|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 9 ] |
|
Autor |
Zpráva |
Jura
|
spojka klepnutí
chci se zeptat:::vždycky když parkuju na zpátečku a poštím spojku, tak tam někde něco lupne asi v polovině chodu toho pedálu a to pokaždé na zpátečku...prostě to tak lupne....trochu to cítím na noze jak to lupne a je to aj slyšet.... Nesetkal jste se s tím někdo? Netušíte co to může být?
_________________ Felinka Combi 1.6 GLX
|
6.6.07, 09:59 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
michalkatka
|
Re: spojka klepnutí
Jura píše: chci se zeptat:::vždycky když parkuju na zpátečku a poštím spojku, tak tam někde něco lupne asi v polovině chodu toho pedálu a to pokaždé na zpátečku...prostě to tak lupne....trochu to cítím na noze jak to lupne a je to aj slyšet.... Nesetkal jste se s tím někdo? Netušíte co to může být?
prepánajána, čo to máš za auto, skús napísať čo máš dobré???
k tvojmu problému.. ak ti spojka ide dobre dopredu tú by som vylúčil, potom to najskôr môže byť niečo v prevodovke, alebo v kĺboch...
alebo neviem, skús to trocha bližšie špecifikovať, alebo zober kamaráta a zistite od kiaľ presne ide ten zvuk, môže byť aj že máš vadný silenblok a pri pohone dopredu to nevadí, ale dozadu sa pohonná jednotka skrúti na doraz toho silenbloku....
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
6.6.07, 11:11 |
|
|
Jura
|
nj...někoho si na to vemu a víc to omrknu....
Jinak autíčko furt samej problém....
|
6.6.07, 11:16 |
|
|
michalkatka
|
Jura píše: nj...někoho si na to vemu a víc to omrknu....
Jinak autíčko furt samej problém....
všímam... pradíme...
|
6.6.07, 11:25 |
|
|
Jura
|
Jinak dyž už sme u těch mých problémů.... tak mám problém s chlazením...víčkem mi to chrchle ven, ale ne tolik, aby se z toho začalo kouřit jen si to ucvrkává a musím dolívat.... ventilátor a vše ok a těsnění pod hlavou bylo měněno před půl rokem.... Takže to vypadá už asi jen na ucpanej chladič nebo vadnej termostat ne? Nebo může to být ještě něco?
|
6.6.07, 11:38 |
|
|
michalkatka
|
Jura píše: Jinak dyž už sme u těch mých problémů.... tak mám problém s chlazením...víčkem mi to chrchle ven, ale ne tolik, aby se z toho začalo kouřit jen si to ucvrkává a musím dolívat.... ventilátor a vše ok a těsnění pod hlavou bylo měněno před půl rokem.... Takže to vypadá už asi jen na ucpanej chladič nebo vadnej termostat ne? Nebo může to být ještě něco?
tak to máš niečo podobné ako som mal ja, tiež som myslel že to tesnením nebude, (malo 2roky, a okolo 20tis), ale keď som to rozobral bolo mi to hneď jasné, pozti si moje auto v garáži.
ak ti prehriaty motor cez tú odvzdušňovaciu hadicu na vrch expanzky bublinkuje, alebo ide tade pena tak na 95% je tesnenie, hlava, alebo vložky zlé...
chladič býva zriedka ucpatý, ale vylúčené to nie je, podľa toho čo dolievaš a akú nemrznúcu používaš...
|
6.6.07, 14:34 |
|
|
Jura
|
No já tam ted mám více méně jen destilku, jak to furt dolívám.... a vzhledem k tomu, že mi auto netopilo a vyndal jsem ten radiátor a doma ho propláchl, tak v něm byl dost binec a už to topí...ne úplně super ale topí, takže počítam, že to bude ten chladič.... doufám teda....
|
6.6.07, 15:17 |
|
|
michalkatka
|
Jura píše: No já tam ted mám více méně jen destilku, jak to furt dolívám.... a vzhledem k tomu, že mi auto netopilo a vyndal jsem ten radiátor a doma ho propláchl, tak v něm byl dost binec a už to topí...ne úplně super ale topí, takže počítam, že to bude ten chladič.... doufám teda....
nemám to overené, ale že na prečistenie je dobrý 1l octu, alebo kyselina citrónová (kyselka), ja osobne by som radšej vybral chladič a prepláchol ho kyselinou solnou, tá je na kaneň ako žrút, ale neviem čo by to urobilo s tými plastami, musím to vyskúšať, však mám aj náhradný chladič...
ale ak ti to pení je to pretláčaním zmesi, alebo spalín do vody...
|
6.6.07, 15:25 |
|
|
Kristensen
|
Re: spojka klepnutí
Jura píše: chci se zeptat:::vždycky když parkuju na zpátečku a poštím spojku, tak tam někde něco lupne asi v polovině chodu toho pedálu a to pokaždé na zpátečku...prostě to tak lupne....trochu to cítím na noze jak to lupne a je to aj slyšet.... Nesetkal jste se s tím někdo? Netušíte co to může být?
K tomu lupání někdy to dělá i jedno z předních ramen a taky někdy i silentblok na motoru, vyzkoušej s tou spojkou co nejjemnějc jestli to udělá taky
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
6.6.07, 17:47 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|