Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 21.11.24, 14:46

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 127 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9  Další
 Tak, a ideme na GO vlečky...potrebujem help 
Autor Zpráva

Příspěvek 
patrik-hp píše:
Na tyhle všecky slepeniny podmořskýho charakteru je nejlepší Autogen...ten povolí všecko a když náhodou né tak určitě roztaví :lol: :D :D
Njn, len treba, aby zostali niektoré súčiastky aj funkčné 8) a tiež, sú tam ložiská a tým by vysoká teplota iste nepomohla... :oops:

Megane 1,9D
AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97

11.9.09, 08:42
Pspvek Reklama

Příspěvek 
snad nechces nechavat povodne loziska?........tie dve male som kupil za 5€ a jedno velke za 14 :D ..druhe velke som mal doma nove.........inac aj my sme nahrievali jednu stranu a velky vyznam som nevidel.......jeden sme vymixovali a druhy sa odtrhol........

11.9.09, 08:52
Profil Zobrazit autorovy stránky
Junior TW team

Příspěvek 
Zdar, ted jsem resil buchty na vlecku(Rapid takze siroka). Jak tam patrej. Tou vyssi casti vne a nebo dovnitr?

15.10.09, 17:24

Příspěvek 
Majlanky píše:
Zdar, ted jsem resil buchty na vlecku(Rapid takze siroka). Jak tam patrej. Tou vyssi casti vne a nebo dovnitr?

kyvka ma sirsi cast vne a vlecka to ma opacne takze dovnitr.

15.10.09, 17:37
Profil ICQ
Junior TW team

Příspěvek 
Takze dalsich par dotazu. CEtl jsem zde na TW v clanku ze adi do roku 84 se na lecku davaly pruziny 412mm volne delky od tohoto roku se davali nejakych 436mm. Proc tenhle rozdil? Zmenila se vaha motoru? A ja ted pridelat buchty? Sroubama? Nejlepsi by byla asi zase nyty ale nemam ten rozklepavaci prvek...

16.10.09, 09:33

Příspěvek 
Majlanky píše:
Takze dalsich par dotazu. CEtl jsem zde na TW v clanku ze adi do roku 84 se na lecku davaly pruziny 412mm volne delky od tohoto roku se davali nejakych 436mm. Proc tenhle rozdil? Zmenila se vaha motoru? A ja ted pridelat buchty? Sroubama? Nejlepsi by byla asi zase nyty ale nemam ten rozklepavaci prvek...

ty silentbloky se pridelavaji normalne sroubama, ale ocelovyma(pevnostni), tuším ze to je m8 mebo m10. taky jsem tedka asi pred 14 dnama menil na jednom ramene.

16.10.09, 10:07
Profil ICQ

Příspěvek 
Majlanky tie pruziny by aj mna zaujimali.....som z rapidky vytiahol vlecku a boli tam 412mm...zalozena v mojej skodovke(sedan) a stoji pekne..Acka nie su....ani dako vysoko neni zadok ani nic....motor 136......

16.10.09, 14:17

Příspěvek 
shrekzv píše:
Majlanky tie pruziny by aj mna zaujimali.....som z rapidky vytiahol vlecku a boli tam 412mm...zalozena v mojej skodovke(sedan) a stoji pekne..Acka nie su....ani dako vysoko neni zadok ani nic....motor 136......

neviem isto, ale mam pocit, ze tie kratsie sa davali spolu so sedlami pruzin (hore priskrutkovane ku kasni) este s klasickej "mokrej" napravy. Ale tie sa zvykli vytrhnut spolu s pruzinami a tlmicmi, kedze tam bol sj gumeny (pryzovy) silenblok. Potom to zmenili na diel bez toho silenbloku, ktory bol s jedneho kusu, takze sa nedal rozobrat, tym padom sa ani nemohol vytrhnut...

25.10.09, 21:47

Příspěvek 
mixal.s píše:
neviem isto, ale mam pocit, ze tie kratsie sa davali spolu so sedlami pruzin (hore priskrutkovane ku kasni) este s klasickej "mokrej" napravy. Ale tie sa zvykli vytrhnut spolu s pruzinami a tlmicmi, kedze tam bol sj gumeny (pryzovy) silenblok. Potom to zmenili na diel bez toho silenbloku, ktory bol s jedneho kusu, takze sa nedal rozobrat, tym padom sa ani nemohol vytrhnut...
domce pruzin som mal vleckove tam....nie z mokrych poloosy........

26.10.09, 05:49

Příspěvek 
nemoze to byt kvoli rozliseniu uzka / siroka naprava ?

26.10.09, 09:44
Profil ICQ

Příspěvek 
No, po dlhšej odmlke som to o5 s touto témou :oops: Totiž už mi fakt začína vadiť, že mi nejde radiť 3ka (minule mi nechcela ísť ani 4ka a 5ka) a pod stolom v garáži sa mi váľa prevodovka aj s vlečkou...
Dnes idem konečne povoliť spoje ramien - idem rovno k mechanikovi, nejak ich už len presvedčíme 8)

Ešte by som mal otázky (zatiaľ) k tomu vareniu výstuh...takto to má byť, ako to má martin007?
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek

Hlavne sa mi nezdajú tie pozdĺžne - to má byť fakt taká medzera medzi výstuhou a samotným ramenom? Som myslel, že tá výstuha má byť pricapená na ramene...

A ešte jednu vec som celkom nenašiel - vzťah medzi dĺžkou rozperky a hrúbkou tých PVC podložiek...či sa nemám zamýšľať a proste cca 2mm PVC a potom rozperka 36 podľa LR dokumentácie?

PS - sorry, Martin007, že som ti ukradol fotos :oops:

Megane 1,9D

Naposledy upravil ferrari dne 21.2.10, 18:46, celkově upraveno 1

21.2.10, 15:38

Příspěvek 
Ty rozpěrné válečky jsou trochu náročnější, uděláš si PVC podložky a každý váleček pak musíš přizpůsobit přesně na míru.

21.2.10, 16:07

Příspěvek 
Heh, ale čo je to "presne na mieru"? Bo dedukujem, že keď budú kratšie, tak enormne stlačím PVC a aj tak rozperky nemusia dosadnúť...ak ich dám ale dlhšie, tak tas mi to bude hrkať...

A Viky to dával presne podľa jeho návodu, nevieš? Bo tam má tých 36-0,3...
http://skoda.panda.cz/clanek.php3?id=421

EDIT - hm, teraz ma zarazilo - 36 mm :?: :shock: Však podľa mňa tie origo majú aspoň 50..teda, merané strojárskym okom :oops:

Megane 1,9D

21.2.10, 18:46
Pan Kapitán

Příspěvek 
Ja sem je mel na 35.8, celkem presne. Ale mel jsem nemekceny PVC (pokrajel jsem zkrouceny plastovy podbehy). Nekdo to tu delal z linolea a to bude mit asi trochu vic prostoru pro prizpusobeni, ale casem se to asi taky muze vymackat trochu.

Cvokárium: Youtube Instagram

21.2.10, 18:54
Profil ICQ YIM
Hliník navždy.

Příspěvek 
Ja mam mekke PVC 2 vrstvy a jak rika Semik musel sem valecky vyrobit kazdej solo a kazdej tedy mel presne danou svou pozici. Nesmi tam byt vule a ani prilisne predpeti.

Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.

21.2.10, 19:35
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 127 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9  Další