Uchycení stabilizátoru-Fávo, Felda
Autor |
Zpráva |
Vít
Hluchoň
|
řešíte zbytečnosti, tak to nechte naklánět, však to ničemu nevadí, se to nakloní a to je všecko, víc to nedělá, tak jakýpak problém, prostě se jede zatáčka v náklonu, no, když se jede jako prase a jinak je klid
|
14.11.07, 18:13 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
michalkatka
|
Vít Široký píše: řešíte zbytečnosti, tak to nechte naklánět, však to ničemu nevadí, se to nakloní a to je všecko, víc to nedělá, tak jakýpak problém, prostě se jede zatáčka v náklonu, no, když se jede jako prase a jinak je klid
skôr je to o bezpečnosti, a v nemalej miere aj pohodlie a komfort...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
14.11.07, 18:16 |
|
|
DRYVER
|
Taky si myslim ze to neni zbytecnost... Teoreticky se tim enorminm naklanenim meni teziste, zhorsuje prilnavost ...
_________________ silver line combi 1,3 - 46 kw
O II kombi Look RS
|
14.11.07, 20:45 |
|
|
Drak
|
Pokud se někomu podaří ukroutit to táhýlko s okem, tak si nikdy nekupujte neoriginály, buď si je nechte udělat ze známýho materiálu, nebo jedině originál, zatím všechny náhrady, co sme zkoušeli žijou tak 3000-5000 km, pak uletí jak řepa.
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
14.11.07, 21:00 |
|
|
Ondras83
|
Drak píše: Pokud se někomu podaří ukroutit to táhýlko s okem, tak si nikdy nekupujte neoriginály, buď si je nechte udělat ze známýho materiálu, nebo jedině originál, zatím všechny náhrady, co sme zkoušeli žijou tak 3000-5000 km, pak uletí jak řepa.
oukej , tim známým materiálem myslíš co ??
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
15.11.07, 12:58 |
|
|
Ondras83
|
michalkatka píše: Ondras83 píše: oukej...díky...to řazení a vejfuk je v mejch podmínkách otázka asi 10min takže to je na klid...že bych si pořídil k vánocům stabik ?? :D:D:D asi jo, dneska sem s tim zase jel (vozil se s fotrem) a je to hrozný....zatáčky...nakláni se to jak pes neprovokuj
peace :D:D, hele, tak jak se tak koukám, tak na tom šroubu, co drží ten stabik k nápravnici, musí bejt nahoře matka, no a když tam ten stabik není od výroby, tak pochybuju, že tam nahoře bude přivařená, no a když ji tam budu chtít dát, tak bude muset ven nápravnice ? nebo ne ? včera sem se dohod s fotrem tak z jara, až to dáme zase na hever, tak tam ten stabik pude doufám teda...fotr často mění názory
|
15.11.07, 13:01 |
|
|
Kristensen
|
Pokud tam máš díru na šroub a druhou díru na zaháknutí oka držáku stabiku tak by tam měla být i ta matka.
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
15.11.07, 14:50 |
|
|
Drak
|
Známým materiálem mám na mysli ocel, o které vím, jaký má parametry, ne nějakej polskej neřád z kovošrotu svařenej svařečkou s pěti prošlahlýma diodama, prostě kvalitní homemade.
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
15.11.07, 18:32 |
|
|
Ondras83
|
Drak píše: Známým materiálem mám na mysli ocel, o které vím, jaký má parametry, ne nějakej polskej neřád z kovošrotu svařenej svařečkou s pěti prošlahlýma diodama, prostě kvalitní homemade.
oukej..tomu rozumim
|
15.11.07, 21:00 |
|
|
Ondras83
|
tak..zajeto...dneska sem to měl na heveru, nápravnice Benteler....PARÁDA...matka tam nahoře je, no, dával sem tam zadní péra z kombika...jeli sme to projet...naklánění přestalo...no a taky sem koukal, že tam je zadní stabik....to je zajímavý, myslel sem, že ho měli jen kombiky :D:D jinak ty kombíkácký péra sou asi o 1 cm vyšší, takže to auto teď vypadá fakt hodně dobře...zjara stabik i dopředu a bude to parádička....jinak ještě k montáži....rozpojit vejfuk, rozpojit reakci převodovky, táhlo na řazení a pak jen nasadit stabik do ramen, přichytit k nápravnici a zase složit vejfuk, řazení a reakci a je to ?? ty vole....mazec, sem hodně rád, že už tam je Benteler....takže až to zase někdo bude shánět, tak felicie od 1995...po srpnu (nebo tak nějak....prostě po zavedení motorů VW)...takže rok 1996 má stopro Benteler..... :D:D:D, ten stabik vzadu mě fakt dostal
|
24.11.07, 22:44 |
|
|
Ondras83
|
hele chlapi...kdo jezdíte se stabikem na benzínu, můžete mi říct vaše dojmy ??? jezdil sem s feldou 1,6, ale ta měla všechny tlumiče zarezlý, takže to auto skákalo a na heveru se kola prověsili asi o 3 cm.....takže to sem vůbec nepoznal v čem to je lepší, teoreticky by se to mělo přestat naklánět, ale o kolik ??? abych nevyhodil 1000Kč a vono to bylo skoro stejný...díky
|
25.11.07, 19:49 |
|
|
no_-_name
|
a máš tam ABS nebo nemáš? slyšel jsem že se Bentelery montovaly na auta s ABS i dřív. Mám 1.3 kombi/98 bez ABS a zatím jsem nenašel čas vlízt pod auto
|
25.11.07, 22:45 |
|
|
Ondras83
|
no_-_name píše: a máš tam ABS nebo nemáš? slyšel jsem že se Bentelery montovaly na auta s ABS i dřív. Mám 1.3 kombi/98 bez ABS a zatím jsem nenašel čas vlízt pod auto
ne...mám to bez abs, je to 1996 (uvedeno do provozu 1997), jednobod, akorát GLXI, ale to asi na benteler nemá vliv, s jistotou můžu říct, že tam máš taky benteler....ale mě dostalo že mám stabik vzadu a ne v předu.....
|
26.11.07, 18:05 |
|
|
no_-_name
|
díky dneska jsem tam tak zběžně mrknul a v ramenech díry pro ty "koncový silentbloky" jsou, tak předpokládám, že ty ostatní, který jsou pro přidělání stabilizátoru potřeba, jsou tam taky Má někdo něco čím mi mou teorii může vyvrátit ?
|
26.11.07, 23:35 |
|
|
michalkatka
|
no_-_name píše: díky dneska jsem tam tak zběžně mrknul a v ramenech díry pro ty "koncový silentbloky" jsou, tak předpokládám, že ty ostatní, který jsou pro přidělání stabilizátoru potřeba, jsou tam taky Má někdo něco čím mi mou teorii může vyvrátit ?
pozri hlavne nápravnicu, či sú tam tie štrbiny a diery pre šrouby na úchytky stabilizátoru... ramená sú zameniteľné aj s Favo ramenami...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
27.11.07, 09:49 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|