Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 23.11.24, 15:37

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 
 Cvakání o zadní nápravy Fel 1,6 
Autor Zpráva

Příspěvek Cvakání o zadní nápravy Fel 1,6
Dobrý den
Mám takový dotaz- při rozjíždění a při sundání nohy z plynu slyším cvaknutí od zadní nápravy. Něco podobného mi dělala stará Š120, kde byly opotřebované poloosy a ty pak "cvakaly". Je toto možné i u Felicie r.v. 97? Může toto způsobovat povolené ložisko na zadní nápravě?

Vlastik

30.12.07, 12:04
Pspvek Reklama

Mistr mechanik

Příspěvek Re: Cvakání o zadní nápravy Fel 1,6
Vlastik píše:
Dobrý den
Mám takový dotaz- při rozjíždění a při sundání nohy z plynu slyším cvaknutí od zadní nápravy. Něco podobného mi dělala stará Š120, kde byly opotřebované poloosy a ty pak "cvakaly". Je toto možné i u Felicie r.v. 97? Může toto způsobovat povolené ložisko na zadní nápravě?

Vlastik
)

to asi v nápravě nebude, cva ká výfuk jak chodí s motorem, řadící tyče, nebo volný úchyt z kastle do převodovky tem musí být dorvaný, si za jízdy potrhej s ruční brzdou a když nic neuslyšíš tak to hledej nejprve v tom výfuku miloš

30.12.07, 12:15

Příspěvek 
Díky za nápad...před třemi týdny mi přereznul výfuk mezi katalizátorem a prostředním dílem (u spojovací příruby obou těchto částí). Sice jsem to zatím provizorně spravil, ale je možné že jak se prověsil, tak se mohl někde povolit. Mohlo by to být někde u svodů? Nebo kde by mohl být výfuk povolený?

Vlastik

30.12.07, 12:23

Příspěvek 
V zásadě vidím 2 možnosti - výfuk je buď prohnutý a rachotí zadkem o karoserii, nebo rachotí v nějakém spoji který je volný

30.12.07, 13:56
Profil ICQ
Mistr mechanik

Příspěvek 
to musíš probádat sám ještě může klepat o nápravu o tlumič, protě na zvedák a hledat podle otěru miloš

30.12.07, 14:40
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 5 ]