Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 22.11.24, 19:37

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 23 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
 Výměna převodovky 
Autor Zpráva
Junior TW team

Příspěvek 
Viky píše:
Jonny píše:
Nechcem ti do toho kecat ale neznicim slintobloky prip. priecku motora ? Tato operacia caka aj mna a tiez to budem robit v garazi ... no to bude riadna haluz .....

Nejak si nevzpominam jak to delam kdyz to delam. Asi povolim srouby vzadu na pricce. Ale nekdy nejak si nevzpominam, jestli jsem to neahodou nekdy taky neudelal. :-) Oni ty silentbloky asi trochu odlehcej domecku termostatu.....
Aha no ved uvidim ako ma to pusti ... ak malo, povolim srobky priecky a bude to OK :wink:

4) Škoda 100 - 71" Model 72" Killec

28.4.08, 21:45
Profil ICQ
Pspvek Reklama

Příspěvek 
tenhle způsob výměny doporučuju...je to super, nemusíš tahat ven motor..... je to za tři hoĎky hotové, ,a auto stačí tak max půl metru do luftu... na celé právi je nejhorší nasadit poloosy do difráky, to mě vžydcky lítají nervy:D

6.5.08, 19:36
Profil ICQ

Příspěvek 
No, ja to práve takto mám rozrobené. Dostať tú prevodovku na svoje miesto pod autom je dosť blbé, mrvil som sa tam, ako červík a to ešte nemám uchytenú prevodovku vpredu a pravú stranu priečky motora. Bez uvoľnenia aspoň jednej strany priečky motora to nešlo dole (mám š 1000MB), lebo sa motor oprel o stenu motorového priestoru a potreboval som to spustiť nižšie. Keby som to robil ešte raz, tak určite ide najprv vonku motor. :idea:

14.5.08, 16:22

Příspěvek 
chce to dva lidi....a zvednout auto vysoko...a jde to

14.5.08, 19:04
Profil ICQ

Příspěvek 
Tak ja nemám žiaden zdvihák, okrem originálu. Ale s pomocou klátov a zdvíhania auta hore a dole to ide. Samozrejme trpezlivosť :D Včera som to dal do auta takýmto spôsobom sám. Zostávajú polosi, chýbajú mi však papierové tesnenia, takže až zajtra. Dúfam, že s pomocou vazelíny to pôjde.

15.5.08, 16:47

Příspěvek 
Místo těch papírků lze použít třeba motorový silikon, alespoň to potom dobře těsní :)

15.5.08, 16:48

Příspěvek 
Tie pod prírubou ložiska mám, ale tie, ktoré idú smerom k nohavici, tie hrubšie nemám. Tie tenké mám ešte dva, ale majú o dierku viac. Ja dávam aj papierik aj silikón 8) Osvedčilo sa. Aj u motoru, všade, kde sa má natrieť tesnenie olejom, natriem tmelom.

15.5.08, 16:53

Příspěvek 
Motor tam nech a vyndej jen převodovku

Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div :-D

15.5.08, 18:58
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 23 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2