|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
Autor |
Zpráva |
Jonny
Junior TW team
|
Viky píše: Jonny píše: Nechcem ti do toho kecat ale neznicim slintobloky prip. priecku motora ? Tato operacia caka aj mna a tiez to budem robit v garazi ... no to bude riadna haluz ..... Nejak si nevzpominam jak to delam kdyz to delam. Asi povolim srouby vzadu na pricce. Ale nekdy nejak si nevzpominam, jestli jsem to neahodou nekdy taky neudelal. Oni ty silentbloky asi trochu odlehcej domecku termostatu..... Aha no ved uvidim ako ma to pusti ... ak malo, povolim srobky priecky a bude to OK
_________________ 1) Škoda Rapid 136 . motor XT bude vo vyvoji -> ELEANOR nova kasna jej pristane 2) Škoda 120 GL - Pomrdanč - spotrebak s vyhodami 3) Škoda Fabia 1,2 HTP 47 kW -> ŽLŤAS ňáko ide furt na tri válce 4) Škoda 100 - 71" Model 72" Killec
|
28.4.08, 21:45 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Marra
|
tenhle způsob výměny doporučuju...je to super, nemusíš tahat ven motor..... je to za tři hoĎky hotové, ,a auto stačí tak max půl metru do luftu... na celé právi je nejhorší nasadit poloosy do difráky, to mě vžydcky lítají nervy:D
|
6.5.08, 19:36 |
|
|
hagios
|
No, ja to práve takto mám rozrobené. Dostať tú prevodovku na svoje miesto pod autom je dosť blbé, mrvil som sa tam, ako červík a to ešte nemám uchytenú prevodovku vpredu a pravú stranu priečky motora. Bez uvoľnenia aspoň jednej strany priečky motora to nešlo dole (mám š 1000MB), lebo sa motor oprel o stenu motorového priestoru a potreboval som to spustiť nižšie. Keby som to robil ešte raz, tak určite ide najprv vonku motor.
|
14.5.08, 16:22 |
|
|
Marra
|
chce to dva lidi....a zvednout auto vysoko...a jde to
|
14.5.08, 19:04 |
|
|
hagios
|
Tak ja nemám žiaden zdvihák, okrem originálu. Ale s pomocou klátov a zdvíhania auta hore a dole to ide. Samozrejme trpezlivosť Včera som to dal do auta takýmto spôsobom sám. Zostávajú polosi, chýbajú mi však papierové tesnenia, takže až zajtra. Dúfam, že s pomocou vazelíny to pôjde.
|
15.5.08, 16:47 |
|
|
Šemik
|
Místo těch papírků lze použít třeba motorový silikon, alespoň to potom dobře těsní
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
15.5.08, 16:48 |
|
|
hagios
|
Tie pod prírubou ložiska mám, ale tie, ktoré idú smerom k nohavici, tie hrubšie nemám. Tie tenké mám ešte dva, ale majú o dierku viac. Ja dávam aj papierik aj silikón Osvedčilo sa. Aj u motoru, všade, kde sa má natrieť tesnenie olejom, natriem tmelom.
|
15.5.08, 16:53 |
|
|
Kristensen
|
Motor tam nech a vyndej jen převodovku
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
15.5.08, 18:58 |
|