Autor |
Zpráva |
Kachnis
Moderátor
|
taky mu drzim palce, jenom je to kompikovanejsi nez sem cekal myslel sem, ze se nasroubuje a hotovo,ale strojarina je pro me cizi disciplina a vlecka je... takze zatim budu porad verit na silu koliku v bubnu
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
17.3.08, 13:29 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
žděba
|
Matthes píše: kachnis píše: me zatim ne,ale auto skripavy zvuky vydava,ale kdyz zataham za buben,tak vuli nema, jen nahoru a dolu, coz je vule v kamenech. zavada se pry pozna podle vule kdyz zatlacis poloosu s bubnem dovnitr, nesmi to jit.. Ale to tahani dovnitr ven neznamena upadnuti poloosy ale jen posunuti toho opernyho krouzku ... Na druhym aute ktery nejezdi ta vule je a nijak to navedi
no mě tahle vůle taky nevadila a pak mi kolo upadlo... jak tam ta poloosa cestuje, tak jsou do ní ukrutný rázy, za čas se ozve křup..
_________________ 120 LS 81´ dovoz NDR
OI 1.8T 99´ dovoz SRN
|
17.3.08, 13:48 |
|
|
Peter50kw
|
No... kto chce kam ... Za tie peniaze a namahu by sa dalo urobit daco uzitocneho. Ked tomu autu chces naozaj pomoct, daj tam vlecku. Vlecka je overene riesenie, ktore naozaj zlepsi jazdne vlastnosti a spolahlivost auta. Toto bude bastel a uz vidim napriklad prasknute kamene v diferaku - ak sa to vobec podari vyskladat. Upadavanie kolesa u kyvky je pomerne malo caste a je vzdy sposobene chybou montaze.
|
17.3.08, 15:01 |
|
|
Viky
Pan Kapitán
|
Peter50kw píše: Ked tomu autu chces naozaj pomoct, daj tam vlecku. Vlecka je overene riesenie, ktore naozaj zlepsi jazdne vlastnosti a spolahlivost auta.
Jasne Vlecka ma taky svoje minusy. Ale vysvetlovat tady proc to zkousim zrovna takhle, to fakt nemam v planu, sorry.
_________________ Forman 1994 Million Edition "Frankie" Rapid 120/1985 "Eda" - BAZ 120R Škoda 742 Forever Team -
Cvokárium: Youtube Instagram
|
17.3.08, 17:36 |
|
|
Kristensen
|
Tam bude nějaká finta Já když tak nad tím přemýšlím tak mám takovej dojem že by tam snad i mohli jít napastit kotouče, což by byla trošku revoluce, páč si myslím že tohle nikdo nemá a proč si to myslím? No protože tady jde prostě samotnej unašeč na kolo utáhnout k poloose a auto v tu chvíli odjede i bez bubnů ale klasická šáde ne-e tudíž je to v podstatě jako Š 130 ta taky odjede bez bubnů takže teoreticky by na to mohly jít i ty kotouče ale uplně si tím jistej nejsem neviděl jsem tu nápravu nijak do podrobna ale pokud by to takhle mohlo jít tak by to byla bomba
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
17.3.08, 18:48 |
|
|
Martin 007
Dezertér
|
Kristensen píše: Tam bude nějaká finta Já když tak nad tím přemýšlím tak mám takovej dojem že by tam snad i mohli jít napastit kotouče, což by byla trošku revoluce, páč si myslím že tohle nikdo nemá a proč si to myslím? No protože tady jde prostě samotnej unašeč na kolo utáhnout k poloose a auto v tu chvíli odjede i bez bubnů ale klasická šáde ne-e tudíž je to v podstatě jako Š 130 ta taky odjede bez bubnů takže teoreticky by na to mohly jít i ty kotouče ale uplně si tím jistej nejsem neviděl jsem tu nápravu nijak do podrobna ale pokud by to takhle mohlo jít tak by to byla bomba
No já bych proti kotoučům taky nebyl...ale ukecávej si to...a ještě pořešit ručku zase
_________________ Škoda 130 RAPID 1987 - 743.136 "Kdo nemá Rapida jistě život proklíná." UNDER RECONSTRUCTION BMW E46 330xi Touring 2001 - Objem ničím nenahradíš. Zakládající člen Coupé clubu TW Škoda 743 Forever Team Člen klubu ostrých motorů TW
|
17.3.08, 19:00 |
|
|
DRYVER
|
Kristensen píše: Tam bude nějaká finta Já když tak nad tím přemýšlím tak mám takovej dojem že by tam snad i mohli jít napastit kotouče, což by byla trošku revoluce, páč si myslím že tohle nikdo nemá
Ja sem uz kdysi videl na skodarne vzau kotouce, ale jak a z ceho to bylo netusim. Jen to kolem me popojizdelo na jakemsi tuning srazu ...
