Autor |
Zpráva |
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
zabíhat ji nemusíš akorát se nesmí rvát co do ní vleze, lehce půlečka a kde jsi soukolí sehnal, já jsem ti zjistil jednu půjčovnu stavební mechanizace s opravnou, ale je to pryč miloš
|
4.3.07, 19:44 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
slovacek.milos píše: zabíhat ji nemusíš akorát se nesmí rvát co do ní vleze, lehce půlečka a kde jsi soukolí sehnal, já jsem ti zjistil jednu půjčovnu stavební mechanizace s opravnou, ale je to pryč miloš
No tim to prave ten kreten znicil. Moje rekonstrukce: Narval plnej buben, tim se zacla kola odirat, odnesly to gufera a vytekl olej z prevodovky, motor byl prilis zatizen, zacal zrat vice proudu a jistic furt vypadaval, tak ten idiot rozesral totalne ten vypinac (zaroven proudovej chranic ...) a motor zapojil natvrdo na sit no a motoru se pak spalilo vinuti Takze suma sumarum motor v riti, vypinac v riti a prevodovka v riti takze jediny funkcni na ty michacce byla vlastni kostra a buben
A to este ten debil, kdyz nam ji vratil, rekl ze je jenom blbej vypinac ... A ted s nama vubec nekomunikuje, sem zvedavej jesi z nej vymlatime naky penize
Soukoli sem objednal u nakyho chlapa v Brne je teda do jiny prevodovky ale bude to kompatibilni. Maximalne se lehce lizne na soustruhu hridel na ktery je to velky kolo ...
Jinak diky za snahu ...
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
4.3.07, 19:59 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Jo a vrchol drzosti bylo kdyz se nas zeptal jesi uz ji mame opravenou, ze by si ji chtel zas pujcit
|
4.3.07, 21:00 |
|
|
škodař
|
Re: Převodovka na míchačku
Matthes píše: Kucí, bohuzel sme puculi jednomu hovadu tady u nas michacku a vratil nam ji s odrbanou prevodovkou Je technicky nemozny z nej neco vyrazit ... V prevodovce je snekovy kolo ktery pohani velky kolo (myslim ze se tomu rika hypoid ) No a hlavne to velky kolo je v riti, zuby sou totalne olamany pac ten kreten premostil vypinac (zaroven jistic a proudovej chranic ... ). Tim jednak motor znicil tu prevodovku, ale nevydrzel to ani motor. No ted mame motor previnutej, vypinac se sezene ... Problem je s tim kolem. Zkousime neco sehnat, ale zatim bez uspechu, vyroba kola by stala 5000Kc Jednak bych se chtel zeptat jestli nekdo nemate napad co s tim (nejak jinak vymyslet prevody). Druhak by bylo dobry, kdyzby se treba nekomu z vas soukoli valelo doma ... Vypada zhruba takto: Zejtra zavolame typkovi co tyhle kola konkretne nabizi, ale obavam se ze to nemusi bejt spravnej rozmer ... Tak kdyzby ste nekdo meli doma takovy kola, taxe pls ozvete já mám míchačku dělanou ze sudu na konci je zuženej je na ose za spodu je ozub setrváku z něakýho velkýho stroja a pohíněny je to ozubem ze startétu toho stroja a vyklípjená je to sami akorát ozubem ze staré stofky akorát je krapec sjetý a zajištuje se takou pásovinou která se sekne do ozubu a dyž tam narvu patery kolečka písku + něakej cement vápno voda a jak se to začne houpat zahrnčí ozub a míchačka se vysipe tak ten volant preventyvně držím
|
4.3.07, 21:36 |
|
|
škodař
|
Re: Převodovka na míchačku
škodař píše: Matthes píše: Kucí, bohuzel sme puculi jednomu hovadu tady u nas michacku a vratil nam ji s odrbanou prevodovkou Je technicky nemozny z nej neco vyrazit ... V prevodovce je snekovy kolo ktery pohani velky kolo (myslim ze se tomu rika hypoid ) No a hlavne to velky kolo je v riti, zuby sou totalne olamany pac ten kreten premostil vypinac (zaroven jistic a proudovej chranic ... ). Tim jednak motor znicil tu prevodovku, ale nevydrzel to ani motor. No ted mame motor previnutej, vypinac se sezene ... Problem je s tim kolem. Zkousime neco sehnat, ale zatim bez uspechu, vyroba kola by stala 5000Kc Jednak bych se chtel zeptat jestli nekdo nemate napad co s tim (nejak jinak vymyslet prevody). Druhak