý úchyt ramena ku kasni (dosť bežný jav)

Keďže sa to derie iba na jednej strane a vcelku brutálne, tiež by som sa pripojil k tomuto...vyzerá to na dosť veľkú poruchu...ale poruchu, nie opotrebenie...to, čo to ostatní popisujú, je síce bežný jav, no myslím, že by to bolo na oboch stranách a nie tak brutálne...

Megane 1,9D
AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97

4.11.08, 11:30

Příspěvek 
Taky doporučuju překontrolovat geometrii zadní nápravy, na kyvce se často stane že uletí L-gumy z ramen nebo se vyškubnou nekvalitní silentbloky v ramenech a sbíhavost je tam všelijaká, někdy i plovoucí podle nálady...podle rychlosti ojetí bych řekl že tam bude rozbíhavost a to dost velká...Kdysi táta převážel volhu z bratislavy a než dojel do svitav tak díky špatné sbíhavosti přední plášť na hadry... :lol:

4.11.08, 17:29
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 21 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2