Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 22.11.24, 22:55

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 42 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
 Rezonuje mi felicia 
Autor Zpráva

Příspěvek 
Jak tam máš dlouho ty klouby? Co ložiska? Já je už všechny vyměnil auto přestalu hučet ale občas nepříjemně vybruje ale jen spíš tak od 100 do 140 pak už přestane, chystám se ještě na oba klouby na poloosách a pak uvidím, jinak všechny kuláky a silentbloky už mám přehozený.

Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div :-D

29.1.09, 11:11
Pspvek Reklama

Mistr mechanik

Příspěvek 
Radek19_ae píše:
tož chlapi, nepovídejte, že mi neporadíte...

1vyprávěj mi jak jsi vyměnil ty klouby u převodovky na polose, kde si je sehnal a tak

2 vyprávěj jak jedeš a třese se ti celá přístrojovka vyřadíš a dějě se co :?: :?: :?:
miloš

29.1.09, 11:31

Příspěvek 
Kristensen píše:
Jak tam máš dlouho ty klouby? Co ložiska? Já je už všechny vyměnil auto přestalu hučet ale občas nepříjemně vybruje ale jen spíš tak od 100 do 140 pak už přestane, chystám se ještě na oba klouby na poloosách a pak uvidím, jinak všechny kuláky a silentbloky už mám přehozený.

Nejstarší kloub má 2 měsíce a nejmladší je tam bude v sobotu dva týdny. Ložiska nehučej, vibrace mám při každé rychlosti - přenáší to tlumič na kastlu, udělám nový uložení tlumičů a vyměním tlumiče - četl jsem tu výměnu a vidím, že mě jistě čeká náké překvápko, kde se časově zaseru :D

diagnostika koncernu, resety, nastavení, opravy VW HEX-CAN i KKL, 2x2

29.1.09, 11:39

Příspěvek 
slovacek.milos píše:
Radek19_ae píše:
tož chlapi, nepovídejte, že mi neporadíte...

1vyprávěj mi jak jsi vyměnil ty klouby u převodovky na polose, kde si je sehnal a tak

2 vyprávěj jak jedeš a třese se ti celá přístrojovka vyřadíš a dějě se co :?: :?: :?:
miloš

30 gola, páka jako prase, matka dolů, zvedl auto povolil spodní šroub čepu ramena, vytahl poloosu, vnitřní kloub (kříž) - sundal jsem pojistnýho chuja, namazal dal novou, zajistil, vnější - srazil dal pojistnýho chuja, narazil a šel ze svěráku k autu, samozřejmě sem nezapomněl dát manžety :) Nasadil , utahl šroub na rameni, spustil, dorval na krev 30 golou a hotovson. Klouby zakoupeny u Auto Kobliha Přerov , cenu už nevím, já to neplatil :lol:

2 třese se celá kastla při jakékoliv rychlosti, na půl plynu i na podlaze plyn, klepe jak cip, hlavně při nerovnostech (nejvíc zhoupnutí), když nejsou kola v záběru tak se to chová normálně :!:

29.1.09, 11:47
Mistr mechanik

Příspěvek 
pokud nejsou kola v záběru a chová se to normálně a při záběru se to třese tak ty klouby nebo kloub u převodovky stojí za cypa a nikde jinde problém nenajdeš miloš

29.1.09, 21:26

Příspěvek 
slovacek.milos píše:
pokud nejsou kola v záběru a chová se to normálně a při záběru se to třese tak ty klouby nebo kloub u převodovky stojí za cypa a nikde jinde problém nenajdeš miloš

ale dyt sou prostitutka všecky nový, no je to možný :?:

