Qeggy píše:
Ahoj lidi,tak bych měl problém. Mám 120 L a že by plavala nějak více to se říct, nedá, jen mám problém s tím,že budu mít zadní poloosu a nebo čepy( jako laik se v tom moc nevyznám) u konce životnosti, neboť soudím z toho, že zadní pravá pneumatika se mi sjela za necelý 3 měsíce ( 3 000 km ) jen z vnitřní půlky vzorku. Kolo už i samo o sobě vypadá vzhledově šikmě. Já bych se rád zeptal, jestli by někdo nemohl přesněji vědět, co to bude a jestli se někdo potkal s takovým problémem, tak na kolik korunek vychází oprava zadní poloosy? Mám už sehnaný nový zimní kola a nerad bych je po jedné zimě vyhodil, Díky za odpověď.
PROBOHA,S POLOOSOU NIC NEDELEJ.
kup nove pruziny a misku pruzinu co je v kastli.
mas nejspis jenom za ty roky unavene zadni pera, bo je tam tezky motor.
podle me mas kyvnou napravu a tam je to dost casty jev.
kup ty pera a misky, mozna aji hned nove tlumice.
VER MI POLOOSOU TO URCITE NENI.
JA sem mel sice ty kola dycky nejhure rovno, ale ted mam new tlumice, pera a jeste 4cm podlozku mezi pero a kastli a je to vysoko, zavek vypada jak nenalozena tatra....kola spis do Vecka.....
tak neblazni hned s ohnutyma ramenama a zlomenyma poloosama...vnimam te jako laika a podle me by tebou rozebrany buben a poloosa nedopadl moc dobre....tam jsou potreba uz nejake zkusenosti....