Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 25.11.24, 00:29

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 48 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
 Uchycení stabilizátoru-Fávo, Felda 
Autor Zpráva
Hluchoň

Příspěvek 
řešíte zbytečnosti, tak to nechte naklánět, však to ničemu nevadí, se to nakloní a to je všecko, víc to nedělá, tak jakýpak problém, prostě se jede zatáčka v náklonu, no, když se jede jako prase a jinak je klid

14.11.07, 18:13
Profil ICQ
Pspvek Reklama

Příspěvek 
Vít Široký píše:
řešíte zbytečnosti, tak to nechte naklánět, však to ničemu nevadí, se to nakloní a to je všecko, víc to nedělá, tak jakýpak problém, prostě se jede zatáčka v náklonu, no, když se jede jako prase a jinak je klid

skôr je to o bezpečnosti, a v nemalej miere aj pohodlie a komfort...

14.11.07, 18:16

Příspěvek 
Taky si myslim ze to neni zbytecnost... Teoreticky se tim enorminm naklanenim meni teziste, zhorsuje prilnavost ...

14.11.07, 20:45

Příspěvek 
Pokud se někomu podaří ukroutit to táhýlko s okem, tak si nikdy nekupujte neoriginály, buď si je nechte udělat ze známýho materiálu, nebo jedině originál, zatím všechny náhrady, co sme zkoušeli žijou tak 3000-5000 km, pak uletí jak řepa.

14.11.07, 21:00
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
Drak píše:
Pokud se někomu podaří ukroutit to táhýlko s okem, tak si nikdy nekupujte neoriginály, buď si je nechte udělat ze známýho materiálu, nebo jedině originál, zatím všechny náhrady, co sme zkoušeli žijou tak 3000-5000 km, pak uletí jak řepa.

oukej :D, tim známým materiálem myslíš co ??

15.11.07, 12:58
Profil ICQ

Příspěvek 
michalkatka píše:
Ondras83 píše:
oukej...díky...to řazení a vejfuk je v mejch podmínkách otázka asi 10min :D takže to je na klid...že bych si pořídil k vánocům stabik :D ?? :D:D:D:D asi jo, dneska sem s tim zase jel (vozil se s fotrem) a je to hrozný....zatáčky...nakláni se to jak pes :D

neprovokuj :evil:

peace :D:D:D, hele, tak jak se tak koukám, tak na tom šroubu, co drží ten stabik k nápravnici, musí bejt nahoře matka, no a když tam ten stabik není od výroby, tak pochybuju, že tam nahoře bude přivařená, no a když ji tam budu chtít dát, tak bude muset ven nápravnice ? nebo ne ? včera sem se dohod s fotrem tak z jara, až to dáme zase na hever, tak tam ten stabik pude :D doufám teda...fotr často mění názory :D

15.11.07, 13:01
Profil ICQ

Příspěvek 
Pokud tam máš díru na šroub a druhou díru na zaháknutí oka držáku stabiku tak by tam měla být i ta matka.

Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div :-D

15.11.07, 14:50

Příspěvek 
Známým materiálem mám na mysli ocel, o které vím, jaký má parametry, ne nějakej polskej neřád z kovošrotu svařenej svařečkou s pěti prošlahlýma diodama, prostě kvalitní homemade.

15.11.07, 18:32
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
Drak píše:
Známým materiálem mám na mysli ocel, o které vím, jaký má parametry, ne nějakej polskej neřád z kovošrotu svařenej svařečkou s pěti prošlahlýma diodama, prostě kvalitní homemade.

oukej..tomu rozumim :D

15.11.07, 21:00
Profil ICQ

Příspěvek 
tak..zajeto...dneska sem to měl na heveru, nápravnice Benteler....PARÁDA...matka tam nahoře je, no, dával sem tam zadní péra z kombika...jeli sme to projet...naklánění přestalo...no a taky sem koukal, že tam je zadní stabik....to je zajímavý, myslel sem, že ho měli jen kombiky :D:D:D jinak ty kombíkácký péra sou asi o 1 cm vyšší, takže to auto teď vypadá fakt hodně dobře...zjara stabik i dopředu a bude to parádička....jinak ještě k montáži....rozpojit vejfuk, rozpojit reakci převodovky, táhlo na řazení a pak jen nasadit stabik do ramen, přichytit k nápravnici a zase složit vejfuk, řazení a reakci a je to ?? ty vole....mazec, sem hodně rád, že už tam je Benteler....takže až to zase někdo bude shánět, tak felicie od 1995...po srpnu (nebo tak nějak....prostě po zavedení motorů VW)...takže rok 1996 má stopro Benteler.....:D:D:D:D, ten stabik vzadu mě fakt dostal :D

24.11.07, 22:44
Profil ICQ

Příspěvek 
hele chlapi...kdo jezdíte se stabikem na benzínu, můžete mi říct vaše dojmy ??? jezdil sem s feldou 1,6, ale ta měla všechny tlumiče zarezlý, takže to auto skákalo a na heveru se kola prověsili asi o 3 cm.....takže to sem vůbec nepoznal v čem to je lepší, teoreticky by se to mělo přestat naklánět, ale o kolik ??? abych nevyhodil 1000Kč a vono to bylo skoro stejný...díky

25.11.07, 19:49
Profil ICQ

Příspěvek 
a máš tam ABS nebo nemáš? slyšel jsem že se Bentelery montovaly na auta s ABS i dřív. Mám 1.3 kombi/98 bez ABS a zatím jsem nenašel čas vlízt pod auto :oops:

25.11.07, 22:45

Příspěvek 
no_-_name píše:
a máš tam ABS nebo nemáš? slyšel jsem že se Bentelery montovaly na auta s ABS i dřív. Mám 1.3 kombi/98 bez ABS a zatím jsem nenašel čas vlízt pod auto :oops:

ne...mám to bez abs, je to 1996 (uvedeno do provozu 1997), jednobod, akorát GLXI, ale to asi na benteler nemá vliv, s jistotou můžu říct, že tam máš taky benteler....ale mě dostalo že mám stabik vzadu a ne v předu.....

26.11.07, 18:05
Profil ICQ

Příspěvek 
díky :) dneska jsem tam tak zběžně mrknul a v ramenech díry pro ty "koncový silentbloky" jsou, tak předpokládám, že ty ostatní, který jsou pro přidělání stabilizátoru potřeba, jsou tam taky 8) Má někdo něco čím mi mou teorii může vyvrátit ? :)

26.11.07, 23:35

Příspěvek 
no_-_name píše:
díky :) dneska jsem tam tak zběžně mrknul a v ramenech díry pro ty "koncový silentbloky" jsou, tak předpokládám, že ty ostatní, který jsou pro přidělání stabilizátoru potřeba, jsou tam taky 8) Má někdo něco čím mi mou teorii může vyvrátit ? :)

pozri hlavne nápravnicu, či sú tam tie štrbiny a diery pre šrouby na úchytky stabilizátoru... ramená sú zameniteľné aj s Favo ramenami...

Obrázek

27.11.07, 09:49
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 48 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další