Nejde vytahnou poloosa z prevodovky
Autor |
Zpráva |
Kristensen
|
Hlavně pokud možno nevytahovat obě poloosy naráz, je třeba vytáhnout jednu, šoupnout místo ní trn a pak vytáhnout druhou.
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
7.8.09, 10:16 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Mitri
|
Tak ted sem to jeste zkousel pres dlouhou paku a nic,tak pude dolu prevodovka.jo chtelo by to zvedak,
|
7.8.09, 13:34 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Mitri píše: Tak ted sem to jeste zkousel pres dlouhou paku a nic,tak pude dolu prevodovka.jo chtelo by to zvedak,
když sděláš převodovku tak co nic miloš
|
8.8.09, 11:37 |
|
|
Mitri
|
Prevodovka vymenena+plus dalsi veci, a zda se mi ze ted to ma delsi rychlosti.
|
8.8.09, 19:45 |
|
|
LUCAS
|
sorry ze se do toho pletu, ale mam takovy dotaz k tematu. chcem vymenit prevodovku na favu a nevedeli jsme jak vyndat poloosu z naboje tak jsme to nechali a zkoumal jsem tedka tady jak na to a zjistil jsem ze se ma povolit matka na poloose, potom spodni čep a dostanu volnou tu tehlici s pruzinou a tlumicem. to chapu, ale problem mam s tim ze kdyz se to rozpoji dole tak jak to potom dam dohromady. ta pruzina mi to prece bude tlacit dolu... nechapu jak to dam dokupy. muzete mi to nekdo prosim trosku priblizit? diky
_________________ ŠKODA 120GL, r.v.: 1987, (aktualni konfigurace 136GL)
|
8.8.09, 20:10 |
|
|
kwiko
|
LUCAS píše: sorry ze se do toho pletu, ale mam takovy dotaz k tematu. chcem vymenit prevodovku na favu a nevedeli jsme jak vyndat poloosu z naboje tak jsme to nechali a zkoumal jsem tedka tady jak na to a zjistil jsem ze se ma povolit matka na poloose, potom spodni čep a dostanu volnou tu tehlici s pruzinou a tlumicem. to chapu, ale problem mam s tim ze kdyz se to rozpoji dole tak jak to potom dam dohromady. ta pruzina mi to prece bude tlacit dolu... nechapu jak to dam dokupy. muzete mi to nekdo prosim trosku priblizit? diky
Kde uz mas zdvihnute auto, pruzina, teda ani tehlica sa dalej nepredlzi. takze so spatnou montazou niesu vacsie problemy. Zaklad je povolit tu velku matku ako prvu, kym je faro este na kolesach.
_________________ Forman 135Le Volvo 855 TDI 0949126151
|
9.8.09, 06:23 |
|
|
LUCAS
|
kwiko píše: LUCAS píše: sorry ze se do toho pletu, ale mam takovy dotaz k tematu. chcem vymenit prevodovku na favu a nevedeli jsme jak vyndat poloosu z naboje tak jsme to nechali a zkoumal jsem tedka tady jak na to a zjistil jsem ze se ma povolit matka na poloose, potom spodni čep a dostanu volnou tu tehlici s pruzinou a tlumicem. to chapu, ale problem mam s tim ze kdyz se to rozpoji dole tak jak to potom dam dohromady. ta pruzina mi to prece bude tlacit dolu... nechapu jak to dam dokupy. muzete mi to nekdo prosim trosku priblizit? diky Kde uz mas zdvihnute auto, pruzina, teda ani tehlica sa dalej nepredlzi. takze so spatnou montazou niesu vacsie problemy. Zaklad je povolit tu velku matku ako prvu, kym je faro este na kolesach.
aha, takze musim auto zvednout tak vysoko aby kolo bylo uplne vyvesene. uz to mame rozdelane i brzdic a kotouc jsou dole protoze jsme nevedeli jak na to, jen nam nesla vytahnout poloosa. takze zvednu auto výš, rozpojim to dole a no problem. diky za informance
|
9.8.09, 08:31 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27229 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
povol matku a pak kolo sundej dole povol šroub a zatlač rameno dolu a vyklouzne to pak poloosu vytáhneš
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
9.8.09, 09:22 |
|
|
LUCAS
|
Sadra17 píše: povol matku a pak kolo sundej dole povol šroub a zatlač rameno dolu a vyklouzne to pak poloosu vytáhneš
jj, uz to mame. uz zbyva jen nasadit prevodovku a dat zbytek dokupy
|
9.8.09, 13:57 |
|
|
Pech.
|
jinak s vyndaváním poloosy bez jámy a rampy jsem získal zkušenosti... nejlíp jde, když táhneš silou za vnitřní kloub a zezadu poklepneš kladívkem na místo kloubu, kde to nevadí (neopracovaná litina)
těhlice se musí povolit a rameno zmáčknout dolů...
matku¨,m pokud je auto nahoře lze povolit s asistentem držícím brzdu
_________________ R.I.P. 1978s užovka 105l s centrálem, apollama, pětikvaltem a "chrompaketem" Fako LX 93 LPG - Zvaný sysel.
|
11.8.09, 19:25 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|