klepání někde u přední nápravy
Autor |
Zpráva |
varok
|
Tak lak máš nový, stačí zalátat ty díry v podlaze, potom ještě drobné nedostatky a vyhrané. To zase tolik stát nebude. Já už moc karosářům nevěřím, tak jsem si koupil svoje malé COčko a vyvařím si to sám. Dělal jsem už své staré fáčko, tatíkovi lemy na starém fáčku a pár drobností na svojim fáčku, co mám teď. Bylo to ale ve firmách, kde jsem dělal a to není ono. Není tam moc času, každý do tebe ryje přiblblýma pindama apod. Zajeď za nějakým garážníkem, ten ti to vyvaří za pár kaček. Lepší než origo předražená karosárna.
A to klepání o kterém tady píšeš, to může být cokoliv. Blbé silentbloky, buď na motoru u pumpy nebo telefon. Některý z homokloubů, vymlácené čepy. Taky někdy klepe horní uložení tlumičů.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
16.7.10, 00:17 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
CrazyMan
|
to jako nevěříš ani mě jo???
_________________ VW Passat 3B3 1.9 TDI 96Kw
|
16.7.10, 01:47 |
|
|
hardb
Junior TW team, Tydýt
|
jj, bud bych si to udelal sám nebo bych zajel za mistrem které ho sem mýval na praxi - je to dobrý karosář a za prácu nechce moc tak se s ním někdy domluvím co a jak a popřípadě by mi to vyvařil nebo bych se do toho pustil nejak sám ...
|
16.7.10, 05:17 |
|
|
varok
|
Zase elektrodou?
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
17.7.10, 20:02 |
|
|
hardb
Junior TW team, Tydýt
|
nn tentokrát něčím jiným bud bych se domluvil z bývalí mistrem aby to vyvařil COčkem nebo se domluvit v práci jestli by mi nepučili taky to COčko nebo plyn
|
17.7.10, 20:12 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27230 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
plynem myslíš autogen ? ten je na nic moc to ohřejvá na auto je nejlepší COčko
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
17.7.10, 20:25 |
|
|
hardb
Junior TW team, Tydýt
|
jj autogen - je pravda že by se museli nahřát oba dva kousky ale zase by se to líp vařilo k sobě pokud by to nebyl plech - papír
COčko je ani pro přepravu lepší jen na to nemám papíry (to by zas až tak nevadilo) ale jen vědět jak to nastavit at to jde co nejlépe svařovat a to už by se muselo jen bodovat nebo by se taky mohlo vařit po celé délce ??
|
17.7.10, 20:30 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27230 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
to nastavíš vem dva plechy a zkoušej kdy to bude nejlíp vařit
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
17.7.10, 20:33 |
|
|
hardb
Junior TW team, Tydýt
|
j tak to zní rozumě
|
17.7.10, 20:38 |
|
|
varok
|
Hlavně musíš i ten nový plech i ten na poškozené podlaze mít úplně čisté, žádná rez. Na tohle je COčko prevít. Pak to různě prská, buble a dělá sodovku. Jak psal sádra, tak nastavit na dvou nějakých zbytcích plechu a zkoušet. Jestli to trošku umíš, tak není problém. Já taky nemám na COčko papíry a co jsem se už navařil svarů, jéje. Ať už v práci nebo doma. Autogen se na to dnes už moc nepoužívá. Vaří se s ním krásně, když to někdo opravdu umí, ale vyhřeje to velkou oblast kolem sváru a pak to rychle rezne.
|
17.7.10, 23:14 |
|
|
hardb
Junior TW team, Tydýt
|
jj je mi to jasné ale snad se to povede dokonale očistit ...
ale ještě sem se díval spíš pozoroval kde by to mohlo "klepat" a možná jsem našel jedno místo a to bud celá tlumící jednotka vepředu ( ale tlumič je ke karosérii přitažený dobře ) zítra se podívám na všechny silembloky a pod.
ale může to být i ta zrada kterou jsem tu už popisoval a sice
pokud jsou kola narovno - podél auta tak hrkají "nahoru a dolu"
ale pokud se vytočí do rejdu tak vůle zmizí ...
|
21.7.10, 19:42 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|