_________________ silver line combi 1,3 - 46 kw
O II kombi Look RS
|
17.3.08, 19:00 |
|
|
Martin 007
Dezertér
|
Pánové kotouče vzadu nejsou vůbec problém...sem myslel že to víte...
http://www.skoda-upravy.wz.cz/main/index.php?co=11
_________________ Škoda 130 RAPID 1987 - 743.136 "Kdo nemá Rapida jistě život proklíná." UNDER RECONSTRUCTION BMW E46 330xi Touring 2001 - Objem ničím nenahradíš. Zakládající člen Coupé clubu TW Škoda 743 Forever Team Člen klubu ostrých motorů TW
|
17.3.08, 19:05 |
|
|
Viky
Pan Kapitán
|
Kristensen píše: Tam bude nějaká finta Já když tak nad tím přemýšlím tak mám takovej dojem že by tam snad i mohli jít napastit kotouče, což by byla trošku revoluce, páč si myslím že tohle nikdo nemá a proč si to myslím? No protože tady jde prostě samotnej unašeč na kolo utáhnout k poloose a auto v tu chvíli odjede i bez bubnů ale klasická šáde ne-e tudíž je to v podstatě jako Š 130 ta taky odjede bez bubnů takže teoreticky by na to mohly jít i ty kotouče ale uplně si tím jistej nejsem neviděl jsem tu nápravu nijak do podrobna ale pokud by to takhle mohlo jít tak by to byla bomba
Kotouce na to pujdou urcite lip nez bubny. ALe ja bych chtel aby to na STK slo blbje poznat... no a ze by mel nekdo problem poznat buben od kotouce....
To by asi neslo.
_________________ Forman 1994 Million Edition "Frankie" Rapid 120/1985 "Eda" - BAZ 120R Škoda 742 Forever Team -
|
17.3.08, 19:07 |
|
|
Viky
Pan Kapitán
|
|
17.3.08, 19:09 |
|
|
Martin 007
Dezertér
|
No samozřejmě že vlečka...
|
17.3.08, 19:10 |
|
|
Kristensen
|
Martin 007 píše: No samozřejmě že vlečka...
ale my se bavíme o kyvce, na té to nikdo myslím nemá páč na klasickou to prostě nejde nebo šlo by ale s veeeeeeelikejma úpravama, no jo ale ta 1203 je takovehj něco jako paskvil mezi vlečkou a kyvkou, převážně teda kyvka ale dalo by se říct že s nábojem a bubnem z vlečky a ještě tam je jinak řešený ložisko než na klasickej vlečce.
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
17.3.08, 19:13 |
|
|
Viky
Pan Kapitán
|
Kristensen píše: ale my se bavíme o kyvce, na té to nikdo myslím nemá páč na klasickou to prostě nejde nebo šlo by ale s veeeeeeelikejma úpravama, no jo ale ta 1203 je takovehj něco jako paskvil mezi vlečkou a kyvkou, převážně teda kyvka ale dalo by se říct že s nábojem a bubnem z vlečky a ještě tam je jinak řešený ložisko než na klasickej vlečce.
No jeste lip by se dalo rict, ze je lozisko reseny jako na 130LR... Na relativne normalnim aute by melo bejt nesmrtelny.
|
17.3.08, 19:16 |
|
|
Martin 007
Dezertér
|
Kristensen píše: ale my se bavíme o kyvce
Pardon pardon...služebníček
|
17.3.08, 19:24 |
|
|
patrik-hp
|
Ta 1203jka vyřeší jediné,odstranění toho mizernýho kužele a klínu,kterej ale spolehlivě funguje,pokud je dobře namontován a dotažen a s autem se stále neprasí...Ale že by jako byla lepší než vlečná 130tková je naprostej sebeklam Jo...Má to náboj na ty kotouče....to je další plus...no a větší brzdy,což taky není k zahození...Ale za tu námahu???A co na to STK až uvidí ty prasátka a k nim trubky na místo hadic?Ale jinak dobrý...120cu kříženou z 1203jkou to tady v republice ještě asi nikdo nemá Hlavně se budou zase víc kroutit šavle,je to širší a tak i páka na rameno bude větší...
|
17.3.08, 22:38 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|