Autor |
Zpráva |
Radek19_ae
|
já zas polský plastový podběhy ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
_________________ Pássovec AFN varoš EX: felda AEE
diagnostika koncernu, resety, nastavení, opravy VW HEX-CAN i KKL, 2x2
|
16.4.09, 13:32 |
|
![](./styles/TW_Style/theme/images/spacer.gif) |
Reklama
|
![Pspvek Pspvek](./styles/TW_Style/imageset/icon_topic_latest.gif) Reklama
|
|
|
mojito
|
Kachnis píše: http://www.nejlevnejsipneu.cz/cz/pneumatiky.php?druh=1&vyrobce=&sirka=165&profil=70&prumer=13
ta barumka je za 730 +- na debicu se vybodni..
no uz jsem si objednal Barumky Brillantis za 713,- ![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
_________________ mojito (Felda 1,3 MPI 50 kw/68 koni)
|
16.4.09, 19:50 |
|
Kachnis
Moderátor
|
dobra volba ![Smile :-)](./images/smilies/icon_smile.gif)
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
17.4.09, 06:45 |
|
mojito
|
Kachnis píše: dobra volba ![Smile :-)](./images/smilies/icon_smile.gif)
tak jsem si tam nechal dat Barumky Brillantis,vyvazil,geometrii...auto uz mi nezataci,kdyz pustim volant-jede krasne rovne,ale to klepani volantu uz od pekne od podlahy od tech cca 90km/h je tam furt ![Sick :sick:](./images/smilies/icon_sick.gif) bratranek mi rikal,ze to asi bude -kloub řízení- je to mozny? Jestli jo,nevite kolik by ta oprava i s materialem stala v servise(komplet cena)? Dikec
|
25.4.09, 21:53 |
|
Ondras83
|
kloub tak 200 a když to bude lempl dělat hodinu, bude to moc....300 i s prací počítám (jestliže ten čep stojí těch 200)
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
25.4.09, 22:44 |
|
gokralik
|
A proč to chceš dávat do servisu? Výměna toho čepu není nic hrozného. Akorát potřebuješ stahovák.
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš ![Obrázek](http://images.spritmonitor.de/247168.png) Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
25.4.09, 22:47 |
|
Ondras83
|
gokralik píše: A proč to chceš dávat do servisu? Výměna toho čepu není nic hrozného. Akorát potřebuješ stahovák.
v podstatě ani to nepotřebuje...a bylo toho tady v Nápravách napsáno hodně, stačí pohledat, aspoň se dočteš něco zajímavýho...teoreticky to je takhle: vyšroubovat matku, vyrazit čep, povolit, spočítat závity, aby ti vyšla geometrie, sundat, vyměnit čep, zatáhnout podle závitů matku, utáhnout matku v těhlici a jeto...
PS: neboj se od těhlice jebnout kladivem, ten čep prostě musí ven
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
25.4.09, 22:50 |
|
gokralik
|
On největší problém možná bude povolit ten čep s tou kontramatkou. Já jsem do toho mlátil snad půl dne, vystříkal na to půlku WDčka a i tak tam držel jak pes.
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš ![Obrázek](http://images.spritmonitor.de/247168.png) Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
25.4.09, 22:53 |
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27238 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
mojito píše: Kachnis píše: dobra volba ![Smile :-)](./images/smilies/icon_smile.gif) tak jsem si tam nechal dat Barumky Brillantis,vyvazil,geometrii...auto uz mi nezataci,kdyz pustim volant-jede krasne rovne,ale to klepani volantu uz od pekne od podlahy od tech cca 90km/h je tam furt ![Sick :sick:](./images/smilies/icon_sick.gif) bratranek mi rikal,ze to asi bude -kloub řízení- je to mozny? Jestli jo,nevite kolik by ta oprava i s materialem stala v servise(komplet cena)? Dikec
tak to dělal nějakej debil ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) když se dělá geometrie tak základ je náprava bez vůle ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
26.4.09, 07:46 |
|
mojito
|
Sadra17 píše: mojito píše: Kachnis píše: dobra volba ![Smile :-)](./images/smilies/icon_smile.gif) tak jsem si tam nechal dat Barumky Brillantis,vyvazil,geometrii...auto uz mi nezataci,kdyz pustim volant-jede krasne rovne,ale to klepani volantu uz od pekne od podlahy od tech cca 90km/h je tam furt ![Sick :sick:](./images/smilies/icon_sick.gif) bratranek mi rikal,ze to asi bude -kloub řízení- je to mozny? Jestli jo,nevite kolik by ta oprava i s materialem stala v servise(komplet cena)? Dikec tak to dělal nějakej debil ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) když se dělá geometrie tak základ je náprava bez vůle ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Delali mi to v servise,sam tomu nerozumim a nemam rampu.Kdyz mi pred 2 tydny vymenovali krom jinyho chladici kapalinu,tak to neproplachli,dali mi sice novou,ale nejaky bahynko tam je furt ![Sick :sick:](./images/smilies/icon_sick.gif) Kdyz jsem jim rekl,ze to meli proplachnout,aby tam byla jen cista,rekli,ze to nezmizi nikdy....peknej kec ![Embarassed :oops:](./images/smilies/icon_redface.gif)
|
26.4.09, 11:24 |
|
Šemik
|
mojito píše: Kdyz jsem jim rekl,ze to meli proplachnout,aby tam byla jen cista,rekli,ze to nezmizi nikdy....peknej kec ![Embarassed :oops:](./images/smilies/icon_redface.gif)
Jak se to vezme. U žigula jsem to taky proplachoval vodou celé léto a stejně tam to bahno pořád bylo ![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
26.4.09, 11:32 |
|
Jamalek
|
podivej se taky jestlli nemas stredovou diru na kole vetsi taky nam to dela naute...kola novy vyvazeny a furt...davaj se prej mezi to i nejaky krouzky... ![Smile :-)](./images/smilies/icon_smile.gif)
|
28.6.09, 22:54 |
|
Reklama
|
![Pspvek Pspvek](./styles/TW_Style/imageset/icon_topic_latest.gif) Reklama
|
|
|
|