Tak co vy? Kdy se chystáte přezout na zimní pneu?
Autor |
Zpráva |
patrik-hp
|
OndraM píše: patrik-hp píše: Ah ták... hele když si z brandejsa, neznáš fotbalistku kristýnu nebo její ségru nikolu strnadovou
OndroM,neznám .Je to možná blbý,ale max.sousedy odvedle a jinak nikoho ....Sem tu cca 10let,ale kamarády mám převážně z Prahy a jejího těsnýho okolí...
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=v1fMnGwZ ... re=related !!! http://www.youtube.com/watch?v=NAbsLE88 ... re=related ...
|
31.10.09, 18:56 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
patrik-hp: Vidis, my s Ondrou jsme z okoli Prahy
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
31.10.09, 18:58 |
|
|
Jiri
|
Cele sem to necetl..ale prosim do kdy u vas ty gumy musi byt a nevite nekdo jak je to v nemecku a nizozemi....zimaku sou tady drahy u nas..a jeste na objednani
_________________ Jaguar XJS 1986 zlata Skoda Fabia Combi zlata Pak ještě tři letadla a čtyři helikoptéry
|
1.12.09, 19:55 |
|
|
CROWACK
|
já jezdím furt na letních, když je zde furt 12-13 stupňů, to bych se moh vys.rat...
jinak značka "zimní výbava" platí od 1. listopadu do 30. dubna
tfuj...
jak jiný státy nevím neb nejezdím...
jo a bacha, od svitav kopečkama přes křenov ju ti zmr.di dali taky...až do jevička...
edit: Zasraná cenzůra
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
1.12.09, 23:51 |
|
|
Jiri
|
to je na prd no....az do konce dubna nevim jaky zimaky na to dat na te gume musi byt to M+S...nebo jak to je....
_________________ Jaguar XJS 1986 zlata Skoda Fabia Combi zlata Pak ještě tři letadla a čtyři helikoptéry
|
2.12.09, 22:57 |
|
|
kajoxx
|
no asi najlepsi sposob ako prečkať zimu na gumach s označením M+S nájdete tu
http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2008101401
ta znacka C15a je teda pekny vymysel...
_________________ Škoda Forman GLXi 781.136B=BMM, 50kw, 1994, 145 tis. km, biely
|
2.12.09, 23:59 |
|
|
Jiri
|
zajimavy pribeh...kdybych vedel ze me s anglickyma znackama nidko nezastavi tak se na to vyprdnu..a pro jistotu si tam napisu taky to M+S
|
3.12.09, 19:58 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
tak uz mam prezuto, zase mam kilometrovou svetlou vysku
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
5.12.09, 18:55 |
|
|
Josef.Radocha
Dezertér 2
Příspěvky: 8497 Bydliště: Kvasiny - jak už bylo řečeno domov těch nej Škodovek
|
Stačí hodit do kufru řetězy a nic neřešit. Jezdil jsem s nima snad tři neděle než jsem přezul a pak je vrátil... PČR to bere jako zimní výbavu....
_________________ V životě je nejhorší srážka s BLBCEM!!
RAPID 130 POWER FOREVER!!!
Vehiklů mám docela dost a ještě víc jsem jich vlastnil.
Karoserie COUPE je mým osudem!
|
5.12.09, 19:59 |
|
|
Dawid130
|
Já spíš uvažuji o tom že přezuji zpátky na letní Mám zimní druhou zimu a v těchto teplotách to mizi před očima.
|
5.12.09, 20:13 |
|
|
fatal
rejpal
|
Tak z metly na hlínách už mám metlu na plastech. Drží to zhruba stejně, jen to víc hučí, až bude 0°C a sucho, otestuju limitní rychlost na mém oblíbeném testovacím místě.
|
5.12.09, 21:53 |
|
|
gokralik
|
A co když ten limit přesáhneš? Budou tě sbírat z příkopy?
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
5.12.09, 22:40 |
|
|
fatal
rejpal
|
Přesáhnout limit musím, abych zjistil odpovídající rychlost, prostě uberu, předohrabí nedotáčivé smyky se korigují docela snadno.
|
5.12.09, 22:48 |
|
|
Jiri
|
Panove prosim o pomoc jak je to presne s temi pneumatikami budu muset odbout fabku na cestu domu...?? potreboval bych vedet zda muzou byt ty celorocni gumy...nebo to musi byt primo zimni....nejaky primo typ pneumatiky...muzete nekdo poradit zjistil bych si to tu v ceniku.....a jak je to s zimnima gumama v nemecku
|
26.12.09, 22:43 |
|
|
gokralik
|
Celoroční nebo zimní je asi jedno. Musí mít na sobě nápis M+S a hloubku dezénu minimálně 4mm, to bude příslušníkům stačit. V německu nevím...
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
26.12.09, 22:48 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|