Autor |
Zpráva |
Kristensen
|
Jak tam máš dlouho ty klouby? Co ložiska? Já je už všechny vyměnil auto přestalu hučet ale občas nepříjemně vybruje ale jen spíš tak od 100 do 140 pak už přestane, chystám se ještě na oba klouby na poloosách a pak uvidím, jinak všechny kuláky a silentbloky už mám přehozený.
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
29.1.09, 11:11 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Radek19_ae píše: tož chlapi, nepovídejte, že mi neporadíte...
1vyprávěj mi jak jsi vyměnil ty klouby u převodovky na polose, kde si je sehnal a tak
2 vyprávěj jak jedeš a třese se ti celá přístrojovka vyřadíš a dějě se co
miloš
|
29.1.09, 11:31 |
|
|
Radek19_ae
|
Kristensen píše: Jak tam máš dlouho ty klouby? Co ložiska? Já je už všechny vyměnil auto přestalu hučet ale občas nepříjemně vybruje ale jen spíš tak od 100 do 140 pak už přestane, chystám se ještě na oba klouby na poloosách a pak uvidím, jinak všechny kuláky a silentbloky už mám přehozený.
Nejstarší kloub má 2 měsíce a nejmladší je tam bude v sobotu dva týdny. Ložiska nehučej, vibrace mám při každé rychlosti - přenáší to tlumič na kastlu, udělám nový uložení tlumičů a vyměním tlumiče - četl jsem tu výměnu a vidím, že mě jistě čeká náké překvápko, kde se časově zaseru
_________________ Pássovec AFN varoš EX: felda AEE
diagnostika koncernu, resety, nastavení, opravy VW HEX-CAN i KKL, 2x2
|
29.1.09, 11:39 |
|
|
Radek19_ae
|
slovacek.milos píše: Radek19_ae píše: tož chlapi, nepovídejte, že mi neporadíte... 1vyprávěj mi jak jsi vyměnil ty klouby u převodovky na polose, kde si je sehnal a tak 2 vyprávěj jak jedeš a třese se ti celá přístrojovka vyřadíš a dějě se co miloš
30 gola, páka jako prase, matka dolů, zvedl auto povolil spodní šroub čepu ramena, vytahl poloosu, vnitřní kloub (kříž) - sundal jsem pojistnýho chuja, namazal dal novou, zajistil, vnější - srazil dal pojistnýho chuja, narazil a šel ze svěráku k autu, samozřejmě sem nezapomněl dát manžety Nasadil , utahl šroub na rameni, spustil, dorval na krev 30 golou a hotovson. Klouby zakoupeny u Auto Kobliha Přerov , cenu už nevím, já to neplatil
2 třese se celá kastla při jakékoliv rychlosti, na půl plynu i na podlaze plyn, klepe jak cip, hlavně při nerovnostech (nejvíc zhoupnutí), když nejsou kola v záběru tak se to chová normálně
|
29.1.09, 11:47 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
pokud nejsou kola v záběru a chová se to normálně a při záběru se to třese tak ty klouby nebo kloub u převodovky stojí za cypa a nikde jinde problém nenajdeš miloš
|
29.1.09, 21:26 |
|
|
Radek19_ae
|
slovacek.milos píše: pokud nejsou kola v záběru a chová se to normálně a při záběru se to třese tak ty klouby nebo kloub u převodovky stojí za cypa a nikde jinde problém nenajdeš miloš
ale dyt sou prostitutka všecky nový, no je to možný
|
29.1.09, 21:38 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Radek19_ae píše: slovacek.milos píše: pokud nejsou kola v záběru a chová se to normálně a při záběru se to třese tak ty klouby nebo kloub u převodovky stojí za cypa a nikde jinde problém nenajdeš miloš ale dyt sou prostitutka všecky nový, no je to možný
prostitutka ti nepomůže ta se bude třepat furt třeba vám spadl prstýnek nebo něco je prostě špatně
uvedu ti příklad na renault majstr byl ve třech servisech klouby bez vůle, tak jsem ten kloub s kolem jak to bylo na zvedáku přizvedl a byla tam vůle malinlá ale byla prostě jen v jednom místě
vyměnil se kloub u převodovky asi 9.000 kč /on je totiž v převodovce tak je tak drahý/ a OK
