Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 26.11.24, 07:51

Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 32 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
 Převodovka na míchačku 
Autor Zpráva
Mistr mechanik

Příspěvek 
zabíhat ji nemusíš akorát se nesmí rvát co do ní vleze, lehce půlečka a kde jsi soukolí sehnal, já jsem ti zjistil jednu půjčovnu stavební mechanizace s opravnou, ale je to pryč miloš

4.3.07, 19:44
Pspvek Reklama

Hliník navždy.

Příspěvek 
slovacek.milos píše:
zabíhat ji nemusíš akorát se nesmí rvát co do ní vleze, lehce půlečka a kde jsi soukolí sehnal, já jsem ti zjistil jednu půjčovnu stavební mechanizace s opravnou, ale je to pryč miloš

No tim to prave ten kreten znicil. Moje rekonstrukce: Narval plnej buben, tim se zacla kola odirat, odnesly to gufera a vytekl olej z prevodovky, motor byl prilis zatizen, zacal zrat vice proudu a jistic furt vypadaval, tak ten idiot rozesral totalne :twisted: ten vypinac (zaroven proudovej chranic ...) a motor zapojil natvrdo na sit no a motoru se pak spalilo vinuti :twisted: Takze suma sumarum motor v riti, vypinac v riti a prevodovka v riti :twisted: takze jediny funkcni na ty michacce byla vlastni kostra a buben :lol:
A to este ten debil, kdyz nam ji vratil, rekl ze je jenom blbej vypinac :evil: ... A ted s nama vubec nekomunikuje, sem zvedavej jesi z nej vymlatime naky penize :twisted:

Soukoli sem objednal u nakyho chlapa v Brne :shock: je teda do jiny prevodovky ale bude to kompatibilni. Maximalne se lehce lizne na soustruhu hridel na ktery je to velky kolo ... :)
Jinak diky za snahu ... :wink:

Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.

4.3.07, 19:59
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Hliník navždy.

Příspěvek 
Jo a vrchol drzosti bylo kdyz se nas zeptal jesi uz ji mame opravenou, ze by si ji chtel zas pujcit :lol: Obrázek

4.3.07, 21:00

Příspěvek Re: Převodovka na míchačku
Matthes píše:
Kucí, bohuzel sme puculi jednomu hovadu tady u nas michacku a vratil nam ji s odrbanou prevodovkou :twisted: Je technicky nemozny z nej neco vyrazit ... V prevodovce je snekovy kolo ktery pohani velky kolo (myslim ze se tomu rika hypoid :) ) No a hlavne to velky kolo je v riti, zuby sou totalne olamany pac ten kreten premostil vypinac (zaroven jistic a proudovej chranic ... ). Tim jednak motor znicil tu prevodovku, ale nevydrzel to ani motor. No ted mame motor previnutej, vypinac se sezene ... Problem je s tim kolem. Zkousime neco sehnat, ale zatim bez uspechu, vyroba kola by stala 5000Kc :shock:
Jednak bych se chtel zeptat jestli nekdo nemate napad co s tim (nejak jinak vymyslet prevody). Druhak by bylo dobry, kdyzby se treba nekomu z vas soukoli valelo doma ...

Vypada zhruba takto: Obrázek

Zejtra zavolame typkovi co tyhle kola konkretne nabizi, ale obavam se ze to nemusi bejt spravnej rozmer ... Tak kdyzby ste nekdo meli doma takovy kola, taxe pls ozvete :wink:
já mám míchačku dělanou ze sudu na konci je zuženej je na ose za spodu je ozub setrváku z něakýho velkýho stroja a pohíněny je to ozubem ze startétu toho stroja a vyklípjená je to sami akorát ozubem ze staré stofky akorát je krapec sjetý a zajištuje se takou pásovinou která se sekne do ozubu a dyž tam narvu patery kolečka písku + něakej cement vápno voda a jak se to začne houpat zahrnčí ozub a míchačka se vysipe :D tak ten volant preventyvně držím

4.3.07, 21:36
Profil ICQ

Příspěvek Re: Převodovka na míchačku
škodař píše:
Matthes píše:
Kucí, bohuzel sme puculi jednomu hovadu tady u nas michacku a vratil nam ji s odrbanou prevodovkou :twisted: Je technicky nemozny z nej neco vyrazit ... V prevodovce je snekovy kolo ktery pohani velky kolo (myslim ze se tomu rika hypoid :) ) No a hlavne to velky kolo je v riti, zuby sou totalne olamany pac ten kreten premostil vypinac (zaroven jistic a proudovej chranic ... ). Tim jednak motor znicil tu prevodovku, ale nevydrzel to ani motor. No ted mame motor previnutej, vypinac se sezene ... Problem je s tim kolem. Zkousime neco sehnat, ale zatim bez uspechu, vyroba kola by stala 5000Kc :shock:
Jednak bych se chtel zeptat jestli nekdo nemate napad co s tim (nejak jinak vymyslet prevody). Druhak by bylo dobry, kdyzby se treba nekomu z vas soukoli valelo doma ...

