Tak co vy? Kdy se chystáte přezout na zimní pneu?
Autor |
Zpráva |
patrik-hp
|
OndraM píše: patrik-hp píše: Ah ták... ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif) hele když si z brandejsa, neznáš fotbalistku kristýnu nebo její ségru nikolu strnadovou ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
OndroM,neznám ![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif) .Je to možná blbý,ale max.sousedy odvedle a jinak nikoho ![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif) ....Sem tu cca 10let,ale kamarády mám převážně z Prahy a jejího těsnýho okolí... ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=v1fMnGwZ ... re=related !!! ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif) http://www.youtube.com/watch?v=NAbsLE88 ... re=related ...
|
31.10.09, 18:56 |
|
![](./styles/TW_Style/theme/images/spacer.gif) |
Reklama
|
![Pspvek Pspvek](./styles/TW_Style/imageset/icon_topic_latest.gif) Reklama
|
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
patrik-hp: Vidis, my s Ondrou jsme z okoli Prahy ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
31.10.09, 18:58 |
|
Jiri
|
Cele sem to necetl..ale prosim do kdy u vas ty gumy musi byt a nevite nekdo jak je to v nemecku a nizozemi....zimaku sou tady drahy u nas..a jeste na objednani ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
_________________ Jaguar XJS 1986 zlata Skoda Fabia Combi zlata Pak ještě tři letadla a čtyři helikoptéry
|
1.12.09, 19:55 |
|
CROWACK
|
já jezdím furt na letních, když je zde furt 12-13 stupňů, to bych se moh vys.rat...
jinak značka "zimní výbava" platí od 1. listopadu do 30. dubna
tfuj...
jak jiný státy nevím neb nejezdím...
jo a bacha, od svitav kopečkama přes křenov ju ti zmr.di dali taky...až do jevička...
edit: Zasraná cenzůra ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
1.12.09, 23:51 |
|
Jiri
|
to je na prd no....az do konce dubna nevim jaky zimaky na to dat na te gume musi byt to M+S...nebo jak to je....
_________________ Jaguar XJS 1986 zlata Skoda Fabia Combi zlata Pak ještě tři letadla a čtyři helikoptéry
|
2.12.09, 22:57 |
|
kajoxx
|
no asi najlepsi sposob ako prečkať zimu na gumach s označením M+S nájdete tu
http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2008101401
ta znacka C15a je teda pekny vymysel...
_________________ Škoda Forman GLXi 781.136B=BMM, 50kw, 1994, 145 tis. km, biely
|
2.12.09, 23:59 |
|
Jiri
|
zajimavy pribeh...kdybych vedel ze me s anglickyma znackama nidko nezastavi tak se na to vyprdnu..a pro jistotu si tam napisu taky to M+S
|
3.12.09, 19:58 |
|
Kachnis
Moderátor
|
tak uz mam prezuto, zase mam kilometrovou svetlou vysku ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
5.12.09, 18:55 |
|
Josef.Radocha
Dezertér 2
Příspěvky: 8497 Bydliště: Kvasiny - jak už bylo řečeno domov těch nej Škodovek
|
Stačí hodit do kufru řetězy a nic neřešit. Jezdil jsem s nima snad tři neděle než jsem přezul a pak je vrátil... PČR to bere jako zimní výbavu....
_________________ V životě je nejhorší srážka s BLBCEM!!
RAPID 130 POWER FOREVER!!!
Vehiklů mám docela dost a ještě víc jsem jich vlastnil.
Karoserie COUPE je mým osudem!
|
5.12.09, 19:59 |
|
Dawid130
|
Já spíš uvažuji o tom že přezuji zpátky na letní ![Smile :-)](./images/smilies/icon_smile.gif) Mám zimní druhou zimu a v těchto teplotách to mizi před očima.
|
5.12.09, 20:13 |
|
fatal
rejpal
|
Tak z metly na hlínách už mám metlu na plastech. ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) Drží to zhruba stejně, jen to víc hučí, až bude 0°C a sucho, otestuju limitní rychlost na mém oblíbeném testovacím místě. ![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
|
5.12.09, 21:53 |
|
gokralik
|
A co když ten limit přesáhneš? Budou tě sbírat z příkopy?
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš ![Obrázek](http://images.spritmonitor.de/247168.png) Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
5.12.09, 22:40 |
|
fatal
rejpal
|
Přesáhnout limit musím, abych zjistil odpovídající rychlost, prostě uberu, předohrabí nedotáčivé smyky se korigují docela snadno. ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
|
5.12.09, 22:48 |
|
Jiri
|
Panove prosim o pomoc jak je to presne s temi pneumatikami budu muset odbout fabku na cestu domu...?? ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) potreboval bych vedet zda muzou byt ty celorocni gumy...nebo to musi byt primo zimni....nejaky primo typ pneumatiky...muzete nekdo poradit zjistil bych si to tu v ceniku.....a jak je to s zimnima gumama v nemecku ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
|
26.12.09, 22:43 |
|
gokralik
|
Celoroční nebo zimní je asi jedno. Musí mít na sobě nápis M+S a hloubku dezénu minimálně 4mm, to bude příslušníkům stačit. V německu nevím...
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš ![Obrázek](http://images.spritmonitor.de/247168.png) Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
26.12.09, 22:48 |
|
Reklama
|
![Pspvek Pspvek](./styles/TW_Style/imageset/icon_topic_latest.gif) Reklama
|
|
|
|