|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 12 ] |
|
Uchycení zadního tlumiče na Felicii
Autor |
Zpráva |
RM
|
Uchycení zadního tlumiče na Felicii
Zdravím všechny přítomné, mám problém s Felicii 1,3 výroba 4/95, u pravého zadního tlumiče, prasklo pryžové uchycení v karoseri. Nevíte prosím jak na výměnu, díky.
Obrázek: http://xs.to/xs.php?h=xs223&d=08051&f=dsc00228946.jpg
|
28.1.08, 09:54 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Re: Uchycení zadního tlumiče na Felicii
shodíš kolo odšroubuješ tlumič od nápravy a pak na tom orázku vidíš tu matku tu polovíš a tlumič vypadne na zem, na tu závitovou tyč si nasadím očkový klíč 16 ten konec jak je placaký upnu do svěráku a povoluju matku, pokud máš ten malý tlumič doraz OK a drží na něm ta plastová manžety tak nic povolovat nemusíš, přehodíš dolní silenblok napereš to do kastle hodíš horní, podložky a zatáhneš, a pak udělej i kruhou stranu je to pak o něčem jiném miloš
|
28.1.08, 10:11 |
|
|
RM
|
Díky Miloši za parádní návod, stačí tedy koupit jen spodní silentbloky nebo ještě něco, nějaké nové šrouby, podložky ? Budu muset odvézt auto 30Km ke tchánovi, protože před panelákem, na heveru, toho moc nenadělám. Dik, R.
|
29.1.08, 09:41 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
to pořídíš i na heveru bez problémů
|
29.1.08, 10:05 |
|
|
jeseter
|
Dobrý den mám problém s uchycením zadního tlumiče pozná někdo podle obrázku co se stalo? děkujiiiii
|
14.10.11, 09:33 |
|
|
CrazyMan
|
hoď vobrázek ať se můžem čumnout
_________________ VW Passat 3B3 1.9 TDI 96Kw
|
14.10.11, 11:04 |
|
|
jeseter
|
aha:-)pardon nekam se ztratil:-) tady je http://www.2i.cz/74527a5083
|
14.10.11, 12:55 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27228 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
horní miska se změnila v kopu rezu
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
14.10.11, 16:39 |
|
|
darklord
|
Zhnila horna miska, tiez som to nedavno riesil.
_________________ "You only really learn by doing it, I believe." Ayrton Senna
|
14.10.11, 19:03 |
|
|
jeseter
|
a oprava bude draha? nebo se jen vymeni ta miska? omlouvam se za debilni dotazy co se tyce aut jsem totalni laik. a taky dekuju za reakce je super ze neco takovyho funguje,procitam si forum a dozvedel jsem se spoustu veci ))
|
14.10.11, 19:39 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27228 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
jo koupíš misku v hodnotě asi 30kč
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
14.10.11, 19:41 |
|
|
big.jedla
|
stalo se ti naprosto to stejné co mi u mě byl problém v tom, že v tlumiči na spodní silentbloku (dole u náboje) byl zarezlý šroub který se nedal vybít z takže se to muselo uřezat a ani pak nešel ten zbytek vymlátit ze silentbloku. Takže vzhledem ke 160tis najetým km rovnou koupil nové tlumiče. Při těch kilometrech to je asi rozumější, než se pokoušet na starém tlumiči lisovat nový silentblok. Jinak teda pokud se ti to podaří dole rozebrat stačí ti koupit ty 4věci co jsou na fotce. Stahovák na pružiny netřeba. http://jedla.kx.cz/auto/zadni_tlumic/tlumice.php
_________________ Škoda Felicia 1.3Mpi/50kW/Cimbu chip, 7/96 http:\\jedla.kx.cz
|
16.10.11, 18:06 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|