|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 10 ] |
|
Spojka zabera velmi vysoko
Autor |
Zpráva |
psimi
|
Spojka zabera velmi vysoko
cawte, ako som v nadpise uz nacrtol ,spojka mi zabera na skode 130 velmi vysoko, ale myslim ze ide do plneho zaberu, len je to take neprirodzene, ze viac ako pol pedalu nic a potom na poslednych dvoch troch centimetroch zacne zaverat, je to v poriadku, da sa to nejako nastelovat aby zaberala skor?
|
10.11.08, 18:13 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
trady
Příspěvky: 3491 Bydliště: Kopřivnice > (okr. Novy Jicin > Kraj Moravskoslezký > CZ > Evropa > Planeta země >
|
Dá samozrejme ze da... Odklop zadni sedacky a sundej kryt prevodovky. Uvidis prevodovku Na ni je takovy plastovy deklik pridelany takovym pérkem. To sundej a vem si do ruky kombinacky. Sundej dve pruzinky vracejici vypinaci paku a seber trebas kladivo a rekni nekomu at ti slapne na spojku. Vraz to kladivo mezi vypinaci paku a celo prevodu a po povoleni pedalu vyjni vypinaci tycku. Tu povolenim kontra matice zasroubuj do sebe a soupni zpatky a uvidis jestli ti to vyhovuje.
|
10.11.08, 18:16 |
|
|
Jonny
Junior TW team
|
Re: Spojka zabera velmi vysoko
psimi píše: cawte, ako som v nadpise uz nacrtol ,spojka mi zabera na skode 130 velmi vysoko, ale myslim ze ide do plneho zaberu, len je to take neprirodzene, ze viac ako pol pedalu nic a potom na poslednych dvoch troch centimetroch zacne zaverat, je to v poriadku, da sa to nejako nastelovat aby zaberala skor? no toto som nak nepohcopil , tak zabera moc skoro alebo neskoro ? inac za zadnymi sedackami je pod gumou poklop , ten sdelas , pod nim je prevodovka a na nej je PSV ten tlaci pomocou takej tycky na spojku . ta tycka je srobovacia . ked to uvidis , pochopis postup nastavenia
_________________ 1) Škoda Rapid 136 . motor XT bude vo vyvoji -> ELEANOR nova kasna jej pristane 2) Škoda 120 GL - Pomrdanč - spotrebak s vyhodami 3) Škoda Fabia 1,2 HTP 47 kW -> ŽLŤAS ňáko ide furt na tri válce 4) Škoda 100 - 71" Model 72" Killec
|
10.11.08, 18:17 |
|
|
psimi
|
Jonny píše: psimi píše: cawte, ako som v nadpise uz nacrtol ,spojka mi zabera na skode 130 velmi vysoko, ale myslim ze ide do plneho zaberu, len je to take neprirodzene, ze viac ako pol pedalu nic a potom na poslednych dvoch troch centimetroch zacne zaverat, je to v poriadku, da sa to nejako nastelovat aby zaberala skor? no toto som nak nepohcopil , tak zabera moc skoro alebo neskoro ? inac za zadnymi sedackami je pod gumou poklop , ten sdelas , pod nim je prevodovka a na nej je PSV ten tlaci pomocou takej tycky na spojku . ta tycka je srobovacia . ked to uvidis , pochopis postup nastavenia
Ano uz som sa tam dostal za sedacky a moc som z toho nepochopil , chcem aby mi spojka zaberala skor, co mam spravit, lebo zabera neskoro (vysoko )
|
10.11.08, 18:27 |
|
|
trady
Příspěvky: 3491 Bydliště: Kopřivnice > (okr. Novy Jicin > Kraj Moravskoslezký > CZ > Evropa > Planeta země >
|
Zesroubuj to vice do sebe tu tycku
|
10.11.08, 18:28 |
|
|
psimi
|
trady píše: Zesroubuj to vice do sebe tu tycku
Chcelo by to foto
|
10.11.08, 18:29 |
|
|
škodař
|
dá se to dělat i bez vytažení jinak dodám že přítlačný ložisko se nesmí točit když nastartuješ seřid to aby mezi přítlačákem a a tím ložiskem byla malá mezírka a když to bude dělat i dál tak novou lamelu popřípadě i přítlačák
_________________ Seat toledo 1.9 TDI 1996 Seat toledo 1.9 TDI 1998 T4 1.9 MTDI 1995 Long spotřebák Včelař
Sháním vyjetý a vyfritovaný olej!
|
10.11.08, 18:29 |
|
|
psimi
|
foto pls nemate k tomu
|
10.11.08, 18:30 |
|
|
škodař
|
psimi píše: foto pls nemate k tomu nemám neska už tam nepolezu to fotit ale odklop sedačky oddělej ten prostřední plechovej dekl a vidíš převodovku a na ní takej bakelitovej deklík a ten taky sundáš a uvidíš to co tu popisujeme je to jednoduchý! lamela jsou takový ty plíšky jak ti tam, trčej a ložisko je to kulatý a co se opýraj ty plíšky kdyžtak napiš jak nebudeš vědět co a jak
_________________ Seat toledo 1.9 TDI 1996 Seat toledo 1.9 TDI 1998 T4 1.9 MTDI 1995 Long spotřebák Včelař
Sháním vyjetý a vyfritovaný olej!
|
10.11.08, 18:34 |
|
|
Jonny
Junior TW team
|
psimi píše: Ano uz som sa tam dostal za sedacky a moc som z toho nepochopil , chcem aby mi spojka zaberala skor, co mam spravit, lebo zabera neskoro (vysoko ) trady to popisal podrubne ako ju vybrat len bacha na tie pruzivky aby sa ti nestalo co mne - sa mi vysmykla a vletela dnu ku spojke . ak ti zabera neskoro - nizko pri podlahe , roztiahni tycku , ak ti zabera moc skoro - pedal zabera daleko od podlahy tycku skrat
_________________ 1) Škoda Rapid 136 . motor XT bude vo vyvoji -> ELEANOR nova kasna jej pristane 2) Škoda 120 GL - Pomrdanč - spotrebak s vyhodami 3) Škoda Fabia 1,2 HTP 47 kW -> ŽLŤAS ňáko ide furt na tri válce 4) Škoda 100 - 71" Model 72" Killec
|
10.11.08, 18:34 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|