Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 21.11.24, 19:42

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 18 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
 Přední tlumič favorit forman 
Autor Zpráva

Příspěvek 
slovacek.milos píše:
Kristensen píše:
nezkouším, jen jsem jich namontoval už stráááááááááááááášně moc a byl jsem i ve výrobě a pozoroval jak se zkoušej, na český auta jedině H/P Sporting ale to je trochu o ceně a na cizí jedině Koni

to teda to je převrat no pěkná kravina a ještě to máš odskoušený ve výrobě, já to tam peru sachs pořád dokola a ani jedna reklamece že by se to houpalo, a kde to děláš ve kterým servisu no to se dojedu podívat hned mi napiš už se těším no to se zas poučím miloš

Já to nezkouším doma ani jsem to nezkoušel jen jsem byl při výrobě a testování tlumičů H/P sporting a sachsy prostě nejsou pro sportovní jízdu ale tak možná pro manželku na nákup do města :lol:

6.3.07, 15:21
Pspvek Reklama

Mistr mechanik

Příspěvek 
Kristensen píše:
slovacek.milos píše:
Kristensen píše:
nezkouším, jen jsem jich namontoval už stráááááááááááááášně moc a byl jsem i ve výrobě a pozoroval jak se zkoušej, na český auta jedině H/P Sporting ale to je trochu o ceně a na cizí jedině Koni

to teda to je převrat no pěkná kravina a ještě to máš odskoušený ve výrobě, já to tam peru sachs pořád dokola a ani jedna reklamece že by se to houpalo, a kde to děláš ve kterým servisu no to se dojedu podívat hned mi napiš už se těším no to se zas poučím miloš

Já to nezkouším doma ani jsem to nezkoušel jen jsem byl při výrobě a testování tlumičů H/P sporting a sachsy prostě nejsou pro sportovní jízdu ale tak možná pro manželku na nákup do města :lol:

jo já už jsem tě pochopil, ale v tom zadání chce david měnit tlumiče a nepíše nic o sportovní jízdě, že chce spodku přitvrdit, to jo to nevím s ohledem na čepy a gumy netvrdím, já jsem měl jednoho formana v nějaké úpravě, nějakého družstva, no tam tom měl vymlácený pořád dokola, sedělo to ale na delší jezdění jak pro koho miloš

6.3.07, 16:36

Příspěvek 
právě proto jsem taky v průběhu psal že záleží na co to auto máš a kdysi tady byl u mě chlápek kterej si nechal vyměnit tlumiče za Sachs, najel 50 000 a bylo po nich, zaprvé se auto houpalo jak kačena a za druhý byli dva vyteklý a když si dávno pradávno můj pápi koupil nový fáčko tak za 20 000 bylo taky po tlumičích a od té doby se jezdí (cca od roku 1991) na H/P sporting, jak kdysi fávo tak dnes (už 10 let) felície a na ní jsou už 100 000 a vše je pořád gut, sice sada vyšla na 10 000 i s pérama ale když si to spočítáš tak už minimálně dvě origo sady ušetřeny a H/P sporting dělali i tzv produkční, které byli asi o 1000 kč dražší než seriová sada, na něž se používali seriový péra, nebylo to tak tvrdý, nejsou vepředu stavitelný (jen vzadu) a celkově to je snížený o 1 cm a životnost zatím nejmenší byla 85 000 a to tři byli OK a jeden začínal rosit. Někdy se prostě nevyplatí šetřit

6.3.07, 16:45
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 18 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2