Vypada zhruba takto: Obrázek

Zejtra zavolame typkovi co tyhle kola konkretne nabizi, ale obavam se ze to nemusi bejt spravnej rozmer ... Tak kdyzby ste nekdo meli doma takovy kola, taxe pls ozvete :wink:
já mám míchačku dělanou ze sudu na konci je zuženej je na ose za spodu je ozub setrváku z něakýho velkýho stroja a pohíněny je to ozubem ze startétu toho stroja a vyklípjená je to sami akorát ozubem ze staré stofky akorát je krapec sjetý a zajištuje se takou pásovinou která se sekne do ozubu a dyž tam narvu patery kolečka písku + něakej cement vápno voda a jak se to začne houpat zahrnčí ozub a míchačka se vysipe :D tak ten volant preventyvně držím
jinak sorry za chyby al mám na ko**t klívesnicu

4.3.07, 21:37
Profil ICQ
Hliník navždy.

Příspěvek 
škodař: no my meli taky takovouhle dalsi michacku, ale tu tata prodal chvili predtim nez nam ten kreten tuhle znicil :twisted:

4.3.07, 21:43
Mistr mechanik

Příspěvek 
Matthes píše:
škodař: no my meli taky takovouhle dalsi michacku, ale tu tata prodal chvili predtim nez nam ten kreten tuhle znicil :twisted:

já jsem taky takovej vůl že všechno pujčím, sousedovi jsem pučil vibračku, dneska jsem ji zapnul vyletěli pojistky až před barákem a nejde mi motor na vrata, u toho motoru mám rozdvojku kam jsem to připojil a další vrata mi jedou, pojistka OK štáva tam jde, mechanicky ani přes DO to nejede, ale tak jde život asi šest litrů v háji miloš

6.3.07, 16:02
Mistr mechanik

Příspěvek 
Matthes píše:

já jsem taky takovej vůl že všechno pujčím, sousedovi jsem pučil vibračku, dneska jsem ji zapnul vyletěli pojistky až před barákem a nejde mi motor na vrata, u toho motoru mám rozdvojku kam jsem to připojil a další vrata mi jedou, pojistka OK štáva tam jde, mechanicky ani přes DO to nejede, ale tak jde život asi šest litrů v háji miloš

6.3.07, 16:03
Hliník navždy.

Příspěvek 
Milos: hold pouceni pro priste no :( Znam to velmi dobre z vlastni zkusenosti :evil:

No sousedy mame nastesti slusny, ty tohle nedelaj. Hold nakej kreten se dycky najde co dokaze vse zdemolovat a pak se este tvari ze on nic, vono samo ... :x

6.3.07, 17:34
Hliník navždy.

Příspěvek 
Kola z Brna dnes dorazila :D budem muset vyfutrovat ulozeni sneka a osoustruzit hlavni hridel, ale verim ze to pojede :D No a zkusime z toho kretena vymlatit penize aspon za ty kola :twisted: A pak tam dame raci nakej supr oil, aby to zas nedopadlo takhle ... :)

7.3.07, 21:19
Hliník navždy.

Příspěvek 
Tak hosi, kdo ste sledovali tuto story tak je to uz uplne v prdeli pac sme dali tu prevodovku jednomu remeslnikovi aby osoustruzil hridel atd. no a von se blbec uchlastal. A kolo opet neni k nalezeni :? To snad neni mozny tohle :evil: To uz je uplnej konec :(

22.4.07, 14:58

Příspěvek 
Upřímnou soustast :cry: Život je prostě pes :cry:

23.4.07, 13:11
Dřevák na focení, neumí ostřit

Příspěvek 
to už neni smůla ale prokletí :roll:

23.4.07, 14:01
Profil ICQ

Příspěvek 
a za co myslíš že se uchlastal :roll:

Ford Focus - 1,8 TDDi - 66kW - 1/2001 - Hatchback - Gold http://forum.ford-focus.cz/viewtopic.php?t=9450

23.4.07, 19:26
Hliník navždy.

Příspěvek 
Tak von prej chlastal normalne, to s tim nema souvislost, akorat to takhle blbe vyslo :( :shock:

23.4.07, 20:09
Pspvek Reklama

Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.   [ Příspěvků: 32 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další