Autor |
Zpráva |
gokralik
|
Spojka Felicia
Nikdy nevím jestli je to Felicie nebo Felicia
ale teď k věci...dnes jsem potřeboval urgentně použít auto a moje stojí v garáži bez benzínu i bez plynu, půjčil jsem si dědovu Feldu....krom děravého výfuku, vyběhané řadící páky, světel ozařujících piloty Airbusů mě nejvíce vyděsila spojka...zabíra asi milimetr před puštěním pedálu, takže jsem při rozjezdu vypadal jako Autoškola...sice se mi nezdá, že by prokluzovala, ale občas při řazení s přidaným plynem zapískala...co s tím? Stačí seřídit lanko a nebo mi ta spojka mává z dáli?
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
17.3.08, 22:01 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
patrik-hp
|
Spojka ti jde naproti
|
17.3.08, 22:44 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Re: Spojka Felicia
gokralik píše: Nikdy nevím jestli je to Felicie nebo Felicia ale teď k věci...dnes jsem potřeboval urgentně použít auto a moje stojí v garáži bez benzínu i bez plynu, půjčil jsem si dědovu Feldu....krom děravého výfuku, vyběhané řadící páky, světel ozařujících piloty Airbusů mě nejvíce vyděsila spojka...zabíra asi milimetr před puštěním pedálu, takže jsem při rozjezdu vypadal jako Autoškola...sice se mi nezdá, že by prokluzovala, ale občas při řazení s přidaným plynem zapískala...co s tím? Stačí seřídit lanko a nebo mi ta spojka mává z dáli?
spojka štelovat nejde jen poloha pedálu, ale na to jestli ti bude zabírat dole nebo nahoře nemá vliv pořád to bude stejné a pokud ten pedál dostaneš hodně dole tak ti spojka nevypne, si zvykneš i na horší věci miloš
|
18.3.08, 07:03 |
|
|
Jura
|
Jak se dá vlastně poznat, že je spojka na odchodu? Aby mě to nepřekvapilo někde na dovolené třeba...
_________________ Felinka Combi 1.6 GLX
|
18.3.08, 14:43 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
sám jsem to poznal tak, že se nešlo pořádně rozjet do kopce, motor dělal vrrrrrrr a auto nic, jako bych na tý spojce stál ale ono ne... no a se sjetou taky nejde zahrabat třeby.... no nejlíp připoj vlek, nalož ho hnojem, můžeš i ušlapat, ať se víc vejde, sedni se čtyřmi 100 kg těžkými chlapy do auta a jeď se projet, jeslti je špatná spojka, tak to nepude moc dobře
|
18.3.08, 16:46 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Jura píše: Jak se dá vlastně poznat, že je spojka na odchodu? Aby mě to nepřekvapilo někde na dovolené třeba...
pedál jde ztuha miloš
|
18.3.08, 21:04 |
|
|
no_-_name
|
Vít: takový práce s hnojem... pro nás panelákový krysy se obtížně shání nestačí zapřít auto zadníma kolama o vyšší obrubník a zatáhnout ručku?
|
18.3.08, 21:14 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
uvádím jen jedno z mnoha možných řešení, může se vézt klidně i písek...já vezl hnůj
|
18.3.08, 22:03 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Vít píše: uvádím jen jedno z mnoha možných řešení, může se vézt klidně i písek...já vezl hnůj
No to sem nezral u kamosovyho rapida ... sem dal 1 a pustil spojku a motor furt bezel, pirdal sem plyn a pomalu se to zaclo rozjizdet, takovej automat
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
18.3.08, 22:19 |
|
|
DRYVER
|
Matthes píše: No to sem nezral u kamosovyho rapida ... sem dal 1 a pustil spojku a motor furt bezel, pirdal sem plyn a pomalu se to zaclo rozjizdet, takovej automat
To je takovej automat na 2 veci ...
_________________ silver line combi 1,3 - 46 kw
O II kombi Look RS
|
18.3.08, 22:20 |
|
|
Viky
Pan Kapitán
|
Matthes píše: No to sem nezral u kamosovyho rapida ... sem dal 1 a pustil spojku a motor furt bezel, pirdal sem plyn a pomalu se to zaclo rozjizdet, takovej automat
Ja bych se s takovym pakem nekamaradil! (peace)
_________________ Forman 1994 Million Edition "Frankie" Rapid 120/1985 "Eda" - BAZ 120R Škoda 742 Forever Team -
Cvokárium: Youtube Instagram
|
18.3.08, 23:51 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|