dej nové poloosy ta vika stojí i 1100 kč a bude klid miloš
|
29.1.09, 22:05 |
|
|
Radek19_ae
|
slovacek.milos píše: Radek19_ae píše: slovacek.milos píše: pokud nejsou kola v záběru a chová se to normálně a při záběru se to třese tak ty klouby nebo kloub u převodovky stojí za cypa a nikde jinde problém nenajdeš miloš ale dyt sou prostitutka všecky nový, no je to možný prostitutka ti nepomůže ta se bude třepat furt třeba vám spadl prstýnek nebo něco je prostě špatně uvedu ti příklad na renault majstr byl ve třech servisech klouby bez vůle, tak jsem ten kloub s kolem jak to bylo na zvedáku přizvedl a byla tam vůle malinlá ale byla prostě jen v jednom místě vyměnil se kloub u převodovky asi 9.000 kč /on je totiž v převodovce tak je tak drahý/ a OK dej nové poloosy ta vika stojí i 1100 kč a bude klid miloš
výměnu jsem neodflákl, bo jsem měl za zády zkušenýho dědu, ten na mě dohlížel To je pěkná palba za kloub, no každopádně díky moc miloši v sobotu jdu měnit tlumiče, už je prej na čase je vyměnit, zvednu celej předek a pustím to na qvalt a uvidím jak se to bude chovat nezatížený ten simply clever A v neposledním případě ještě koupím poloosy.
|
29.1.09, 22:19 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
jen pro zajímavost ti uvedu že jsou u převodovky někdy větčí vůle a nic netřepe někdy nepatrné a třepe to jak kráva ,
ale prostě závadu kterou popisuješ nikde jinde nenajdeš jak v těch kloubech
já jednou spravoval supra s jedním dědou budiž mu země lehká a ten zas nastavil vůle ventilů tak že tam dal měrku a prostě otočil přitáhl a seřídíl nic supr jel hrůza děs prsk buch třísk
tak jsem přejel ventily někde bylo i 3 mm a říkám dědo kde jste se učil štelovat ventily
já chlapče ještě na pári (na pári to znamená na parní lokomotově dělal po válce v depu) miloš
|
29.1.09, 23:02 |
|
|
Radek19_ae
|
Netvrdím, že nemáš pravdu, jen se s tím nemůžu smířit Jak koukám, tak ne každej děda je odborník
|
30.1.09, 00:34 |
|
|
Ondras83
|
kwiko píše: Ondras83 píše: uložení stabilizátoru ...mrkni na to, máš 1,6 koukám, tak tam bude...číhni na to, jsou tam silenty na ramenech a v nápravnici....mě tam prostitutka taky něco rezonuje, ale udělám to až v sobotu...je to snad nějakej plech a dělá to jen při 2500rpm To by mal byt plech na zvodoch. ten bol pri 2300-2500ot. Teda ak si ho tam nechal...
jo dík, to mě nenapadlo, já ho tam nechal, protože nešel povolit a nechtěl sem urvat ty šrouby, tak jestli uhnil (což se mohlo stát) tak ho urvu a hotovo
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
30.1.09, 17:56 |
|
|
Radek19_ae
|
Dnes jsem vyměnil tlumiče - misky prasklý, ložiska v prdeli, gumy nepoužitelný. sranda byla stlačit to péro a nasadit všecko z5 Po projetí kastla neklepe, tudíž vyřešeno
|
31.1.09, 17:55 |
|
|
Kristensen
|
To jsi jako to péro zmáčknul svévolně vlastní silou?????
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
1.2.09, 14:22 |
|
|
Ondras83
|
já odehnul ten plech (shnilej ) no a taky to přestalo...kwiko díkes
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
1.2.09, 14:26 |
|
|
Radek19_ae
|
Kristensen píše: To jsi jako to péro zmáčknul svévolně vlastní silou?????
no ve svěráku, bratr tahal péro k sobě, já tlačil na něj a na několikátej pokus se to povedlo nasadit, tlumič furt zajížděl důle, postrádali jsme magnet. No porod noo... dnes nás bolej pracky, teď už jen budu čekat, co se vy*ere dalšího
|
1.2.09, 14:52 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|