Autor |
Zpráva |
Radek19_ae
|
já zas polský plastový podběhy
_________________ Pássovec AFN varoš EX: felda AEE
diagnostika koncernu, resety, nastavení, opravy VW HEX-CAN i KKL, 2x2
|
16.4.09, 13:32 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
mojito
|
Kachnis píše: http://www.nejlevnejsipneu.cz/cz/pneumatiky.php?druh=1&vyrobce=&sirka=165&profil=70&prumer=13
ta barumka je za 730 +- na debicu se vybodni..
no uz jsem si objednal Barumky Brillantis za 713,-
_________________ mojito (Felda 1,3 MPI 50 kw/68 koni)
|
16.4.09, 19:50 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
dobra volba
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
17.4.09, 06:45 |
|
|
mojito
|
Kachnis píše: dobra volba
tak jsem si tam nechal dat Barumky Brillantis,vyvazil,geometrii...auto uz mi nezataci,kdyz pustim volant-jede krasne rovne,ale to klepani volantu uz od pekne od podlahy od tech cca 90km/h je tam furt bratranek mi rikal,ze to asi bude -kloub řízení- je to mozny? Jestli jo,nevite kolik by ta oprava i s materialem stala v servise(komplet cena)? Dikec
|
25.4.09, 21:53 |
|
|
Ondras83
|
kloub tak 200 a když to bude lempl dělat hodinu, bude to moc....300 i s prací počítám (jestliže ten čep stojí těch 200)
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
25.4.09, 22:44 |
|
|
gokralik
|
A proč to chceš dávat do servisu? Výměna toho čepu není nic hrozného. Akorát potřebuješ stahovák.
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
25.4.09, 22:47 |
|
|
Ondras83
|
gokralik píše: A proč to chceš dávat do servisu? Výměna toho čepu není nic hrozného. Akorát potřebuješ stahovák.
v podstatě ani to nepotřebuje...a bylo toho tady v Nápravách napsáno hodně, stačí pohledat, aspoň se dočteš něco zajímavýho...teoreticky to je takhle: vyšroubovat matku, vyrazit čep, povolit, spočítat závity, aby ti vyšla geometrie, sundat, vyměnit čep, zatáhnout podle závitů matku, utáhnout matku v těhlici a jeto...
PS: neboj se od těhlice jebnout kladivem, ten čep prostě musí ven
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
25.4.09, 22:50 |
|
|
gokralik
|
On největší problém možná bude povolit ten čep s tou kontramatkou. Já jsem do toho mlátil snad půl dne, vystříkal na to půlku WDčka a i tak tam držel jak pes.
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
25.4.09, 22:53 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27228 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
mojito píše: Kachnis píše: dobra volba tak jsem si tam nechal dat Barumky Brillantis,vyvazil,geometrii...auto uz mi nezataci,kdyz pustim volant-jede krasne rovne,ale to klepani volantu uz od pekne od podlahy od tech cca 90km/h je tam furt bratranek mi rikal,ze to asi bude -kloub řízení- je to mozny? Jestli jo,nevite kolik by ta oprava i s materialem stala v servise(komplet cena)? Dikec
tak to dělal nějakej debil když se dělá geometrie tak základ je náprava bez vůle
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
26.4.09, 07:46 |
|
|
mojito
|
Sadra17 píše: mojito píše: Kachnis píše: dobra volba tak jsem si tam nechal dat Barumky Brillantis,vyvazil,geometrii...auto uz mi nezataci,kdyz pustim volant-jede krasne rovne,ale to klepani volantu uz od pekne od podlahy od tech cca 90km/h je tam furt bratranek mi rikal,ze to asi bude -kloub řízení- je to mozny? Jestli jo,nevite kolik by ta oprava i s materialem stala v servise(komplet cena)? Dikec tak to dělal nějakej debil když se dělá geometrie tak základ je náprava bez vůle
Delali mi to v servise,sam tomu nerozumim a nemam rampu.Kdyz mi pred 2 tydny vymenovali krom jinyho chladici kapalinu,tak to neproplachli,dali mi sice novou,ale nejaky bahynko tam je furt Kdyz jsem jim rekl,ze to meli proplachnout,aby tam byla jen cista,rekli,ze to nezmizi nikdy....peknej kec
|
26.4.09, 11:24 |
|
|
Šemik
|
mojito píše: Kdyz jsem jim rekl,ze to meli proplachnout,aby tam byla jen cista,rekli,ze to nezmizi nikdy....peknej kec
Jak se to vezme. U žigula jsem to taky proplachoval vodou celé léto a stejně tam to bahno pořád bylo
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
26.4.09, 11:32 |
|
|
Jamalek
|
podivej se taky jestlli nemas stredovou diru na kole vetsi taky nam to dela naute...kola novy vyvazeny a furt...davaj se prej mezi to i nejaky krouzky...
|
28.6.09, 22:54 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|