Pritlacak Felicia 1,6 do eMka
Autor |
Zpráva |
Martin 007
Dezertér
|
A jinak brutální podřazování při 160 km/h atd ???
Takže nedělat burnouty...hodiny a vystřely z křižovatek jo ??? A kruháč můžu dveřma napřed ???
_________________ Škoda 130 RAPID 1987 - 743.136 "Kdo nemá Rapida jistě život proklíná." UNDER RECONSTRUCTION BMW E46 330xi Touring 2001 - Objem ničím nenahradíš. Zakládající člen Coupé clubu TW Škoda 743 Forever Team Člen klubu ostrých motorů TW
|
12.12.07, 12:41 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Vít
Hluchoň
|
Martin 007 píše: A jinak brutální podřazování při 160 km/h atd ??? jako že bys dal při 160 čtyřku jo ? kolik máš stálý převod? jestli 3,9 tak jako já, tak to jde ale otáček je už hodně Martin 007 píše: Takže nedělat burnouty...hodiny a vystřely z křižovatek jo ??? A kruháč můžu dveřma napřed ??? ne, žádný blbosti, kurvíš gumy, převodovku, spojku, lobra... prostě všecko co se podívlí na pohonu.. dveře napřed zase extrémně namáhají kroucením celou karoserii, o spojích kastle a náprav ani nemluvě...jo a taky to pak chlastá
|
12.12.07, 12:46 |
|
|
Martin 007
Dezertér
|
_________________ Škoda 130 RAPID 1987 - 743.136 "Kdo nemá Rapida jistě život proklíná." UNDER RECONSTRUCTION BMW E46 330xi Touring 2001 - Objem ničím nenahradíš. Zakládající člen Coupé clubu TW Škoda 743 Forever Team Člen klubu ostrých motorů TW
|
12.12.07, 12:59 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
pokud ti to má vydržet dlouho, nesmíš to rvát, jestli si chceš hrát chvíli s plynovým pedálem a chvíli v garáži, proč ne, jen mu dej
|
12.12.07, 13:06 |
|
|
Martin 007
Dezertér
|
A jinak brutální podřazování při 160 km/h atd ??? jako že bys dal při 160 čtyřku jo ? kolik máš stálý převod? jestli 3,9 tak jako já, tak to jde ale otáček je už hodně
No z 5q na 4q a plnej kotel abych předjel nějaký to TDíčko
ne, žádný blbosti, *cenzurováno*íš gumy, převodovku, spojku, lobra... prostě všecko co se podívlí na pohonu.. dveře napřed zase extrémně namáhají kroucením celou karoserii, o spojích kastle a náprav ani nemluvě...jo a taky to pak chlastá
Převod mám a chci 3.9...ale bodla by i 6q...spojka bude nová...něco vydrží...gumy jsou gumy...Lobra to prežijou stejne jako volant třeba ...proto řešim tu převodovku...nápravy budou taky nový navíc vyztužený a karoserie je karoserie..a bude blíž u silnice...
|
12.12.07, 13:08 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
no proto podrazovani potrebujes tu lepsi spojku...kdyz sem ve 170 vyhodil kvalt a chtel v poho tech par km do plzne doplachtit...jenze pak se doplazilo to Polo ktery sem predjel pred x kolometrama a taxem tam tu 4ku musel vratit to bylo nekde mezi 150 a 160
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
12.12.07, 15:12 |
|
|
Radic
|
no já když mám vyřazeno a chci to podusit na 4ku tak sešlápnu spojku a zařadím...pak šlápnu na plyn ať se motor roztočí do podobných otáček a pouštím spojku. Jinak teda když jde do tuhého tak v kvaltu tak meziplyn.
_________________ Škoda 135 Rapid Ford S-max TDCi Volvo S60 AWDoff 2.4T Škoda 742 Forever Team Škoda TW Coupe Club
|
12.12.07, 16:14 |
|
|
Kristensen
|
jestli máš dost peněz na vyhození tak si sežeň převodovku se zadní nápravou Porsche, někde z osmdesátejch let, ta to vydrží a jde tam s pár úpravama nastěhovat a na ní potom pomalu motor jakej si vzpomeneš
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
12.12.07, 16:56 |
|
|
Martin 007
Dezertér
|
Nemám dost peněz proto dělám co dělám...tydle věci sice OK ale nic mi neřikaj...
|
12.12.07, 17:05 |
|
|
Ondras83
|
Radic píše: sešlápnu spojku a zařadím...pak šlápnu na plyn ať se motor roztočí do podobných otáček a pouštím spojku.
tak to bys teda měl dělat tak-vyřezeno, šlápneš na plyn, motor se roztočí do podobnejch otáček a přitom roztočí převodovku, šlápneš na spojku, zařadíš, ještě případně prošlápneš plyn a pak pustíš spojku....takhle to teda dělám já a když už se to vychytá tak pak necejtíš žádnej cuk a převodovka nemá při puštění spojky žádnej odpor....
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
12.12.07, 18:41 |
|
|
Kristensen
|
Ondras83 píše: Radic píše: sešlápnu spojku a zařadím...pak šlápnu na plyn ať se motor roztočí do podobných otáček a pouštím spojku. tak to bys teda měl dělat tak-vyřezeno, šlápneš na plyn, motor se roztočí do podobnejch otáček a přitom roztočí převodovku, šlápneš na spojku, zařadíš, ještě případně prošlápneš plyn a pak pustíš spojku....takhle to teda dělám já a když už se to vychytá tak pak necejtíš žádnej cuk a převodovka nemá při puštění spojky žádnej odpor....
to řadíš s meziplynem jak v tatře, zbytečný zdržování, pokud jedu dolu tak šlápnu do spojky a ve chvíli kdy přesouvám řadící páku na nižší stupeň tak zároveň s tím přesouváním brnknu do plynu a když dořadím tak pustím spojku.
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
12.12.07, 18:51 |
|
|
Ondras83
|
Kristensen píše: Ondras83 píše: Radic píše: sešlápnu spojku a zařadím...pak šlápnu na plyn ať se motor roztočí do podobných otáček a pouštím spojku. tak to bys teda měl dělat tak-vyřezeno, šlápneš na plyn, motor se roztočí do podobnejch otáček a přitom roztočí převodovku, šlápneš na spojku, zařadíš, ještě případně prošlápneš plyn a pak pustíš spojku....takhle to teda dělám já a když už se to vychytá tak pak necejtíš žádnej cuk a převodovka nemá při puštění spojky žádnej odpor.... to řadíš s meziplynem jak v tatře, zbytečný zdržování, pokud jedu dolu tak šlápnu do spojky a ve chvíli kdy přesouvám řadící páku na nižší stupeň tak zároveň s tím přesouváním brnknu do plynu a když dořadím tak pustím spojku.
já vim, ale zdá se mi to nejšetrnější na převodovku...samozřejmě, že když jedu normálně, tak řadim bez meziplnyu, ale když sjíždim kopec bez kvaltů, tak to pak tahle dělám....jinak jak to děláš ty, se to asi naučim
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
12.12.07, 20:02 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|