Autor |
Zpráva |
psimi
|
odvzusnenie spojky
cawte, mohol by mi niekto dat presny navod ako treba postupovat pri odvzdusnovani spojky?
|
15.6.08, 13:19 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Šemik
|
Našlapat pedál, držet, povolit odvzdušňovací šroub, až to doprská tak utáhnout, pustit pedál a znovu
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
15.6.08, 13:21 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Chce to dva lidi nebo vrazit mezi pedal a sedadlo tyc ... bacha at nedojde brzdovka v nadobce
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
15.6.08, 13:23 |
|
|
psimi
|
thx
dik hoši
|
16.6.08, 20:19 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
A proc odvzdusnujes? Samo se zavzdusnilo? Aby nebyl spatny jeden z hydraulickych valcu ...
|
16.6.08, 20:20 |
|
|
škodař
|
Matthes píše: Chce to dva lidi nebo vrazit mezi pedal a sedadlo tyc ... bacha at nedojde brzdovka v nadobce na rapidu i na sedamu sklopíš zadní sedačky trošku si položíš i řidičovu oprku a natáhneš se nohou budeš stát na pedlu a rukou budeš povolovat je dobrý si na ten odvzdušŇovák dát hadičku
_________________ Seat toledo 1.9 TDI 1996 Seat toledo 1.9 TDI 1998 T4 1.9 MTDI 1995 Long spotřebák Včelař
Sháním vyjetý a vyfritovaný olej!
|
16.6.08, 20:22 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
To si tam radsi teda zapru tyc na volant o pedal ...
|
16.6.08, 20:24 |
|
|
škodař
|
Matthes píše: To si tam radsi teda zapru tyc na volant o pedal ... jj a nebo když nemáš ucpaný trubky tak stačí ten odvdušŇovák povolit a ono se to samo trošku proteče a taky to funguje al eje lepčí když to tlakem prohvízdne
_________________ Seat toledo 1.9 TDI 1996 Seat toledo 1.9 TDI 1998 T4 1.9 MTDI 1995 Long spotřebák Včelař
|
16.6.08, 20:28 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Matthes píše: To si tam radsi teda zapru tyc na volant o pedal ...
není to vždy pravda ani ta tyč nepomůže jak před dvěma lety měnil soused válec a pořád neidvzdušnili až jsem odfoukl přámo u válce tak se kapalina protlačila až do zadu divné ale funkční miloš
|
16.6.08, 20:29 |
|
|
škodař
|
slovacek.milos píše: Matthes píše: To si tam radsi teda zapru tyc na volant o pedal ... není to vždy pravda ani ta tyč nepomůže jak před dvěma lety měnil soused válec a pořád neidvzdušnili až jsem odfoukl přámo u válce tak se kapalina protlačila až do zadu divné ale funkční miloš to s eněkdy stává i u brzd
|
16.6.08, 21:01 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
slovacek.milos píše: Matthes píše: To si tam radsi teda zapru tyc na volant o pedal ... není to vždy pravda ani ta tyč nepomůže jak před dvěma lety měnil soused válec a pořád neidvzdušnili až jsem odfoukl přámo u válce tak se kapalina protlačila až do zadu divné ale funkční miloš
Jo to se ma delat kdyz je novy valec
|
16.6.08, 21:21 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Matthes píše: slovacek.milos píše: Matthes píše: To si tam radsi teda zapru tyc na volant o pedal ... není to vždy pravda ani ta tyč nepomůže jak před dvěma lety měnil soused válec a pořád neidvzdušnili až jsem odfoukl přámo u válce tak se kapalina protlačila až do zadu divné ale funkční miloš Jo to se ma delat kdyz je novy valec
fakt jo? a nekde si to četl nebo slyšel, já to jednou slyšel že to někdo dělá jako poslední možnost a já to dělám taky tak když to nejde zkouším miloš
|
17.6.08, 20:32 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
slovacek.milos píše: fakt jo? a nekde si to četl nebo slyšel, já to jednou slyšel že to někdo dělá jako poslední možnost a já to dělám taky tak když to nejde zkouším miloš
To je podle rad starsich Ono kdyz je ten valec novy, tak sice neni vevnitr uplne suchej ... ale nebylo by dobry aby ta prvni seslapavani jel na sucho. Lepe se zaleje cely brzdovkou ...
|
17.6.08, 20:35 |
|
|
Martin
|
Já to dělám běžně když měním kterýkoliv hlavní válec, tím se odvzdušní samotný válec a potom teprve odvzdušňuji u kol. Naučil mě to tak táta.
_________________ ŠKODA 125L LPG, r.v. 1988 béžová
ŠKODA 125L LPG, r.v. 198? červená
|
17.6.08, 20:35 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Matthes píše: slovacek.milos píše: fakt jo? a nekde si to četl nebo slyšel, já to jednou slyšel že to někdo dělá jako poslední možnost a já to dělám taky tak když to nejde zkouším miloš To je podle rad starsich Ono kdyz je ten valec novy, tak sice neni vevnitr uplne suchej ... ale nebylo by dobry aby ta prvni seslapavani jel na sucho. Lepe se zaleje cely brzdovkou ...
já jen tak že jsem to nikdy nečetl, já mám zrovna údržba vstřikovacího zařízení naftových motorů a opravy, to je knížka rok 1961 čumíš do výfuku zapneš oba radary a diagnostika, žáný notas vag a podobně, jen oči a uši je dobré si to občas připomenout miloš
|
17.6.08, 21:17 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|