Zdravím... Jsem tu jen s rychlým dotazem... Něco jsem si přečetl a zdá se mi to i celkem logické. Měním celou kulisu a na táhlu je ten hliníkový kloub řazení a nové táhlo ho nemá ale má klec a tím pádem je delší, takže musím vyndat i ten mezikus co tam je http://www.e-cat.cz/p-1949924/skoda/fel ... 34_1966197 a jelikož je zajištěný pružným kolíkem tak ten musím vyndat... Otázka zní, stačí ho kulatinkou vyklepnout či jinak ho vyndat? Zkoušel jsem to a ani se nehne... Děkuji za Vaše odpovědi...
14.9.13, 19:19
Reklama
Reklama
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27231 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
Re: Škoda felicia r.v. 96 - kusila řazení
ano je třeba ho vyklepnout
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
14.9.13, 19:43
Andy White
Nic moc... Pod autem musím ležet tak to bude dost na prd práce... Ale děkuji za ujištění...
14.9.13, 19:46
slovacek.milos
Mistr mechanik
tuším že v základní škole učili že síla F po dráze S je práce která ten domeček srazí z fyziky jsem tam propadal ale
vzdělání ukázalo že bez pořádnýho kladiva a majzlu si v hajzlu
14.9.13, 21:05
hurtucik
Zdravim nechcem zakladat novu temu tak som to chodil tu mam feldu 97 1,3 MPi... Mam taky problem teraz ked je zima vonku zacala mi neako vrzgat kulisa . Ked pridam plyn naraz uberiem tak zavrga z pod paky. Po prejdeni cca 10 Km uz to prestane vrzgat alebo to vrzga potichšie.čim to moze byt ?:)
6.10.13, 20:43
CROWACK
je to tím jak se motor hýbe v silentblocích - ty co jsou v uložení řadících táhel asi vržou, krátkodobé řešení je něčím je namazat, dlouhodobé asi výměna...
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
6.10.13, 21:02
Jarda S.
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
7.10.13, 07:44
hurtucik
no ja mam aj taky pocit ze mam vybyti silent na prevodovke . Na vodnej pumpe mam novy lebo som menil pumpu . Dolny som menil v piatok .takze zostava na prevodovke. Ktora cast sa meni na prevodovke len tato ? http://www.autotypautodily.cz/cz-detail ... 99331.html
jarda: Na slovensky strantkach ako je napr autokelly to nemozem najst. Nevies mi pomoct?.
7.10.13, 13:38
Jarda S.
zadej si do vyhledávače 6U0711563A
7.10.13, 13:44
hurtucik
Jasne uz som to nasiel ja som kopiroval cele aj to PO na konci preto mi to nenaslo diki
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 návštevníků