29.1.09, 21:38
Mistr mechanik

Příspěvek 
Radek19_ae píše:
slovacek.milos píše:

prostitutka ti nepomůže ta se bude třepat furt :D třeba vám spadl prstýnek nebo něco je prostě špatně

uvedu ti příklad na renault majstr byl ve třech servisech klouby bez vůle, tak jsem ten kloub s kolem jak to bylo na zvedáku přizvedl a byla tam vůle malinlá ale byla prostě jen v jednom místě

vyměnil se kloub u převodovky asi 9.000 kč /on je totiž v převodovce tak je tak drahý/ a OK

dej nové poloosy ta vika stojí i 1100 kč a bude klid miloš

29.1.09, 22:05

Příspěvek 
slovacek.milos píše:
Radek19_ae píše:
slovacek.milos píše:

prostitutka ti nepomůže ta se bude třepat furt :D třeba vám spadl prstýnek nebo něco je prostě špatně

uvedu ti příklad na renault majstr byl ve třech servisech klouby bez vůle, tak jsem ten kloub s kolem jak to bylo na zvedáku přizvedl a byla tam vůle malinlá ale byla prostě jen v jednom místě

vyměnil se kloub u převodovky asi 9.000 kč /on je totiž v převodovce tak je tak drahý/ a OK

dej nové poloosy ta vika stojí i 1100 kč a bude klid miloš

výměnu jsem neodflákl, bo jsem měl za zády zkušenýho dědu, ten na mě dohlížel :D To je pěkná palba za kloub, no každopádně díky moc miloši v sobotu jdu měnit tlumiče, už je prej na čase je vyměnit, zvednu celej předek a pustím to na qvalt a uvidím jak se to bude chovat nezatížený ten simply clever :D A v neposledním případě ještě koupím poloosy.

29.1.09, 22:19
Mistr mechanik

Příspěvek 
jen pro zajímavost ti uvedu že jsou u převodovky někdy větčí vůle a nic netřepe někdy nepatrné a třepe to jak kráva ,
ale prostě závadu kterou popisuješ nikde jinde nenajdeš jak v těch kloubech

já jednou spravoval supra s jedním dědou budiž mu země lehká a ten zas nastavil vůle ventilů tak že tam dal měrku a prostě otočil přitáhl a seřídíl nic supr jel hrůza děs prsk buch třísk

tak jsem přejel ventily někde bylo i 3 mm a říkám dědo kde jste se učil štelovat ventily :sick:

já chlapče ještě na pári (na pári to znamená na parní lokomotově dělal po válce v depu) :D miloš

29.1.09, 23:02

Příspěvek 
Netvrdím, že nemáš pravdu, jen se s tím nemůžu smířit :cry: Jak koukám, tak ne každej děda je odborník :D

30.1.09, 00:34

Příspěvek 
kwiko píše:
Ondras83 píše:
uložení stabilizátoru :wink: ...mrkni na to, máš 1,6 koukám, tak tam bude...číhni na to, jsou tam silenty na ramenech a v nápravnici....mě tam prostitutka taky něco rezonuje, ale udělám to až v sobotu...je to snad nějakej plech a dělá to jen při 2500rpm

To by mal byt plech na zvodoch. ten bol pri 2300-2500ot. Teda ak si ho tam nechal...

jo dík, to mě nenapadlo, já ho tam nechal, protože nešel povolit a nechtěl sem urvat ty šrouby, tak jestli uhnil (což se mohlo stát) tak ho urvu a hotovo :wink:

30.1.09, 17:56
Profil ICQ

Příspěvek 
Dnes jsem vyměnil tlumiče - misky prasklý, ložiska v prdeli, gumy nepoužitelný. sranda byla stlačit to péro a nasadit všecko z5 :) Po projetí kastla neklepe, tudíž vyřešeno 8)

31.1.09, 17:55

Příspěvek 
To jsi jako to péro zmáčknul svévolně vlastní silou????? :shock:

Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div :-D

1.2.09, 14:22

Příspěvek 
já odehnul ten plech (shnilej :lol: ) no a taky to přestalo...kwiko díkes :wink: 8)

1.2.09, 14:26
Profil ICQ

Příspěvek 
Kristensen píše:
To jsi jako to péro zmáčknul svévolně vlastní silou????? :shock:

no ve svěráku, bratr tahal péro k sobě, já tlačil na něj a na několikátej pokus se to povedlo nasadit, tlumič furt zajížděl důle, postrádali jsme magnet. No porod noo... dnes nás bolej pracky, teď už jen budu čekat, co se vy*ere dalšího :D

1.2.09, 14:52
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 42 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další