by bylo dobry, kdyzby se treba nekomu z vas soukoli valelo doma ... Vypada zhruba takto: Zejtra zavolame typkovi co tyhle kola konkretne nabizi, ale obavam se ze to nemusi bejt spravnej rozmer ... Tak kdyzby ste nekdo meli doma takovy kola, taxe pls ozvete já mám míchačku dělanou ze sudu na konci je zuženej je na ose za spodu je ozub setrváku z něakýho velkýho stroja a pohíněny je to ozubem ze startétu toho stroja a vyklípjená je to sami akorát ozubem ze staré stofky akorát je krapec sjetý a zajištuje se takou pásovinou která se sekne do ozubu a dyž tam narvu patery kolečka písku + něakej cement vápno voda a jak se to začne houpat zahrnčí ozub a míchačka se vysipe tak ten volant preventyvně držím jinak sorry za chyby al mám na ko**t klívesnicu
|
4.3.07, 21:37 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
škodař: no my meli taky takovouhle dalsi michacku, ale tu tata prodal chvili predtim nez nam ten kreten tuhle znicil
|
4.3.07, 21:43 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Matthes píše: škodař: no my meli taky takovouhle dalsi michacku, ale tu tata prodal chvili predtim nez nam ten kreten tuhle znicil
já jsem taky takovej vůl že všechno pujčím, sousedovi jsem pučil vibračku, dneska jsem ji zapnul vyletěli pojistky až před barákem a nejde mi motor na vrata, u toho motoru mám rozdvojku kam jsem to připojil a další vrata mi jedou, pojistka OK štáva tam jde, mechanicky ani přes DO to nejede, ale tak jde život asi šest litrů v háji miloš
|
6.3.07, 16:02 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Matthes píše: škodař: no my meli taky takovouhle dalsi michacku, ale tu tata prodal chvili predtim nez nam ten kreten tuhle znicil
já jsem taky takovej vůl že všechno pujčím, sousedovi jsem pučil vibračku, dneska jsem ji zapnul vyletěli pojistky až před barákem a nejde mi motor na vrata, u toho motoru mám rozdvojku kam jsem to připojil a další vrata mi jedou, pojistka OK štáva tam jde, mechanicky ani přes DO to nejede, ale tak jde život asi šest litrů v háji miloš
|
6.3.07, 16:03 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Milos: hold pouceni pro priste no Znam to velmi dobre z vlastni zkusenosti
No sousedy mame nastesti slusny, ty tohle nedelaj. Hold nakej kreten se dycky najde co dokaze vse zdemolovat a pak se este tvari ze on nic, vono samo ...
|
6.3.07, 17:34 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Kola z Brna dnes dorazila budem muset vyfutrovat ulozeni sneka a osoustruzit hlavni hridel, ale verim ze to pojede No a zkusime z toho kretena vymlatit penize aspon za ty kola A pak tam dame raci nakej supr oil, aby to zas nedopadlo takhle ...
|
7.3.07, 21:19 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Tak hosi, kdo ste sledovali tuto story tak je to uz uplne v prdeli pac sme dali tu prevodovku jednomu remeslnikovi aby osoustruzil hridel atd. no a von se blbec uchlastal. A kolo opet neni k nalezeni To snad neni mozny tohle To uz je uplnej konec
|
22.4.07, 14:58 |
|
|
Šemik
|
Upřímnou soustast Život je prostě pes
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
23.4.07, 13:11 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27231 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
to už neni smůla ale prokletí
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
23.4.07, 14:01 |
|
|
jindra
|
a za co myslíš že se uchlastal
_________________ ŠKODA octavia => ŠKODA octavia super => ŠKODA 110L => ŠKODA 105L =>ŠKODA 120LS
=>ŠKODA 125L šedá r.v. 1989
Škoda 742 Forever Team
Ford Focus - 1,8 TDDi - 66kW - 1/2001 - Hatchback - Gold http://forum.ford-focus.cz/viewtopic.php?t=9450
|
23.4.07, 19:26 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Tak von prej chlastal normalne, to s tim nema souvislost, akorat to takhle blbe vyslo
|
23.4.07, 20:09 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|